moukelis
Επιφανές μέλος
Δε με προλαβαίνεις...Μου έμαθε ο Σείριος κόλπα...alexkama θες να σου βρούμε σαν τον δικό μου ή βολεύεσαι γενικά με ομορφόφατσες;Το πιο ωραίο θα σου εντοπίσω.Πες μου να σου στείλω ΡΜ.Μάλλον αυτή εννοώ. Εσύ; Είσαι Στελθ σαν τον γιό σου![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alexkama
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Θα σε συμβούλευα να "Κλείσεις" κάποιο από τώρα,οι περισσότεροι βάζουν αγγελία πριν απογαλακτιστούν για να έχουν βρεθεί γονείς όταν έρθει η ώρα.Έλα πες μου τι χρώμα σ'αρέσει και θα σου κάνω εγώ την έρευνα να την έχεις έτοιμη!Παιδια μετα απο κανενα μηνα η δυο εχω σκοπο να μπω στη διαδικασια να βρω ενα γατακι..τωρα ειναι λιγο δυσκολο μιας κ δινω εξετασεις κ μενω κ με τους γονεις μου.σε κανα 2μηνο ομως πιστευω να το αποκτησω γιατι θελω πππαααρα πολυ κ ζηλευω που ολοι εσεις εχετε τοσο ομορφα γατακια..
![]()

alexkama
Νεοφερμένο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
ΟΚ θα σου κάνω οντισιόν επειδή κάνω και για τις βαφτισιμιές μου που δίνουν κι αυτές Πανελλήνιες και περιμένουν να τελειώσουν οι εξετάσεις και να πάρουν.Θα σου στείλω με ΡΜ τα λινκς γιατί του το ρημάξαμε το θέμα του ανθρώπου!αφου επιμενεις!οκ..βασικα θα μου αρεσε κατι σαν το δικο σου..αλλα ενταξει θα μου αρεσε κ σε ασπρο κατι!![]()

myrtos
Δραστήριο μέλος
Ασπρο αν δεν βρεις μπορει να εχω κατι μεχρι τοτεΑλλα με τετοια κουκλια εδω μεσα αδυνατο να μην εχεις βρει
elvenstar
Επιφανές μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
Θα περιμένουμε νέα από τον γιατρό για να δούμε τι κάνει ο Περσέας
Ναι, θα περιμένουμε.....να μας ενημερώσεις

Havana
Διάσημο μέλος

ορφεας13587
Εκκολαπτόμενο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Αυτό ειναι κλασσικό σύμπτομα από τρίχες στο στομάχι. Αντε περιμένουμε νέα αν κ δεν νομίζω να ειναι κάτι διαφορετικόκάνει όπως όταν πνιγόμαστε,σα να του έχει καθήσει κάτι στο λαιμό κ μετά αφου περνάει η κρίση γλύφεται κ καταπίνει κ ηρεμεί...
Mariannioum
Εκκολαπτόμενο μέλος

RedCat
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool