nikos79
Νεοφερμένο μέλος
Η εντονη μυρωδια;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Catia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και τέλος, να σου στείλω τον δικό μου μια βδομάδα να βαρεθείς να μαζεύεις τα νερά από πίσω του...Ρε παιδιά, μέχρι και στις λακούβες στο μπαλκόνι πάει και τσαλαβουτάει όπως τα μικρά παιδιά, παίρνει και φόρα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Οτι ειναι υγειινο δεν το τρωμε.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ohimso
Εκκολαπτόμενο μέλος

Βέβαια παρακάτω οι γειτόνισσες την λυπήθηκαν και, για να μην την προσβάλλουν, της άφηναν πίτες και ψωμιά με τέτοιον τρόπο ώστε να φαίνεται πως τα έφερνε η γάτα, για να μην την προσβάλλουν

nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μάλιστα θυμάμαι ένα διήγημα (δεν μου έρχεται τώρα ο τίτλος... θα τον θυμηθώ όμως) που έλεγε την ιστορία μιας γριάς που ήταν πάμφτωχη και δεν είχε κανέναν στον κόσμο, εκτός από τη γάτα της. Ανήμπορη η γριά, ακόμα και τα προς το ζήν δεν ήταν σε θέση να τα βρίσκει... Κι έτσι κάθε μέρα η γάτα κατέβαινε στην ακτή και έφερνε κι από ένα ψάρι στη γριά και τα βολεύανε
Βέβαια παρακάτω οι γειτόνισσες την λυπήθηκαν και, για να μην την προσβάλλουν, της άφηναν πίτες και ψωμιά με τέτοιον τρόπο ώστε να φαίνεται πως τα έφερνε η γάτα, για να μην την προσβάλλουν![]()
Tελειο!!!

Εμεις ειχαμε γατα π δεν πλησιαζε ψαρι.
Επισης δεν καταλαβαινω γιατι στις γατες οι ''ιδιοκτητες'' δινουν ψαροκοκαλα!Τι να φαει το ζωντανο απτο κοκαλο???

ruko
Διάσημο μέλος
...ενω στο φυσικο τους περιβαλλον δε θα μπορουσαν να πιασουν ποτε ενα ψαρι;
Η εντονη μυρωδια;
Δεν έχει σχέση το ότι οι γάτες δεν ψαρεύουν (τουλάχιστον όχι συστηματικά), το ψάρι είναι κρέας και είναι επόμενο να τους αρέσει. Με την ίδια λογική, δεν μπορώ να φανταστώ πολλές γάτες να σκοτώνουν αγελάδα, αλλά το μοσχαράκι το κατεβάζουν με δυο μπουκιές.
Αν και, για να είμαστε ακριβείς, το φυσικό περιβάλλον της γάτας δεν είναι το δάσος, αλλά οι ανθρώπινοι οικισμοί. Αλλιώς μιλάμε για αγριόγατες.

Επισης δεν καταλαβαινω γιατι στις γατες οι ''ιδιοκτητες'' δινουν ψαροκοκαλα!Τι να φαει το ζωντανο απτο κοκαλο???![]()
Είναι οι ίδιοι που θα σου πουν "Εγώ τη γάτα μου την έχω βασίλισσα! Της δίνω γλειμμένα ψαροκόκαλα και τα μακαρόνια που περίσσεψαν. Τι εννοείς δεν κάνει; Αφού τα τρώει."

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum