chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vicki v.
Δραστήριο μέλος
Μήπως να δοκίμαζες να τον μάθεις με λουράκι ; Εγώ έτσι το έβγαζα έξω το Σβουράκι (πριν μας το σκάσει και γίνει αλητήρια τελείως
). Και λειτουργούσε μία χαρά.Ήξερε πως κάποιες ώρες της ημέρας θα βγούμε στον κήπο και θα κάνει τα δικά της, και μετά ήταν ήρεμη, δεν την ένοιαζε αν θα ήταν μέσα στο σπίτι. Είχε χορτάσει.
Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Μπορεί να είναι δύσκολο να μάθουν το λουράκι (ειδικά όταν δεν είναι μωρά πλέον) αλλά δεν είναι ακατόρθωτο...
Μην στεναχωριέσαι!

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος

Lady
Δραστήριο μέλος
Μπορεί να εξοπλήσεις το γκαζόν με διάφορα γατοπαιχνίδια και μεγάλα ονυχοδρόμια.Υπάρχει δυνατότητα περίφραξης?

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
rotonda
Δραστήριο μέλος
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ότι από εκείνη τη στιγμή νιαουρίζει ΟΛΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ και ζητάει να βγει έξω.
Εγώ τον δικό μου ακόμα και στην βεράντα δεν τον αφήνω μόνο του, γιατί κάνει ταρζανιές και μπορεί να (ξανα)πέσει κάτω. Όμως του έχω φυτέψει μια μακρόστενη ζαρντινιέρα με στάρι και του αρέσει να ξαπλώνει εκεί και να μασουλάει. Ή χώνεται σε άλλες μεγάλες γλάστρες και ξύνει τα νύχια του στους κορμούς των φυτών. Όταν γκρινιάζει, με λίγα χάδια και μια "πρέζα" γατόχορτο ξεχνάει τους καημούς του... Αλλά αυτό που τον κάνει να ζηλεύει τρομερά είναι όταν μέσα από το τζάμι βλέπει την "εχθρό" του (είναι η θηλυκιά μου, με την οποία μισιούνται θανάσιμα) να κόβει βόλτες στη βεράντα και να ανεβοκατεβαίνει στην ταράτσα ελεύθερη κι ωραία (αυτή προσέχει και δεν πέφτει). Εκεί ο κακομοίρης χρειάζεται διπλή δόση γατόχορτο για να συνέλθει.
Γενικά πάντως δεν γουστάρει τις κλειστές πόρτες. Και στη βεράντα να τον έχω, αν είναι κλειστή η μπαλκονόπορτα μετά από τρία λεπτά τη βαράει με τις πατούσες του για να μπει μέσα.
Με αυτά και με αυτά μας βλέπω να μας μπουζουριάζουν μέσα σούμπιτους που έλεγε και η γνωστή σοφή γιαγιά μου!

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
γατόχορτο ξεχνάει τους καημούς του... Αλλά αυτό που τον κάνει να ζηλεύει τρομερά είναι όταν μέσα από το τζάμι βλέπει την "εχθρό" του (είναι η θηλυκιά μου, με την οποία μισιούνται θανάσιμα) να κόβει βόλτες στη βεράντα και να ανεβοκατεβαίνει στην ταράτσα ελεύθερη κι ωραία (αυτή προσέχει και δεν πέφτει). Εκεί ο κακομοίρης χρειάζεται διπλή δόση γατόχορτο για να συνέλθει.
.

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Για chouzouris: Βρήκε το αδύνατο σημείο σου και αυτό είναι μείον σου και αυτό είναι μείον σου!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
XAXAXAXAXA

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Γεια σου βρε Nερίνα!!!
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Μα βγαίνει πρωί-βράδυ στη βεράντα που είναι μεγάλη και έχει και ζαρντινιέρα. Προφανώς όμως είναι άλλη αίσθηση το χώμα και το γκαζόν... Δεν φαντάζεστε πώς διαμαρτύρεται!![]()
Βικτωρία, η δική μου γνώμη είναι ότι κάτι γίνεται με το λουράκι, και το λέω εκ πείρας!
Ναι, είναι άλλη αίσθηση το χώμα και το χόρτο, το έχουν ανάγκη, μην ακούς κανένα που λέει το αντίθετο. Όταν τριγύρω είναι τσιμέντο και μποτιλιάρισμα αυτοκινήτων, δεν έχει νόημα να βγει. Όταν όμως έχεις κήπο, επιβάλλεται να λάβεις τα μέτρα σου και να τον βγάλεις.
Σήμερα πάλι έβγαλα τη Νιάρα στον κήπο, και όπως πάντα μόλις άνοιξα την πόρτα της πολυκατοικίας να μπούμε μέσα ανέβηκε τρέχοντας τη σκάλα να πάει σπίτι της! Λυτή πια, με περίμενε να της ανοίξω και την πόρτα του διαμερίσματος.
Είναι χορτάτη από το έξω και δεν κάνει καμιά προσπάθεια να δραπετεύσει. Ναι, έχω χρόνο και έχω λάβει μέτρα και τη βγάζω. Αν μπορείς, κάντο. Αν όχι (για διάφορους λόγους/σεβαστό) αγνόησέ τον και θα το πάρει απόφαση!
Αξίζουν περισσότερα από φαϊ και αγκαλίτσα...
Αξίζουν ό,τι μπορούμε στ'αλήθεια να τους δώσουμε!
χριστινα
Διάσημο μέλος
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Mπορεί να ξεχάσει... Yπομονή...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Paris Gatopalaviaris
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool