decadence
Νεοφερμένο μέλος
μου φερνει λιγο σε πουλακι με λουρακι...
θεωρω πωσ ειναι χειροτερο να βγει εξω στην φυση και να νιωθει περιορισμενο, απο το να μεινει μεσα στο διαμερισμα.
σαν να ειμαστε σε ταβερνα, να πειναμε αφορητα, και να μασ λενε ...μην φασ εχεισ χοληστερινη...φαε σουπα....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Petrcat
Εκκολαπτόμενο μέλος
γατακι με λουρακι?/??![]()
μου φερνει λιγο σε πουλακι με λουρακι...
θεωρω πωσ ειναι χειροτερο να βγει εξω στην φυση και να νιωθει περιορισμενο, απο το να μεινει μεσα στο διαμερισμα.
σαν να ειμαστε σε ταβερνα, να πειναμε αφορητα, και να μασ λενε ...μην φασ εχεισ χοληστερινη...φαε σουπα....![]()
Αφού δεν είχες ποτέ γάτα και τώρα ζητάς ν'αποκτήσεις (και μόνο Περσίας), δεν είναι λίγο νωρίς να έχεις απόλυτες απόψεις;
Και τα σκυλάκια με λουράκια βγαίνουν, και θα εκπλαγείς (αν αποκτήσεις κα'ποτε και σκυλί και γατί) από το πόσοι μύθοι καταρρίπτονται... Δηλ. δεν είναι ΤΟΟΟΟΟΣΟ διαφορετικά τα γατιά.
Και πάνω απ'όλα κάθε ζωάκι έχει την προσωπικότητά του και ισχύει και το "όπως το μάθεις".
Τα σύγχρονα λουράκια είναι πολλά μέτρα και τους δίνουν αίσθηση ελευθερίας και ταυτόχρονα προστασία, που εμείς ως σώφρονες άνθρωποι δεν πρέπει να αγνοούμε.
Άλλη λύση είναι να φράξει καλά κανείς τον κήπο του (πχ. με πλέγμα) και να το αφήνει ελεύθερο, αλλά να το παρακολουθεί (ποτέ δεν ξέρεις).
Εμείς έχουμε μεγάλο κήπο και πέρασαν 8 γατιά από τα χέρια μας.
Τα πρώτα ήταν άτυχα (δεν είχαμε κήπο, διαμέρισμα τότε) και είδα τη διαφορά στα επόμενα που χαίρονταν και το έξω!
Όταν πάρεις το γατάκι σου με το καλό, θα'χεις πολλά να μάθεις!
decadence
Νεοφερμένο μέλος
, και ειμαι σιγουρος πωσ θα κανω και πραγματα που τωρα τα βλεπω με ...περιεργο ματι
συγχωρεστε μου οποιοδηποτε ''υφος'' στο reply μου. δεν ηταν σκοπος μου να ειμαι ''καυστικος'' , απλως δεν εχω δει ποτε μου γατακι με λουρακι και μου φενεται παραξενο.
εξαλλου το μονο που ξερω ειναι πως δεν ξερω τιποτα
γι αυτο ειμαι εδω για να μαθω και μεσα απο την εμπειρια σας και τις συμβουλες σας να του παρεχω μια ομορφη ζωη.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Subject to change
e-steki.gr Founder
rotonda
Δραστήριο μέλος
Βικτωρία, η δική μου γνώμη είναι ότι κάτι γίνεται με το λουράκι, και το λέω εκ πείρας
Δοκίμασα στον δικό μου μια φορά να του βάλω λουράκι (σαμαράκι) και έγινε της κακομοίρας! Μόλις του το φόρεσα, έμεινε εμβρόντητος για κάνα πεντάλεπτο. Μετά άρχισε να εκτοξεύεται προς όλες τις κατευθύνσεις σαν ελατήριο, σε κατάσταση αμόκ. Είδα κι έπαθα να του το βγάλω... Από τότε βέβαια δεν επιχείρησα ξανά.

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Τες παν το πρωί του άνοιξα και βγήκε στη βεράντα... Του αρέσει πολύ, είναι ο παράδεισός του!
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
rotonda
Δραστήριο μέλος
Ο Δημήτρης λοιπόν σκέφτηκε να ΜΗΝ του ανοίξει να βγει ούτε στη βεράντα (που βγαίνει κάθε βράδυ). Ήταν της γνώμης "αφού δεν εκτιμάς τα λίγα, θα τα χάσεις κι αυτά".
Αχ, άκαρδε γατοπατέρα!

aspasiapef
Διάσημο μέλος

ladycat
Διάσημο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool