Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Οδηγούσα στη γειτονιά μου αργά το βράδυ και είδα ένα σκαντζοχοιράκι να διασταυρώνει το δρόμο. Χαμήλωσα ταχήτητα για να σιγουρευτώ ότι έφτασε σώο στο πεζοδρόμιο. Πίσω μου ακολουθούσε ένα άλλο αμάξι. Καθώς προχώρησα, είδα το άλλο αμάξι να σταματά, να πλησιάζει το πεζοδρόμιο μια, δύο, τρεις και κάποια στιγμή να φεύγει.
Έκανα στροφή και επέστρεψα.. Το σκαντζοχοιράκι ήταν νεκρό, το πεζοδρόμιο καταματωμένο.
Γεμάτη οργή, τρέμοντας, ακολούθησα το αμάξι. Σταμάτησαν πιο κάτω. Ήταν γεμάτο άντρες οι οποίοι γελούσαν προφανώς περίφανοι για τον εαυτό τους. Δεν ήταν Κύπριοι ήταν μετανάστες δεν ξέρω και γω από που, που μιλούσαν ελληνικά.
''Με ποιο δικαίωμα σκότωσες έτσι ένα ζωάκι;" ρώτησα τον οδηγό
''Με ποιό δικαίωμα μου μιλάς;'' μου απάντησε εκείνος.
''Είσαι ένας παλιάνθρωπος'' του είπα και έφυγα
Γιατί ρε παιδιά, ΓΙΑΤΙ να μένουν ατιμώρητοι αυτοί οι άνθρωποι; Δεν ξέρω για πόσο καιρό θα κουβαλώ αυτό το περιστατικό μέσα μου. Βράζω από οργή και δεν μπορώ να κάνω τίποτα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
τι να πεις???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
ντρέπομαι τέτοια περιστατικά να γίνονται στην χώρα μου![]()
Παντού γίνονται κούκλα μου όπου υπάρχουν ανθρωποειδή γελοία υποκείμενα που δεν αξίζουν ούτε φτύσιμο. Σε πείσμα όλων αυτών εμείς θα πρέπει να τα βοηθάμε όσο μπορούμε

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Συγνωμη κιολα αλλα εισαι ο μονος μαρτυρας. Ακολουθησες το αυτοκινητο αρα ειχες τη δυνατοτητα να παρεις τα στοιχεια του αυτοκινητου και να γυρισες ναπαρεις και φωτο του ζωου το οποιο μονο εσυ ειχες δει και αντι να πας να το καταγγειλεις στην αστυνομια και να υποβαλεις μυνηση με το οποιο θα τιμωρουνταν εσυ προτιμησες να μπεις σε ηθικο διαλογο μαζι τους ( ο καθενας θα το κανε αλλα με ατομα τετοια δεν εχει κανενα νοημα ειναι φονιαδες και σαδιστικοι οι συγκεκριμενοι ππηγαν μπρος πισω το αυτοκιντο οπως ειπες)
Εαν δεν καταγγειλεις συ ακόμα και σημερα αν κρατησεςτοαυτοκινητο τι περιμενεις να γινει? να πεμβει ο καλος θεος? ατομα που δεν εχουν φιλοτιμο εειδη θα τους πεις παλιανθρωπους περιμεεις να ιδρωσουν??? δεν πιαει το να μιλατε καταλαβετε το, με ανθρωπους που ειναι τετοιου ειδους μονο απο ποινες κααλαβαινουν και μονο αν καταγγειλει ο καθενας σας θα αλλαξει κατι.. αλλιως κανουμε συζητηση ηθικοπλαστικη απο τον καναπε μας για να περναμε την ωρα μας κα να γκρινιαζυμε οτι οι αλλοι ειναι οι κακοι ανθρωποι ενω εμεις καλοι που προσεχουμε.. το θεμα ειναι εμεις να κανουμε και τους αλους να κταλαβουν ομως κα αυτο δε γινεται με λογια.
Σορρυ αν σε πειραξε το υφος αλλα εμεις ειμαστε υπευθυνοι για αυτους τους ανθρωπους και γιατι οτι δεν τιμωρουνται. εαν κρατησες τον αριθμο πηγαινε κατευθειαν αστυνομια αν εχεις φωτο του ζωου , εαν δεν εχεις την αλλη φορα θα ξερεις τι να κανεις
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να ξεσηκωθούμε όλοι να αναθεωρηθεί η νομοθεσία σε ότι αφορά την κακοποίηση των ζώων με βάση Ευρωπαϊκά πρότυπα.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Δευτερον το σκατζοχοιρακι ειναι ζωο και η κακοποιηση ζωου τιμωρειται. Γελασουν δε γελασουν αμα το λεει ο νομος ειναι υποχρεωμενοι νακαταγραψουν το συμβαν και να δεχθουν τη μυνητηρια αναφορα. αν περιμεναμε να μη γελανε τοτε θα ηταν πολύ αργα
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Όσο για το σκατζοχοιράκι σου ξαναλέω. Η κοπέλα δεν είχε μάρτυρες με μια μύνηση με την παρούσα νομοθεσία δεν θα γινόταν τίποτα. Εσύ πιστεύεις ότι θα έβγαζε άκρη ή απλά θα την ταλαιπωρούσαν? Αν δεν φοβηθούν με νόμους αυτά τα καθάρματα ένα σκατζοχοιράκι θα αποτελεί για αυτούς ένα κουνούπι. Αν πχ το σκατζοχοιράκι είχε οριστεί ως ζώο προς εξαφάνιση και ο νόμος ήταν σκληρός σε ότι αφορά την κακοποίηση του τότε μαζί σου. Τώρα όμως είναι σαν να σκότωσαν ένα ποντίκι χωρίς μάρτυρες. Να είμαστε και ρεαλιστές.
Π.χ. στο σκύλο υπάρχουν μάρτυρες έχει γίνει μύνηση από φιλοζωϊκά σωματεία. Υπάρχει υπόβαθρο.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Δευτερον εγω πιστευω οτι ειναι δυσκολο ( για καθε τεοια πραξη ακομα και για σκυλι) αλλα χρειαζεται να γινεται καθε φορα χωρις να υπολογιζουμε αν θα γελασουν οι αστυνομικοι και εαν θα ταλαιπωρηθουμε, παιρνεις τηλ εναν δικηγορο που ασχολειται με τα φιλοζωικακαι σου λεει τι νακανεις σε καθε περιπτωση.
Οποιος θελει τετοιους δικηγορους εχω να του πω.
Προσωπικα δεν μετραω την ταλαιπωρια σαν παραγοντα θεωρω οτι σο κρατος που ζουμε εινι απλα δεδομενη.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
να σου πω (αφου ψαξω γιατι αλλαξαν οι διοικησεις τους). Εξισου εχουμε εθελοντες δικους μας στη πατρα για γενικοτερα θεματα δικαιωματων των ζωων ( εχουμε εθελοντες σε ολη την ελλαδα που βοηθοουν απο μακρυα)
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Αν θες να τους βοηθησεις αποτελεσματικα μπορω να σου δειξω πως.
Το psychanimal βοηθαει καθε συλλογο που θελει να οργανωθει σωστα και του φτιαχνει δωρεαν σαιτ και εκπαιδευει εναν εθελοντη η οποιον θελε να το χειριζεται ετσι ωστε να δινουν ζωακια, να τους μαθει ο κοσμος και να τους βοηθαει πιο αποτελεσματικα. Εχουμε βοηθησει τουλαχιστον 6 συλλογους να μη πω περισσοτερους φετος να " υπαρξουν " στο ιντερνετ η να οργανωθουν.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Ουρανια αυτος ο συλλογος η δεν ειναι οργανωμενος η δεν συμμετεχει στην συντονιστική απο οσο ξερω εκτος αν κανω λαθος. Χρειαζεται να φτιαξουν σαιτ κα να οργανωθουν.
Αν θες να τους βοηθησεις αποτελεσματικα μπορω να σου δειξω πως.
Το psychanimal βοηθαει καθε συλλογο που θελει να οργανωθει σωστα και του φτιαχνει δωρεαν σαιτ και εκπαιδευει εναν εθελοντη η οποιον θελε να το χειριζεται ετσι ωστε να δινουν ζωακια, να τους μαθει ο κοσμος και να τους βοηθαει πιο αποτελεσματικα. Εχουμε βοηθησει τουλαχιστον 6 συλλογους να μη πω περισσοτερους φετος να " υπαρξουν " στο ιντερνετ η να οργανωθουν.
H μόνη που τους βοηθάει με το ίντερνετ είμαι εγώ κι άλλη μια κοπέλα πιο σπάνια. Θα έχεις δει ότι κατακαιρούς βάζουμε αγγελίες. Θα μιλήσω όταν γυρίσω πιο εκτεταμένα με την γραμματέα και θα επικοινωνήσουμε. Τώρα λείπω για διακοπές εκτός

Υακίνθη
Νεοφερμένο μέλος
μπορεί να είμαι offtopic αλλά σπουδάζω πάτρα και θέλω να εγγαφώ σε κάποιο φιλοζωικό σωματίο στην πάτρα που να είναι ενεργό και όχι μόνο τυπικά, που πρέπει να επευθυνθώ?
και εγω στην πατρα ειμαι και θα σου ελεγα ΠΟΥΘΕΝΑ , ο σταθμος μεριμνας που αναφερει η ασημινα , εχει ενα μονιμο πληθυσμο σκυλων διοτι σε ολα τα υπολοιπα εφαρμοζει ευθανασιες , μεχρι προτεινος χωρις καν κτηνιατρο με μια παρανοικη βοηθο κτηνιατρου να κοιμιζει οπως το λεμε τωρα κατα την κριση της , ολοι οι υπολοιποι δεν προφθαινουμε να μαζευουμε και ολο αυξανονται αριθμητικα τα αδεσποτα μας χωρις να εχουμε χωρο , και οι συγκεκριμενοι πηραν και επιδοτηση μεχρι και απο το ιδρυμα ωναση και την επενδυσαν σε γραφεια , ουτε καν σε στεγαστρο για τα ζωα τους , ασε που μου εχει μπει και η ιδεα οτι τροφοδοτουν και την βιολογια και τις κλινικες του πανεπιστημιακου με πειραματοζωα , τους πηγα ενα σκυλι μια φορα να μου το κρατησουν για μια μονο νυχτα γιατι μεχρι και στο αυτοκινητο ειχα μια μαμα που μολις ειχε γεννηση με τα κουταβια της , πηγα την επομενη μερα και δεν το ξαναβρηκα ποτε , ουτε το πτωμα μου δωσαν ουτε καταλαβα ποτε τι εγινε
και ενω εγω αυτα τους τα ψελνω επωνυμως , κανενος το αυτι απο δαυτους δεν ιδρωνει να μου απαντησει , που αν καποιος τα ελεγε αυτα για καποιον απο εμας φανταζεστε νομιζω την αντιδραση
στην πατρα υπαρχει και ο αχαικος συλλογος για την μεριμνα , προεδρος καραμπαλης δημητρησ καθηγητης στους πολιτικους μηχανικους αν θελεις να δραστηριοποιθεις αλλα πιστεψε με και εκει θα απογοητευτεις
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
το περίμενα ότι θα με κατατοπίσεις εσύκαι εγω στην πατρα ειμαι και θα σου ελεγα ΠΟΥΘΕΝΑ , ο σταθμος μεριμνας που αναφερει η ασημινα , εχει ενα μονιμο πληθυσμο σκυλων διοτι σε ολα τα υπολοιπα εφαρμοζει ευθανασιες , μεχρι προτεινος χωρις καν κτηνιατρο με μια παρανοικη βοηθο κτηνιατρου να κοιμιζει οπως το λεμε τωρα κατα την κριση της , ολοι οι υπολοιποι δεν προφθαινουμε να μαζευουμε και ολο αυξανονται αριθμητικα τα αδεσποτα μας χωρις να εχουμε χωρο , και οι συγκεκριμενοι πηραν και επιδοτηση μεχρι και απο το ιδρυμα ωναση και την επενδυσαν σε γραφεια , ουτε καν σε στεγαστρο για τα ζωα τους , ασε που μου εχει μπει και η ιδεα οτι τροφοδοτουν και την βιολογια και τις κλινικες του πανεπιστημιακου με πειραματοζωα , τους πηγα ενα σκυλι μια φορα να μου το κρατησουν για μια μονο νυχτα γιατι μεχρι και στο αυτοκινητο ειχα μια μαμα που μολις ειχε γεννηση με τα κουταβια της , πηγα την επομενη μερα και δεν το ξαναβρηκα ποτε , ουτε το πτωμα μου δωσαν ουτε καταλαβα ποτε τι εγινε
και ενω εγω αυτα τους τα ψελνω επωνυμως , κανενος το αυτι απο δαυτους δεν ιδρωνει να μου απαντησει , που αν καποιος τα ελεγε αυτα για καποιον απο εμας φανταζεστε νομιζω την αντιδραση
στην πατρα υπαρχει και ο αχαικος συλλογος για την μεριμνα , προεδρος καραμπαλης δημητρησ καθηγητης στους πολιτικους μηχανικους αν θελεις να δραστηριοποιθεις αλλα πιστεψε με και εκει θα απογοητευτεις
και συνεχίζω το οφτοπικ μου εγώ. υακίνθη πηγαίνετε ή πηγαίνεις και φροντίζετε αδέσποτα? εγώ δεν έχω αμάξι αλλά θα ήθελα να βοηθήσω, μπορώ να αγοράσω τροφές πχ και να πάμε να τα ταϊσουμε..ή αν μπορώ να πάω κάπου κοντά μου με ταξί ή λεοφορείο..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Υακίνθη
Νεοφερμένο μέλος
το περίμενα ότι θα με κατατοπίσεις εσύκαι συνεχίζω το οφτοπικ μου εγώ. υακίνθη πηγαίνετε ή πηγαίνεις και φροντίζετε αδέσποτα? εγώ δεν έχω αμάξι αλλά θα ήθελα να βοηθήσω, μπορώ να αγοράσω τροφές πχ και να πάμε να τα ταϊσουμε..ή αν μπορώ να πάω κάπου κοντά μου με ταξί ή λεοφορείο..
ειμαστε αρκετοι τρελλοι σε αυτο το τριπακι , μπορουμε να βρεθουμε και να το οργανωσουμε θα σου στειλω το τηλεφωνο μιας νεαρης που ειναι και στην ηλικια σου και η οποια ειναι ακρως δραστηρια να βρεθειτε , εμεις εδω προς το παρον εχουμε μεγαλη αναγκη απο σπιτια να φιλιξενησουν ζωα μεχρι να υιοθετηθουν , πολλα ειναι πανσιον - χρεωκοπια σκετη -αλλα σε κτηνιατρους και πολλα φροντιζονται δυστυχως στο δρομο , αναγκη για τροφη δεν εχουμε δοξασοι ο θεος - αναγκη απο χερια κ ποδια ομως αμεση , που βρισκεσε τωρα ?? κυπρο η πατρα ?? καλα το θεμα , μην πω τι το καναμε , τελος !! συνεχιζουμε με pm και 10000000000 συγνωμη
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool