Γιατί;;;

λαθος

και εγω στην πατρα ειμαι και θα σου ελεγα ΠΟΥΘΕΝΑ , ο σταθμος μεριμνας που αναφερει η ασημινα , εχει ενα μονιμο πληθυσμο σκυλων διοτι σε ολα τα υπολοιπα εφαρμοζει ευθανασιες , μεχρι προτεινος χωρις καν κτηνιατρο με μια παρανοικη βοηθο κτηνιατρου να κοιμιζει οπως το λεμε τωρα κατα την κριση της , ολοι οι υπολοιποι δεν προφθαινουμε να μαζευουμε και ολο αυξανονται αριθμητικα τα αδεσποτα μας χωρις να εχουμε χωρο , και οι συγκεκριμενοι πηραν και επιδοτηση μεχρι και απο το ιδρυμα ωναση και την επενδυσαν σε γραφεια , ουτε καν σε στεγαστρο για τα ζωα τους , ασε που μου εχει μπει και η ιδεα οτι τροφοδοτουν και την βιολογια και τις κλινικες του πανεπιστημιακου με πειραματοζωα , τους πηγα ενα σκυλι μια φορα να μου το κρατησουν για μια μονο νυχτα γιατι μεχρι και στο αυτοκινητο ειχα μια μαμα που μολις ειχε γεννηση με τα κουταβια της , πηγα την επομενη μερα και δεν το ξαναβρηκα ποτε , ουτε το πτωμα μου δωσαν ουτε καταλαβα ποτε τι εγινε
και ενω εγω αυτα τους τα ψελνω επωνυμως , κανενος το αυτι απο δαυτους δεν ιδρωνει να μου απαντησει , που αν καποιος τα ελεγε αυτα για καποιον απο εμας φανταζεστε νομιζω την αντιδραση
στην πατρα υπαρχει και ο αχαικος συλλογος για την μεριμνα , προεδρος καραμπαλης δημητρησ καθηγητης στους πολιτικους μηχανικους αν θελεις να δραστηριοποιθεις αλλα πιστεψε με και εκει θα απογοητευτεις

ΛΑΘΟΣ , ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΝΙΑΡΧΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕ τωρα ειδα τι βλακεια εγραψα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτό το σκηνικό διαδραματίστηκε στη Κύπρο, μπροστα στα μάτια μου:
Οδηγούσα στη γειτονιά μου αργά το βράδυ και είδα ένα σκαντζοχοιράκι να διασταυρώνει το δρόμο. Χαμήλωσα ταχήτητα για να σιγουρευτώ ότι έφτασε σώο στο πεζοδρόμιο. Πίσω μου ακολουθούσε ένα άλλο αμάξι. Καθώς προχώρησα, είδα το άλλο αμάξι να σταματά, να πλησιάζει το πεζοδρόμιο μια, δύο, τρεις και κάποια στιγμή να φεύγει.
Έκανα στροφή και επέστρεψα.. Το σκαντζοχοιράκι ήταν νεκρό, το πεζοδρόμιο καταματωμένο.
Γεμάτη οργή, τρέμοντας, ακολούθησα το αμάξι. Σταμάτησαν πιο κάτω. Ήταν γεμάτο άντρες οι οποίοι γελούσαν προφανώς περίφανοι για τον εαυτό τους. Δεν ήταν Κύπριοι ήταν μετανάστες δεν ξέρω και γω από που, που μιλούσαν ελληνικά.
''Με ποιο δικαίωμα σκότωσες έτσι ένα ζωάκι;" ρώτησα τον οδηγό
''Με ποιό δικαίωμα μου μιλάς;'' μου απάντησε εκείνος.
''Είσαι ένας παλιάνθρωπος'' του είπα και έφυγα
Γιατί ρε παιδιά, ΓΙΑΤΙ να μένουν ατιμώρητοι αυτοί οι άνθρωποι; Δεν ξέρω για πόσο καιρό θα κουβαλώ αυτό το περιστατικό μέσα μου. Βράζω από οργή και δεν μπορώ να κάνω τίποτα!
πριν εκφρασω και εγω την αποψη μου, να σου πω πρωτα καλη μου φιλη οτι μου αρεσει τρομερα η γλυκια φωτογραφια της υπογραφης σου. δυστηχος στην πεντελη που πειγενω καθε μερα βλεπω τακτηκα και σχεδον παντα και μια χελονα σκοτωμενη. αυτο ομως που μου κανει εντυποση μεγαλη ειναι οι πολλες αλεπουδες που ειναι σκοτωμενες στους δρομους απο αυτοκινητα. εργαζωμαι σε πυροφιλακιο στην ΠΕΝΤΕΛΗ και ενω καθε χρονο με επεισκεπτοντουσαν αλεπουδες οπου και τις ταιζα. φετος δεν εχω δει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ. και να φενταστητε οτι εχω γεμησει το αυτοκινητο με σκυλοτροφη για να τις ταιζω.κριμα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back