JohnDVM
Διάσημο μέλος
. Η φυσιολογικο ειναι να υπαρχει τομη δεν ξερω ποιος σου ειπε οτι γινεται αναιμακτα η εγχειρηση εκτος αν εννοουσε αναιμακτο ευνουχισμο που δεν εχει και εφαρμογη στα σαρκοφαγα
. Τα τραβαει γιατι τον τρωει η πληγη που κλεινει σε μια δυο μερες θα το εχει ξεχασει και θα κλεισει και η πληγη μονη τηςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ομως υπαρχει περιπτωση να κανει ζημια τραβοντας τα η να εχω το κεφαλι μου ησυχο?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
(Αυτος ειναι κτηνιατρος ρε παιδια..!)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM
Διάσημο μέλος

stellak
Διάσημο μέλος
leonidakos
Νεοφερμένο μέλος
θα ήθελα κι εγώ να με ενημερώσετε. ο γατούλης μου είναι 6,5 ετών και παρατήρησα ότι έχει πολύ πέτρα στα δοντάκια του και η αναπνή του μυρίζει ασχημα.μαλλον θα χρειαστεί καθαρισμός-μπορείτε να με ενημερώστε πως ακριβώς γίνεται?τα ούλα του είναι κόκκινα.
Επίσης ο γατούλης είναι περίππου 4,5 κιλά και τελευταία βλέπω ότι ενώ έχει καλή διάθεση και τρέχει,λαχανιάζει πιο εύκολα-εκεί που τρέχει ξαπλώνει λαχανιασμένος σε σχετικά μικρό χρόνο παιχνιδιού.
Ευχαριστώ εκ των προταίρων

JohnDVM
Διάσημο μέλος
γιατρέ,
θα ήθελα κι εγώ να με ενημερώσετε. ο γατούλης μου είναι 6,5 ετών και παρατήρησα ότι έχει πολύ πέτρα στα δοντάκια του και η αναπνή του μυρίζει ασχημα.μαλλον θα χρειαστεί καθαρισμός-μπορείτε να με ενημερώστε πως ακριβώς γίνεται?τα ούλα του είναι κόκκινα.
Επίσης ο γατούλης είναι περίππου 4,5 κιλά και τελευταία βλέπω ότι ενώ έχει καλή διάθεση και τρέχει,λαχανιάζει πιο εύκολα-εκεί που τρέχει ξαπλώνει λαχανιασμένος σε σχετικά μικρό χρόνο παιχνιδιού.
Ευχαριστώ εκ των προταίρων![]()
Καταρχην πρεπει να κανει ενα πληρη κλινικο και αιματολογικο ελεγχο του γατου απο τον κτηνιατρο για να αποκλεισουμε προβληματα στην καρδια. Τα δοντια του πρεπει να καθαριστουν απο την πετρα αυτη ειναι η αιτια που μυριζει ασχημα η αναπνοη του και ειναι κοκκινα τα ουλα του. ο καθαρισμος γινεται ειτε με ταναλιες που ξυνουμε την πετρα απο τα δονται ειτε με υπερηχους. πριν απο την επεμβαση θα πρεπει να παρει για 2-3 μερες αντιβιωση την οποια θα συνεχισει και για 5-6 μερες μετα. ο καθαρισμος γινεται με ηρεμηση του ζωου για να μην κουνιεται

saloniCAT
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ζητάω προκαταβολικά συγνώμη για την "ηλιθιότητα" της ερώτησης που θα ακολουθήσει. Δε νομίζω καν να είναι ιατρικό το θέμα, αλλά...
Πριν από λίγο καθώς δούλευα ήρθε η Survi μου και στρογγυλοκάθισε μπροστά στο pc, χουρχουρίζοντας ανάμεσα στα χέρια μου. Όπως γύρισα να τη δω... είδα ότι το "παιδί μου" είναι από τη μια πλευρα... αμούστακο!!! (Μη γελάτε.... σας έφαγα!).
Πώς έγινε αυτό;
Ανάβω τελευταία μία θερμάστρα ηλεκτρική. Υπάρχει περίπτωση να τα τσουρούφλισε εκεί πέρα;
Έχω διαβάσει ότι τα μουστάκια αν κοπούν δεν ξαναβγαίνουν και είναι απαραίτητα για τον προσανατολισμό της γάτας...
Θα έχει πρόβλημα;Επιπλέον, τις τελευταίες μέρες τρώει λιγότερο. (Πήρα βέβαια και κροκέτες διαφορετικής γεύσης, αλλά μήπως έχει σχέση το γεγονός ότι από τη δεξιά πλευρά είναι... σπανή!
Πώς είναι έτσι το ψιψί μου;;;;;; :cry: :cry: :cry:
JohnDVM
Διάσημο μέλος
μαλλον θα τριφτηκε καπου και θα τα εκοψε
saloniCAT
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν πειραζει θα ξαναβγουνμαλλον θα τριφτηκε καπου και θα τα εκοψε
![]()

Η πλάκα είναι ότι όταν έκανε καμία αταξία και συνέχιζε ενώ τη μάλωνα της έλεγα:
"Δεσποινίς! Κάτσε καλά γιατί θα φάμε τα μουστάκια μας!"
Τώρα τι θα της λέω;

elvenstar
Επιφανές μέλος
Θα ήθελα μία βοήθεια. Υπάρχει ένα αδέσποτο γατάκι το οποίο τις 2-3 την τελευταία εβδομάδα γενικά δεν ήταν σε καλή κατάσταση πότε έτρωγε πότε όχι όταν του έδινα την αντιβίωση που μου είχε δώσει ο γιατρός φαινόταν να καλυτέρευε κ μετά πάλι ήταν κάπως αδύναμος. τις 2-3 τελευταίες μέρες όμως είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση σήμερα κατόρθωσα να τον πιάσω κ τον πήγα στο γιατρό αλλά ήταν ο βοηθός του εκεί όπου μου είπε ότι έχει διάρροια εμφανή αφυδάτωση κ γενικά είναι αδύναμος του κάναμε μία τονωτική ένεση κ μια αντιβίωση κ το απόγευμα θα τον πάω για να του βάλουν ορό μου είπε όμως να τον ταΐσω έστω κ λίγο όμως αρνείται να φάει ακόμα κ με σύριγγα βγάζει την τροφή μαζί με σάλια, κατόρθωσα όμως να του δώσω νερό το οποίο πίνει ευχαρίστως. Μήπως μπορείτε να καταλάβετε απ όλα αυτά αν είναι σοβαρά λέτε να μη ζήσει

:cry:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM
Διάσημο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Ευχαριστώ πού γιατρέΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
leonidakos
Νεοφερμένο μέλος
Γιατρέ σας ευχαριστώ πολύ,ελπίζω ο Λεωνιδάκος μου να μην έχει τίποτα με την καρδούλα του
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
JohnDVM
Διάσημο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατρέ, άλλη μια φορά θα ήθελα τα φώτα σας, γιατί και τα παιδιά εδώ δεν γνωρίζουν να μου πουν.
Θέλω να ρωτήσω αν οι συσκευές υπερήχων επηρεάζουν τις γατούλες μας. Πήρα μια συσκευή εντομοαπωθητική και λειτουργεί με υπερήχους σε συχνότητα 3500-7200 Ηz. Δεν γράφει κάτι για τα ζώα.

Και έχω και άλλη συσκευή που διώχνει τα τρωκτικά και τις κατσαρίδες με υπερήχους.
Γενικά τι γίνεται, μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε;

JohnDVM
Διάσημο μέλος
Δηλαδη μπορει καποιος που εχει γατα να εχει κ ενα τετοιο γατακι στο σπιτι?
Ναι μπορει αλλα συνηθως οταν ειναι μικρα εμφανιζουν τα συμπτωματα της αρρωστειας και αν δεν τα εμφανισουν με τα εμβολια προστατευονται επαρκως. Αν καποιο ειναι φορεας θα εμφανιζει περιοδικα συμπτωματα της αρρωστειας
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Joji
- dionysia_p
- Βαλκα
- AnnieGr
- ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ
- ofilia
- mayrh gata
- Aρτεμις
- Djali
- sissoulaki
- alkinoow123
- kaith18927
- ΧΙΟΝΑΤΗ15585
- Zoro-mpoy
- tasos_perama
- sissy12
- 3lbereth
- F.Butter
- CoffeeBlack
- maiksth
- uncle_nontas
- anthilia
- Marw-Sissy
- Lia_cha
- Κριτολαος
- vampce
- ΕΛΑ
- giannisvitara
- Mona1
- mpirarxos
- Βάσω Μαν
- ANTONELLA
- sararoutsi
- Claire Rentfield
- aston3
- Javier
- λένα117
- dkat
- kitara
- kitcat
- Kostasrc
- ΜαρίαΣτρ80
- Vakova
- gatito
- raccoon
- dorothea_v
- nasstazia
- Roulita16248
- Βρεγμένη γάτα
- ManolisG
- nasia99
- lelocat
- ankas
- JohnDVM
- konstans
- 761
- Ελένη Άνση
- Pennylane
- Lord Kratos
- tz3nh
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool