Καλησπερα γιατρε!Θα ηθελα να ρωτησω για την παστα Banmith.Απο ποτε ενα γατακι πρεπει να ξεκινησει,και τι δοσολογια πρεπει να παιρνει?
Και κατι ακομα,η μια γατουλα μου ειναι 2 ετων,στειρωμενη 1 χρονο και κατι.Στειρωθηκε στις 27/11/07 και τοτε ζυγιζε 4kg ακριβως.Σημερα πλεον ειναι 5,5 κιλα.Σταθερα ομως.Τρωνε και οι δυο την royal canin sterilised 37,περιπου 40-45 γρ τη μερα.Θεωρειται χοντρουλα η γατα μου?Πρεπει να χασει?Εμφανισιακα,ειναι πιο στρουμπουλο απο τη Σιεννα,(η Σιεννα ειναι 5 κιλα αλλα ειναι μοντελο!

Μονο λιγο πατσοκοιλι εχει!!!)Ακουω αλλες κοπελς που λενε οτι οι γατες τους ειναι 3-4 κιλα και μου γαινεται περιεργο οι δικες μου να ειναι 5 και 5,5(σσ ο αδερφος της Μεντη,ο κοζυ ο γατουλης που εχασα ηταν 7 κιλα στειρωμενος,και ο αλλος τους αδερφος ειναι 6,5 στειρωμενος)Μηπως ειναι το σκαρι τους ετσι?Μηπως ο πατερας τους ηταν μεγαλος?Γιατι η μαμα ειναι κοκετα!Και αυτα σαν μωρα,ηταν πολυ στρουμπουλα.Η μηπως πρεπει να ξεκινησει διαιτα η χοντρελω μου?(παντως τη ζυγιζω καθε μερα επειδη της εχω μειωσει την τροφη λογω καλοκαιτιου,και δεν εχει χασει γραμμαριο)
Ευχαριστω πολυ γιατρε!