evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος
Εχει αρκετες μερες που εκανε εμετο οτι ετρωγε αλλα και εκανε ευκοιλια και πλεον σταματησε να κανει εμετο αλλα συνεχιζει να κανει ευκοιλια.
Οταν λεω ευκοιλια να επισημανω πως δεν κανει μεγαλη ποσοτητα αλλα τον φευγουν σταγονες απο εδω και απο εκει.Οταν προλαβαινει παει εξω στην αμμο αλλα τον φευγουνε και μεσα στο σπιτι.Αυτο συμβαινει συνεχεια εδω και λιγες μερες και τον φευγουνε σε ολο το σπιτι.
Δεν του εχουμε αλλαξει κατι στην τροφη.Ειναι ευδιαθετος εχει ορεξη να φαει αλλα συμβαινει αυτο.Επισης να μην ξεχασω πως εχει κοκκινισει η περιοχη του πωπου ας το πω..καταλαβατε.
Σημερα πηγα στον κτηνιατρο του ειπα τα σχετικα και μου λεει ισως ειναι απο τις τριχες που καταπινει και προσπαθει να τις βγαλει ετσι.Μου εδωσε αλοιφη nutriball αλλα εμενα τουλαχιστον δεν μου φαινεται να γινεται αυτο απο τις τριχομπαλες...κατι αλλο συμβαινει...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Εχω προβλημα συμπεριφορας με τον περσικο γατο που σας ελεγα οτι παει πολλες φορες τουαλετα.Οταν μου τον εφερε η desdemona ηταν σε αθλια σωματικη και ψυχολογικη κατασταση και ουρουσε εκτος αμμολεκανης ενω εδειχνε σημαδια καταθλιψης.Αυτο συνεχιστηκε για μηνες αλλα σιγα σιγα μειωθηκε πολυ το καλοκαιρι,πλεον πιστευαμε οτι ειχε ξεπερασει το προβλημα.Μετα ομως αρχισε να ξανακανει το ιδιο και μαλιστα πολλες φορες την ημερα.Δοκιμασα να τον απωθησω απο τα σημεια που πηγαινει με λεμονι,και απωθητικα αλλα αυτος απλα αλλαζει σημειο.Με την γατα μου δεν τα πηγαινε ποτε καλα αλλα το καλοκαιρι αρχισαν να παιζουν καυνηγητο μκτλ μαζι.πλεον ουτε παιζει,ουτε καν θελει να τη βλεπει,τσατιζεται και μονο που τη βλεπει να περναει απο διπλα του και φωναζει.Αυτη ειναι πολυ ενεργητικη και πιστευω οτι εκνευριζεται γιατι αυτος ειναι εντελως ηρεμος χαρακτηρας και δεν την αντεχει.Υπαρχει τροπος να τα βρουνε και να κοψει τα..εκτος αμμολεκανης ατοπηματα;
Ειναι 6 μηνες τωρα αυτη η υποθεση...

JohnDVM
Διάσημο μέλος
Θα πρεπει να το εξετασει ο κτηνιατρος και να σου πει αν ειναι ο δακρυϊκος πορος φραγμενοςτο τομπρεξ το σταματησαμε ηδη, χρησιμοποιω μονο φυσ.ορο. μπορειτε να μου πειτε ποσο να συνεχισω με αυτο? κ αν υπαρχει αποφραξη του δακρυικου πορου, θα φυγει με μια αλλαγη αντιβιωσης? μηπως χρειαζεται καποιο αλλο ειδος παροχετευσης?

JohnDVM
Διάσημο μέλος
Είναι γάτα μπιμπελό βαριέται που ζει δεν την έχω δει να δαγκώνει κάτι μέχρι τώρα.Υπάρχει περίπτωση να είναι γονιδιακό το θέμα της;
Πολλα θα μπορουσαν αν ειναι θα μπορει αν εχει και περιοδοντικη νοσο κατα την οποια μαζευεται το ουλο με αποτελεσμα αν κουνιονται τα δοντια και στο τελος να πεφτουν

JohnDVM
Διάσημο μέλος
μπορει λογω της ζεστης να παραγει περισσοτερα δακρυα για να υγραινει τα ματια της, αν δεν κοκκινιζουν και δεν φαινονται ερεθισμενα τοτε δεν υππαρχει λογος ανησυχιαςπροσεξα οτι η γατουλα μου οταν καθεται στον ηλιο αρχιζουν τα ματια της να τρεχουν ενω πριν ειναι καλα..υπαρχει περιπτωση να ειναι ευαισθησια?μπορω να κανω κατι?
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Αποπαρασιτωση εχει κανει? Ισως χρειαστε να παρει καποια αντιβιωση και καποιο ευστομαχο για να φτιαξει η ενετρικη του χλωριδαΚαλησπερα γιατρε εχω ενα προβλημα με τον γατο μου.
Εχει αρκετες μερες που εκανε εμετο οτι ετρωγε αλλα και εκανε ευκοιλια και πλεον σταματησε να κανει εμετο αλλα συνεχιζει να κανει ευκοιλια.
Οταν λεω ευκοιλια να επισημανω πως δεν κανει μεγαλη ποσοτητα αλλα τον φευγουν σταγονες απο εδω και απο εκει.Οταν προλαβαινει παει εξω στην αμμο αλλα τον φευγουνε και μεσα στο σπιτι.Αυτο συμβαινει συνεχεια εδω και λιγες μερες και τον φευγουνε σε ολο το σπιτι.
Δεν του εχουμε αλλαξει κατι στην τροφη.Ειναι ευδιαθετος εχει ορεξη να φαει αλλα συμβαινει αυτο.Επισης να μην ξεχασω πως εχει κοκκινισει η περιοχη του πωπου ας το πω..καταλαβατε.
Σημερα πηγα στον κτηνιατρο του ειπα τα σχετικα και μου λεει ισως ειναι απο τις τριχες που καταπινει και προσπαθει να τις βγαλει ετσι.Μου εδωσε αλοιφη nutriball αλλα εμενα τουλαχιστον δεν μου φαινεται να γινεται αυτο απο τις τριχομπαλες...κατι αλλο συμβαινει...![]()

JohnDVM
Διάσημο μέλος
Αν δεν εχει καποιο προβλημα υγειας π.χ. ουρολοιμωξη τοτε ειναι μαλλον θεμα κυριαρχιας και σημανσης της περιοχης του οποτε μαλλον δυσκολα θα το κοψειΚαλησπερα γιατρε!
Εχω προβλημα συμπεριφορας με τον περσικο γατο που σας ελεγα οτι παει πολλες φορες τουαλετα.Οταν μου τον εφερε η desdemona ηταν σε αθλια σωματικη και ψυχολογικη κατασταση και ουρουσε εκτος αμμολεκανης ενω εδειχνε σημαδια καταθλιψης.Αυτο συνεχιστηκε για μηνες αλλα σιγα σιγα μειωθηκε πολυ το καλοκαιρι,πλεον πιστευαμε οτι ειχε ξεπερασει το προβλημα.Μετα ομως αρχισε να ξανακανει το ιδιο και μαλιστα πολλες φορες την ημερα.Δοκιμασα να τον απωθησω απο τα σημεια που πηγαινει με λεμονι,και απωθητικα αλλα αυτος απλα αλλαζει σημειο.Με την γατα μου δεν τα πηγαινε ποτε καλα αλλα το καλοκαιρι αρχισαν να παιζουν καυνηγητο μκτλ μαζι.πλεον ουτε παιζει,ουτε καν θελει να τη βλεπει,τσατιζεται και μονο που τη βλεπει να περναει απο διπλα του και φωναζει.Αυτη ειναι πολυ ενεργητικη και πιστευω οτι εκνευριζεται γιατι αυτος ειναι εντελως ηρεμος χαρακτηρας και δεν την αντεχει.Υπαρχει τροπος να τα βρουνε και να κοψει τα..εκτος αμμολεκανης ατοπηματα;
Ειναι 6 μηνες τωρα αυτη η υποθεση...![]()

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
;;;;Κανενα κολπο,τιποτα;;;Τι θα κανω;;;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tiger19514
Νεοφερμένο μέλος
Τι χαμπαρια doc???Με λενε Σωτηρη αλλα η μαμα μου συνηθιζει να με φωναζει Σωτο!!!!Εσυ μπορεις να με φωναζεις οπως σου κανει κεφι!!!Αnyway!!!!Ας μπω στο θεμα που με απασχολει..Ειμαι 1,5 χρ και ανεμβολιαστος γιατι η μανα μου με βρηκε προσφατα....Απο το Σαββατο δεν ειμαι στα καλα μου,δεν ειχα ορεξη να παιζω με την μαμα και ηθελα να κοιμαμαι συνεχεια.Την Κυριακη το βραδυ η μανα μου ανησυχησε και με πηγε σε ενα συναδελφο σου ο οποιος μου εβαλε θερμομετρο
και ειχα πυρετο 40 για την ακριβεια!!!!Μετα μου εκανε 1-2 ενεσεις αντιβιωτικες και μου εδωσε και ενα σιροπι.Μεταξυ μας μπλιαχ μπλιαχ μπλιαχ!!!!Ειπε στην μανα μου οτι μαλλον ειναι ιωση.Σημερα 22/9/09 ξαναπηγα στον συναδελφο σου και του ειπε η μαμα να κοιταξει και τα αυτια μου.Τα ειδε και της ειπε οτι εχουν ψωρα και μου εριξε κατι σταγονες και επισης μου ξανακανε και κατι ενεσουλες και υποδορια χορηγηση ringer...γιατι απο το σαββατο δεν μου κανει και πολυ ορεξη να φαω και δεν πινω και σχεδον καθολου νερο.Επισης εχω και μια ελαφρια ασταθεια αλλα νομιζω οτι ειναι λογω του πυρετου και επισης λιγες τσιμπλες στα ματια μου.Τουαλετα πηγα για.....τα χοντρα μου και εκανα πολυ λιγα τσισακια μου(sorry)!!! καθοτι αλητογατος δεν ομιλω την καθαρευουσα αλλα την δημοτικη...με εννοεις????Το ερωτημα μου ειναι θα γινω καλα ή να κλεισω συμβολαιο με τον Αγιο Πετρο????(μακρυα απο μας)!!!!Σε παρακαλω απαντησε γιατι η μανα μου κοντευει να σκασει απο την αγωνια της!!!!Y.Γεξακολουθω να μην τρωω πολυ και να μην πινω νερο.Το επομενο ραντεβου με τον doc ειναι την Παρασκευη 24/9..Α και sorry για το μεγαλο μηνυμα!!!!

JohnDVM
Διάσημο μέλος
Μαλλον εχεις ρινοτραχεϊτιδα θα πρεπει να παρεις την αντιβιωση σου και ισως χρειαστει να παρεις και ειδικη τροφηοπως την a/d hill's ή recovery poyale που ειναι πολυ γευστικες και αν δεν τις φας θα πρεπει να στις ταίσει η μαμα σου αλλιως σε βλεπω να σε κανει σουρωτηρη ο συναδελφος με τους ορουςΤι χαμπαρια doc???Με λενε Σωτηρη αλλα η μαμα μου συνηθιζει να με φωναζει Σωτο!!!!Εσυ μπορεις να με φωναζεις οπως σου κανει κεφι!!!Αnyway!!!!Ας μπω στο θεμα που με απασχολει..Ειμαι 1,5 χρ και ανεμβολιαστος γιατι η μανα μου με βρηκε προσφατα....Απο το Σαββατο δεν ειμαι στα καλα μου,δεν ειχα ορεξη να παιζω με την μαμα και ηθελα να κοιμαμαι συνεχεια.Την Κυριακη το βραδυ η μανα μου ανησυχησε και με πηγε σε ενα συναδελφο σου ο οποιος μου εβαλε θερμομετροκαι ειχα πυρετο 40 για την ακριβεια!!!!Μετα μου εκανε 1-2 ενεσεις αντιβιωτικες και μου εδωσε και ενα σιροπι.Μεταξυ μας μπλιαχ μπλιαχ μπλιαχ!!!!Ειπε στην μανα μου οτι μαλλον ειναι ιωση.Σημερα 22/9/09 ξαναπηγα στον συναδελφο σου και του ειπε η μαμα να κοιταξει και τα αυτια μου.Τα ειδε και της ειπε οτι εχουν ψωρα και μου εριξε κατι σταγονες και επισης μου ξανακανε και κατι ενεσουλες και υποδορια χορηγηση ringer...γιατι απο το σαββατο δεν μου κανει και πολυ ορεξη να φαω και δεν πινω και σχεδον καθολου νερο.Επισης εχω και μια ελαφρια ασταθεια αλλα νομιζω οτι ειναι λογω του πυρετου και επισης λιγες τσιμπλες στα ματια μου.Τουαλετα πηγα για.....τα χοντρα μου και εκανα πολυ λιγα τσισακια μου(sorry)!!! καθοτι αλητογατος δεν ομιλω την καθαρευουσα αλλα την δημοτικη...με εννοεις????Το ερωτημα μου ειναι θα γινω καλα ή να κλεισω συμβολαιο με τον Αγιο Πετρο????(μακρυα απο μας)!!!!Σε παρακαλω απαντησε γιατι η μανα μου κοντευει να σκασει απο την αγωνια της!!!!
Y.Γεξακολουθω να μην τρωω πολυ και να μην πινω νερο.Το επομενο ραντεβου με τον doc ειναι την Παρασκευη 24/9..Α και sorry για το μεγαλο μηνυμα!!!!![]()

JohnDVM
Διάσημο μέλος
Αν δεν ειναι στειρωμενος μια στειρωση θα βοηθουσε αλλιως θα πρεπει να ειναι χωριστα τα γατιαΔλδ δεν υπαρχει καμια ελπιδα;;;Ειμαι καταδικασμενη;;;;Κανενα κολπο,τιποτα;;;Τι θα κανω;;;

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
μου είπε οτι εχει και μόλυνση στα ματάκια και να κανω πιο εντατική θεραπεία με τομπρατεξ καθε 8 ώρες. είναι ασφαλες? επειδή διαβασα για ζημιά που κανει η κορτιζόνη στο ματι..
ευχαριστώ και πάλι
tiger19514
Νεοφερμένο μέλος
Doc καλημερα!!!!Σημερα μπορω να πω οτι ειμαι λιιιγο καλυτερα!!!Απο χθες το βραδυ τρωω ικανοποιητικα καλα και πινω και νερο!!!!(μαλλον φταιει οτι η μαμα μου εδωσε νερο με συριγγα)!!!Βεβαια η μανα μου ακομα μου βαζει τα μπολακια ακριβως διπλα μου γιατι ειμαι πολυ αδυναμος αλλα πιστευω οτι θα στρωσω!!!Α!!! και κατι αλλο ειναι σοβαρη η ασθενεια που μου ειπες οτι μπορει να εχω???Μαλλον εχεις ρινοτραχεϊτιδα θα πρεπει να παρεις την αντιβιωση σου και ισως χρειαστει να παρεις και ειδικη τροφηοπως την a/d hill's ή recovery poyale που ειναι πολυ γευστικες και αν δεν τις φας θα πρεπει να στις ταίσει η μαμα σου αλλιως σε βλεπω να σε κανει σουρωτηρη ο συναδελφος με τους ορους![]()
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Δεν ειναι οβαρη απλως θελει προσοχη ειναι μια ιωση και θα κανει τον κυκλο τηςDoc καλημερα!!!!Σημερα μπορω να πω οτι ειμαι λιιιγο καλυτερα!!!Απο χθες το βραδυ τρωω ικανοποιητικα καλα και πινω και νερο!!!!(μαλλον φταιει οτι η μαμα μου εδωσε νερο με συριγγα)!!!Βεβαια η μανα μου ακομα μου βαζει τα μπολακια ακριβως διπλα μου γιατι ειμαι πολυ αδυναμος αλλα πιστευω οτι θα στρωσω!!!Α!!! και κατι αλλο ειναι σοβαρη η ασθενεια που μου ειπες οτι μπορει να εχω???
. Αφο τρως σημαινει οτι ειμαστε σε καλο δρομοΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Αφυ σου εδωσε τομπραντεξ μαλλον θα ειδε οτι δεν υπαρχει κινδυνος για τον αμφιβληστροειδη, δεν ξερω τι μπορει να ηταν το τριτο τσιμπημα, αν εχει κανει το εμβολιο της λυσσας θα πρεπει να το γραφει στο βιβλιαριογιατρέ πήρα σήμερα την γατούλα μου για εμβόλια, τσιπακι και διαβατήριο. στην αρχή λέγαμε να κάνουμε και λύσσας. προς στιγμής ετσι νόμιζα αλλά μετα οταν πλήρωσα μου είπε οτι δεν το κάναμε. πάντως κάτι της έβαλε πάνω απο τα πίσω πόδια, μήπως είναι αυτό? καναμε τρια τρυπήματα. εμβόλιο, αυτο προς τα πίσω και το τσιπάκι.
μου είπε οτι εχει και μόλυνση στα ματάκια και να κανω πιο εντατική θεραπεία με τομπρατεξ καθε 8 ώρες. είναι ασφαλες? επειδή διαβασα για ζημιά που κανει η κορτιζόνη στο ματι..
ευχαριστώ και πάλι
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Αν δεν ειναι στειρωμενος μια στειρωση θα βοηθουσε αλλιως θα πρεπει να ειναι χωριστα τα γατια![]()
Ειναι στειρωμενος εδω κι ενα χρονο περιπου,μενω σε δυαρι δεν εχω αλλο δωματιο,μονο να τον δωσω ειναι η λυση δλδ για να ηρεμησει;;;
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
θυμαμαι οτι η συριγγα ήταν μπλε..δεν καναμε κατι αλλο, αλλα επειδη ειχε πολλη δουλεια μηπως μπερδευτηκε..Αφυ σου εδωσε τομπραντεξ μαλλον θα ειδε οτι δεν υπαρχει κινδυνος για τον αμφιβληστροειδη, δεν ξερω τι μπορει να ηταν το τριτο τσιμπημα, αν εχει κανει το εμβολιο της λυσσας θα πρεπει να το γραφει στο βιβλιαριο
διορθωση: μίλησα τωρα με την γιατρο και μου ειπε οτι εκανε το πιο πιθανον το εμβόλιο πίσω επειδή θα βάζαμε το τσιπάκι..
μου είπε επίσης οτι και σε περίπτωση που το καναμε και το ξανακάνουμε δεν παθαινει τιποτα..ισχύει αυτο?
kathrin20
Νεοφερμένο μέλος

tiger19514
Νεοφερμένο μέλος
Σημερα τρωω πολυ περισσοτερο απο οτι τισ αλλες μερες αλλα το δεξι ποδαρακι μου εξακολουθει να τρεμει και να "φευγει" προς τα εξω...ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΒΗΝΩ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΤΡΥΦΟΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ!!!!!!!Μηπως εχω καποιο νευτολογικο προβλημα???????????Αυτο με ανησυχει πολυ!!!!Δεν ειναι οβαρη απλως θελει προσοχη ειναι μια ιωση και θα κανει τον κυκλο της. Αφο τρως σημαινει οτι ειμαστε σε καλο δρομο
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Joji
- dionysia_p
- Βαλκα
- AnnieGr
- ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ
- ofilia
- mayrh gata
- Aρτεμις
- Djali
- sissoulaki
- alkinoow123
- kaith18927
- ΧΙΟΝΑΤΗ15585
- Zoro-mpoy
- tasos_perama
- sissy12
- 3lbereth
- F.Butter
- CoffeeBlack
- maiksth
- uncle_nontas
- anthilia
- Marw-Sissy
- Lia_cha
- Κριτολαος
- vampce
- ΕΛΑ
- giannisvitara
- Mona1
- mpirarxos
- Βάσω Μαν
- ANTONELLA
- sararoutsi
- Claire Rentfield
- aston3
- Javier
- λένα117
- dkat
- kitara
- kitcat
- Kostasrc
- ΜαρίαΣτρ80
- Vakova
- gatito
- raccoon
- dorothea_v
- nasstazia
- Roulita16248
- Βρεγμένη γάτα
- ManolisG
- nasia99
- lelocat
- ankas
- JohnDVM
- konstans
- 761
- Ελένη Άνση
- Pennylane
- Lord Kratos
- tz3nh
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool