natife
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM
Διάσημο μέλος
επισης ποτε του εδωσες τελευταια φορα χαπι για τα σκουληκια? αμα εχει σκουληκια μπορει να τα κανει μια μαλακα μια σκληρα
Για το μαστο οπως τπο περιγραφεις μου φαινεται γι αποστημα , με την αντιβιωση θα καθαρισει, να καθαριζεις την πληγη απο τις εκκρισεις και να προσεσεχεις τα μικρα να μην πηγαινουν στην πληγη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM
Διάσημο μέλος
αφησε τη βρυση να τρεχει για λιγο και μετα γεμισε του το μπολ, και να το αλλαζεις συχνα
το χαπι μπορεις να το δωσεις και τωρα
natife
Νεοφερμένο μέλος
ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστώ πολλή για της οδηγίες φροντίδας της γατούλας μουΓια το μαστο οπως τπο περιγραφεις μου φαινεται γι αποστημα , με την αντιβιωση θα καθαρισει, να καθαριζεις την πληγη απο τις εκκρισεις και να προσεσεχεις τα μικρα να μην πηγαινουν στην πληγη![]()

Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
JohnDVM
Διάσημο μέλος
αν συμβαινει μονο στο στον υπνο του ειναι φυσιολογικο και σε λιγο καιρο καθως θα μεγαλωνει θα ρυθμιστει το προβλημα, αν αυτο συμβαινει και κατα τη διαρκεια της ημερας και λερωνεται χωρις να το καταλαβαινει τοτε να ανησυχεις
Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος

Η Μπιάνκα μου χθες το βράδυ νιαούρισε έντονα ξαφνικά και κούτσαινε το δεξί πίσω πόδι της για λίγο...Τώρα το πατάει,φαίνεται λίγο κουρασμένη,και έδειξε κανα δυο φορές να την ενοχλεί λίγο.
Συνέβη τελείως ξαφνικά!
Υπάρχει κάποιο παυσίπονο που μπορώ να της δώσω;
Ευχαριστώ!

JohnDVM
Διάσημο μέλος
Αλλη εκδοχη ειναι να εχει παθει καποιο τραβηγμα πανω στο παιχνιδι η καποιο σταμπουληγμα
. Απο παυσιπονα καλυτερα να μην της δωσεις ανθρωπινα απο τα κτηνιατρικα ενεδειξη για γατες εχουν το Romfen Metacam το δευτερο βγαινει σε σιροπι οποτε ειναι πιο ευκολο να το χορηγησεις
. Μια επισκεψη στον κτηνιατρο σου θα βοηθουσε να την εξετασι και γενικα μηπως ειναι και κατι αλλο
Όχι,μόνο του σαλονιού είναι η κουκλίτσα μας!

Αλλά είναι πολύ παιχνιδιάρα,και πριν το πάθει είχε τρελαθεί να τρέχει και να χοροπηδάει!
Είναι ήδη πολύ καλύτερα,φαίνεται κανονικά και δε νομίζω να χρειστεί τίποτα,θα πέρασε λογικά από μόνο του!
Ευχαριστώ και πάλι!!!

penny Chatzidaki
Νεοφερμένο μέλος
Σε αυτη τη μικρη ηλικια ειναι πιθανο να υπαρχει καποια μορφη ακρατειαςαν συμβαινει μονο στο στον υπνο του ειναι φυσιολογικο και σε λιγο καιρο καθως θα μεγαλωνει θα ρυθμιστει το προβλημα, αν αυτο συμβαινει και κατα τη διαρκεια της ημερας και λερωνεται χωρις να το καταλαβαινει τοτε να ανησυχεις
![]()
Καλημέρα! Θέλω κι εγώ να ρωτήσω κάτι σχετικά με την ακράτεια..Το γατάκι μας αύριο κλείνει τους 2 μήνες! Το έχουμε μαζί μας 14 μέρες..Γενικά πηγαίνει στην αμμολεκάνη της συνέχεια..Τρεις φορές όμως, άφησε ούρα επάνω στο κρεβάτι μας, την ώρα που κοιμόμασταν! Πάντα ανάμεσά μας και πάντα πολύ νωρίς το πρωί. Σήμερα όμως ήταν το αποκορύφωμα, όπου άφησε ούρα αλλά καί κόπρανα! Σε 3 μέρες θα την πάμε στον κτηνίατρο για τα πρώτα εμβόλια, αλλά ανησυχώ...Πιστεύεται ότι έχει κάποιο πρόβλημα? Γενικά, τρώει πάρα πολύ, πίνει νερό, παίζει και είναι πολύ ενεργητική. Υπάρχει περίπτωση να το έκανε επειδή ήθελε να μας ξυπνήσει για να ασχοληθούμε μαζί της? Σκαρφαλώνει πολύ γρήγορα και τρέχει και πιστεύω ότι άνετα προλαβαίνει να πάει στην αμμολεκάνη της!
Σσας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
JohnDVM
Διάσημο μέλος

και επειδη η κυστη του και το εντερακι του δεν ειναι τοσοσ μεγαλα για να κρατανε ποσοτητες εινα λογικο τη νυχτα και οταν κοιμαται βαρια να μην καταλαβαινει πως του φευγουν
. Επισης μπορει να θεωρει περιοχη του το κρεββατι και να εχει καθορισει μια περιοχη για να κανει τις αναγκες του. Καλο θα ηταν να εχει το δικο του κρεβατι και να ειναι καπου σχετικα κοντα στην αμμολεκανη οποτε αν θελει να μπορει να πηγαινει
penny Chatzidaki
Νεοφερμένο μέλος
εφοσον τρωει και πινει συνεχεια ειναι λογικο να εχει πολλα αποβλητακαι επειδη η κυστη του και το εντερακι του δεν ειναι τοσοσ μεγαλα για να κρατανε ποσοτητες εινα λογικο τη νυχτα και οταν κοιμαται βαρια να μην καταλαβαινει πως του φευγουν
. Επισης μπορει να θεωρει περιοχη του το κρεββατι και να εχει καθορισει μια περιοχη για να κανει τις αναγκες του. Καλο θα ηταν να εχει το δικο του κρεβατι και να ειναι καπου σχετικα κοντα στην αμμολεκανη οποτε αν θελει να μπορει να πηγαινει
![]()
Γιατρέ, ευχαριστώ γαι την άμεση απάντηση!!!
Το θέμα είναο ότι δεν της "φεύγουν" στον ύπνο της! Ξυπνάει, παίζει με τα σεντόνια για αρκετή ώρα και μετά κάνει τη βρωμοδουλειά της......και δεν το κάνει συνέχεια...Το έχει κάνει 4 φορές στις 10 που έχει κοιμηθεί μαζί μας...Η αμμολεκάνη είναι στο διπλανό δωμάτιο, αλλά είναι κοντά..Δεν θέλει δικό της κρεβάτι..Θέλει να κάθεται και να κοιμάται όπου κι εμείς!! Να της παγορέψω την είσοδο στο υπνοδωμάτιο?
JohnDVM
Διάσημο μέλος
καλο θα ηταν να μην την αφηνεις να πολυκοιμαται μαζι σας και να της δωσεις δικο της χωρο αυτο θα γινει σιγα σιγα γιατι αν μαθει να τα κανει στο κρεββατι σε βλεπω να θες κρεββατι μετα

Freddy
Νεοφερμένο μέλος
επειδη ειχα σοβαρα προβληματα υγειας αν και ειμαι μικρη ετσι ηρθα πολυ κοντα με τους ιατρους και τα βιβλια τους, χωρις βεβαια να παρω την θεση των γιατρων... απλα για να τους καταλαβαινω καλυτερα... οποτε ολοι πανω κατω γνωριζουμε ελαχιστα για τις ανθρωπινες ασθενειες
Οσο αναφορα στα μικρα μας γατουλινια προσπαθω να κανω το ιδιο... λιγο παραπανω μιας και με τις γατουλες δεν μιλαμε την ιδια γλωσσα μονο καταλαβαινουμε απο τις κινησεις του σωματος τους...
Αυτο που ειναι ενοχλητικο, (δεν ειναι αν κανουν λαθος μια φορα οι κτηνιατροι, συμβαινουν αυτα ακομα και στους ανθρωπους) ειναι να μην δινουν ξεκαθαρες απαντησεις...
Ειναι αγχοτικο... πρεπει να τα αντιμετωπιζουν σαν μικρα ανθρωπακια (που το μονο σιγουρο ειναι οτι ολα τα ζωακια ειναι καλυτερα απο τους ανθρωπους)
δεν ξερω αν με καταλαβαινετε...
εννοειται οτι δεν θελω να θιξω τις λιγες καλες εξαιρεσεις των κτηνιατρων...
Μιλαω για την πλιοψηφια...
stavrianna
Νεοφερμένο μέλος

Μόλις διάβασα το άρθρο και συμπασχω !!!

Το γατάκι μου είναι 2 μηνών ίσως και λίγο παραπάνω...!
τις πρώτες μέρες που το είχα σπίτι δεν έβγαινε με τίποτα από το δωμάτιο μου, και η αλήθεια είναι ότι μου άρεσε και εμένα η παρέα του!Ειναι πολύ πολύ αγαπησιαρης και παιχνιδιάρης!
Το Σαββατο όμως το έπιασε διάρροια
και γέμισε όλο το δωμάτιο .. !!Υποθέτω δεν πρόλαβαινε να πάει στην αμμο του...Απο τότε έχω πρόβλημα ...Κυκλοφορώ με μια χλωρίνη ... όλη μέρα!Αναγκάστηκα να το περιορίσω στο μπάνιο - και υπό επίβλεψη στο μπαλκόνι....
Το πήγα στον κτηνίατρο, κάναμε εξετάσεις (δεν δείχνουν παράσιτα ) , του δώσαμε ειδική τροφή και φαρμακάκι αλλά ακόμη του φευγουν - λιγότερο βέβαια από πριν...
Κυρίως με στεναχωρεί ότι δεν μπορώ να τον βγάλω από το μπάνιο (παρόλο που νιαουρίζει και γρατζουνάει την πόρτα )- γιατί υπάρχει πολύ σοβαρός κίνδυνος να λερώσει...
Τι μπορώ να κάνω ? Νομίζω έχου περάσει πολλές μέρες..
Δεν θα έπρεπε να του έχει περάσει ? Πάντως αν εξαιρέσεις την γούνα του, που έγινε λίγο σκληρή, είναι εξαιρετικά ζωηρός ! Με το που θα με δει χοροπηδάει σαν τρελό! και τρώει και πίνει νεράκι...
JohnDVM
Διάσημο μέλος

πηνελοπη
Εκκολαπτόμενο μέλος
JohnDVM
Διάσημο μέλος
η μπορει απλως να μπλεκονται οι τριχες του, μπορει με βιταμινες συμπληρωματικα στο γαφητο του να βελτιωθει η εικονα του
αν το εχει πολυ καιρο καλο θα ηταν να το δει πρωτα ενας κτηνιατρος μηπως υπαρχει κατι παθολογικοΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Joji
- dionysia_p
- Βαλκα
- AnnieGr
- ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ
- ofilia
- mayrh gata
- Aρτεμις
- Djali
- sissoulaki
- alkinoow123
- kaith18927
- ΧΙΟΝΑΤΗ15585
- Zoro-mpoy
- tasos_perama
- sissy12
- 3lbereth
- F.Butter
- CoffeeBlack
- maiksth
- uncle_nontas
- anthilia
- Marw-Sissy
- Lia_cha
- Κριτολαος
- vampce
- ΕΛΑ
- giannisvitara
- Mona1
- mpirarxos
- Βάσω Μαν
- ANTONELLA
- sararoutsi
- Claire Rentfield
- aston3
- Javier
- λένα117
- dkat
- kitara
- kitcat
- Kostasrc
- ΜαρίαΣτρ80
- Vakova
- gatito
- raccoon
- dorothea_v
- nasstazia
- Roulita16248
- Βρεγμένη γάτα
- ManolisG
- nasia99
- lelocat
- ankas
- JohnDVM
- konstans
- 761
- Ελένη Άνση
- Pennylane
- Lord Kratos
- tz3nh
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool