Λοιπον John
Ακου τι εγινε χτες και πες τη γνωμη σου.Το γατακι που βλεπεις κοντευει 5 μηνων.Την εχουμε απο 3,5μην.Αυτος που την ειχε δεν της ειχε κανει ουτε αποπαρασιτοση ουτε εμβολια.Εγω την αφησα 5-6 μερες να γνωριστουμε καλυτερα και να ελευθερωθει η μικρουλα και την πηγα σε κτηνιατρο.Εκει μονο εμβολιο δεν καναμε.Το καημενο ειχε ρινοτραχειτιδα,ωτιτιδα,παρασιτα,εξασθενηση και αρχη(++)λοιμ.γαστρεντεριτιδας.Της καναμε αγωγη και μου φανηκε να καλυτερευει και να παχαινει αλλα αυτο ηταν για λιγο.Χτες στα κακα της ειδα παλι αιματα και πηρα τηλ.τη κτηνιατρο για να τη παω.Και μου ειπε οτι τα πραγματα ειναι παρα πολυ δυσκολα και να μην εχω πολλες ελπιδες.Οταν πηγα εκει τοτε μου ειπε οτι ειναι γατα και 7ψυχη και μπορει και να τη γλιτωσει!!!Εαν ηταν οποιο αλλο ζωο δεν θα τα καταφερνε.Ολοι μου ειπαν να ζητησω δευτερη γνωμη...ΕΣΥ τι λες.Της καναν 3 ενεσεις και για 8 μερες Αmoxil πρωι και βραδυ.Εγω σημερα ειδα τα κακα χωρις αιματα.Ειναι ζωηρη αλλα ετσι ηταν και πριν.Μπορω να εχω ελπιδες οτι καλυτερευη???Πες μου την αληθεια γιατι την εχουμε λατρεψει ολοι στο σπιτι και τα κοριτσια (8 και 3 χρ.)θα τρελαθουνε αμα γινει τιποτε στραβο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.