Γιατρέ, αρρώστησε;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ζοριτσα μπορεις να της δωσεις λιγο γιαουρτακι αμα θελει να το φαει
Ελενη αφου κανει κινησεις με το χερι σαν να εχει κατι μεσα μπορει πραγματι να την ερεθιζει κατι η σκονη η κατι αλλο οταν βγαζεις μυξες και εχει καταρροη σημαινει οτι εχει καποια μολυνση :)

Oταν φτερνιζοταν(τωρα εχει καιρο να φτερνιστει) εβγαζε πυχτα φλεματακια.Αλλα φτερνιζοταν καθε μερα σχεδον.απο τα λεγομενα σου μαλλον θα πρεπει να αρχισω να ανυσηχω:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εχει δικιο η Zorica αφου σταματησε σημαινει οτι περασε αν ηταν μολυνση η εφυγε το ερεθισμα που του προκαλουσε το φτερνισμα:) παντως αν ξαναεμφανιστει το φτερνισμα μαζι με τις μυξες καλο ειναι να το δει καποιος κτηνιατρος. Που και που μπορει να ριχνει κανα φτερνισματακι δεν ειναι τοσο ανησυχιτικο:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εχει δικιο η Zorica αφου σταματησε σημαινει οτι περασε αν ηταν μολυνση η εφυγε το ερεθισμα που του προκαλουσε το φτερνισμα:) παντως αν ξαναεμφανιστει το φτερνισμα μαζι με τις μυξες καλο ειναι να το δει καποιος κτηνιατρος. Που και που μπορει να ριχνει κανα φτερνισματακι δεν ειναι τοσο ανησυχιτικο:)

Ευχαριστω doc:)

Γιατρε μουυυυυυυυυυυ
το 6μηνο τερατακι μου ονοματι Έκτορας μετα απο τοσο καιρο, πρωτη φορα χθες βραδυ κατουρησε το κρεβατι μουυυυυυυυυυυυυ :cry::cry::cry: Προχθες εκανε εμβολιο... η γιατρος ειπε οτι ειναι μαι χαρα.Μπορει να ειναι κατι παθολογικο???? Η να το εκανε απο αντιδραση για κατι???

τι εννοεις κατουρησε? κοιμοταν και του εφυγαν? η πηγε και κατουρησε επιτηδες? αν εκανε το δευτερο η το κανει για να σε εκδικηθει η σημαδευει την περιοχη του δηλαδη αρχισε να ψεκαζει:) γιατι θελει να παει με γατα ;)

Δεν ξερω γιατρε μου!
το πρωι που ξυπνησα εξυνε με τα νυχια του το παπλωμα... πλησιαζω προς τα κει και βλεπω εναν κυκλο υγρο στο παπλωμα ... τωρα πως τι και γιατι....
αν του φυγαν θα πρεπει λογικα να τον παω σε γιατρο ετσι? θα δω και σημερα μηπως κανεις εκλεισε την πορτα του δωματιου και ο ερμος δεν μπορουσε ν αβγει ν απαει στην τουαλετα του, γιατι κατα τις 4 μου νιαουριζε αλλα υπεθεσα οτι πεινασε και του βαλα το μπολ που εχω μεσα στο δωματιο...

αν τουεφυγαν θα ηταν και αυτος λερωμενος, αν σου νιαουριζε μπορει να ηθελε να βγει και να παει στην αμμο του και αφου δν μπορουσε να κρατηθει τα εκανε στο παπλωμα η ηλικια του προδιαθετει και σημαδευμα του χωρου:redface: τωρα τα σημαδια μιας ουρολοιμωξης ειναι η πολυουρια πηγαινει συχνα στην τουαλετα , ο πονος η η ενοχληση οταν ουρει, και η κακοδιαθεση επισης αν τον πιεζεις στην κοιλια μπορει να ποναει:)

Σε ευχαριστω πολυ! Θα παω σπιτι να τον ζουλήξω :P στην κοιλιτσα να δω αντιδρασεις....
και αναλογα να δω τι θα κανω..... ααααα το πρωι τσεκαρα την τουαλετα κ δεν ειχε παει καθολου, οποτε υπεθεσα οτι εγκλωβιστηκε στο δωματιο... θα δω και σημερα και αν το ξανακανει βουρρρρρρρ για Καστρατος!!!!!!

έχω κ γω να ρωτήσω κάτι περί ούρησης.ο περσέας εδώ και λίγες μέρες πάει πολύ λίγες φορές στην άμμο του για τσίσα.χθες πχ πήγε 2 και τη μία φορά τον έβαλα εγώ εκεί,δηλ δεν πήγε από μόνος του.δε δείχνει να πονάει,απλά καμια φορά πάει στη λεκάνη φέρνει 2 σβούρες, περιμένει λίγο κ φεύγει.τί μπορεί να έχει?πάντως η ποσότητα είναι αρκετή,δεν ξέρω αν παίζει ρόλο.

α, σημειωτέον ότι γενικά δεν πίνει καθόλου μα καθόλου νερό,παρά μόνο τρώει το καταπέτασμα σε recovery λόγω της ρινοτραχείτιδας που πέρασε.αλλά μου είπε ο γιατρός ότι περιέχει 75% νερό οπότε είμαστε εντάξει.

Για να πηγαινει 2 φορς μαλλον τοσα ουρα εχει αφου λες οτι δεν πινει πολυ νερο:) εαν εχει καποιο προβλημα συνηθως παρατηρουμε συχνοουρια ενω αν εχει πετρες παει πολλες φορες κανει λιγο , με πονο παντα, και φευγει και γενικα δεν εχει ορεξη. Μια γατα την ημερα θελει περιπου 66 ml/kg νερο απλως για να καλυπτει τις αναγκες της και να επιβιωνει ενα γατακι αν πινει 1-2 ποτηρια νερο την ημερα του ειναι αρκετα :)

ευχαριστώ πολύ.βλέποντας...

λοιπόν παιδιά όπως σας έλεγα εγώ τον βάζω κάθε τόσο στην άμμο του κ 2 από όλες τις φορές κατουράει.σήμερα δεν το έκανα κ ενώ άλλαζα σεντόνια κ θα έβαζα το καινούριο πάπλωμα που αγόρασα(ένα τέλειο φραουλί) ξαφνικά κάτι μου μυρίζει αλλά δε δίνω σημασία.κοιτάω κ ο μικρός ε΄΄ιχε κατουρήσει το πάπλωμα!μιλάμε για λίμνη!άρα δεν είναι κάτι οργανικό μάλλον,ίοσως έχει πρόβλημα με την άμμο?του είχα την ever clean την πορτοκαλί με τους χοντρούς κόκκους κ τώρα του την άλλξα με την κόκκινη.λέτε να μην του αρέσει η άμμος?λέω να του πάρω μια άλλη λεκάνη με την προηγούμενη άμμο κ να τη βάλω στο κρεββάτι μου δίπλα,γιατί όταν λείπω το πρωί τον κλείνω εκεί στο δωμάτιό μου(με την άμμο του βέβαια αλλά ούτε την αγγίζει).τον κλείνω σε μικρό χώρο ώστε να μην κινδυνεύσει στη σαλονοκουζίνα (κάτι να φάει,κάπου να μαγκωθεί) επειδή είναι μικρούλης κ περίεργος.τι λέτε?

Μεταφέρω από θέμα που άνοιξα προ ολίγου και παρακαλώ τους mods να το σβήσουν.
---------------------------------
Ο Jack (ως αλητάμπουρας) μαλώνει συχνά - πυκνά και τις τρώει ο καημένος με αποτέλεσμα να κάνει αποστήματα. Μας έχει συστήσει ο γιατρός το Baytril 15mg (1,5 χάπι την ημέρα - ο Jack είναι 5 κιλά - για διάστημα 5 ημερών).

Από την τελευταία φορά που του χορηγήθηκε έχει περάσει ένας μήνας και σήμερα πρέπει να το ξαναρχίσουμε διότι έχει ξαναπαρουσιάσει απόστημα. Να του το δώσω ή το χρονικό διάστημα που έχει περάσει από την τελευταία φορά είναι μικρό?

Ηληκια τζακ? Baytril δεν δινουμε σε πολυ νεαρα ατομα (κατω του χρονου ) ενας μηνας ειναι αρκετο διαστημα αν το αποστημα ξαναγινεται ιχσως χρειαστει να ανοιχτει και να καθαριστει με χειρουργικη επεμβαση:hmm:

Θα υποθέσω ότι είναι 2-3 ετών, το καλοκαιρί γνωριστήκαμε και δεν μου έχει πει.
:D
Πάντως είναι πλήρως ανεπτυγμένος και δεν μεγαλώνει άλλο.

αμα δεν υποχωρει το αποστημα ισως χρειαστει για μεγαλυτερο διαστημα θεραπεια
:)

Το απόστημα άνοιξε σήμερα το πρωί, πυώδες ομοιόμορφο (εεεεεε? είδες που μου πέρασες κάποιες γνώσεις?).
Δυστυχώς με την γούνα που έχει δεν φαίνονται ούτε γρατζουνιές ούτε αποστήματα εγκαίρως, παρά το γεγονός ότι τον ψάχνω συχνά ορισμένα μου ξεφεύγουν.

ακουλουθεις τη γνωστη θεραπεια καθαρισμος πληγης αντιβιωση κλπ συνηθως τα αποστηματα μεγαλωνουν αποτομα σε 1-2 μερες το πολυ:cool:λογικα σε καμια εβδομαδα θα κλεισει εκτος αν τον ξαναδαγλωσουν :hmm: και αμα ποναει οχι ντεπον ;)

Το "όχι ντεπόν" όπως ίσως θα θυμάσαι, το έμαθα με τον δύσκολο τρόπο.
:(
Τώρα αναγκαστικά θα τον κρατήσω μέσα τον αλητάκο για τις επόμενες μέρες μέχρι να τελειώσει η περίοδος χορηγίας της αντιβίωσης και μέχρι να του κλείσει η πληγή. Την έχει μάθει πια ο καημένος την καθιερωμένη διαδικασία μετά από τέτοια περίπτωση.

Ο Jack τις επόμενες μέρες ->:mad:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back