Γιατρέ, αρρώστησε;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
μπορει να ειναι:mad: αλλα μυαλο δεν βαζει να καθεται στα αυγα του:blink: για το καλο του ειναι και ας μην το καταλαβαινει
:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όχι να το παινευτώ αλλά είναι ένας κούκλος και μισός και όπως καταλαβαίνεις όλες οι γυναίκες τον περιτριγυρίζουν. Υπάρχει όμως ένας κακός γάτος που ζηλεύει αφόρητα τον Jack και όλο τον δέρνει γιατί του παίρνει τις γυναίκες. Ο Jack από την άλλη πιστεύει στο "η βία δεν είναι λύση" (η Λία όμως είναι Βίσση - άσχετο) και στο "γύρνα και το άλλο μάγουλο" και έτσι τις τρώει...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο Τζακ μου θυμιζει τον γατο που ειχα πριν 7 χρονια:up: ειχανε τα ιδια χρωματα ηταν και γκομενιαρηδες;) αλλα ο δικος μου παντα γυριζε εξαντλημενος ;):redface:και κοιμοτανε μια μερα ολοκληρη:lol: ωσπου μια μερα δεν ξαναγυρισε:cry::cry::bye:

Ο μπαμπάς του (που ήταν ολόιδιος) μου την έκανε έτσι, στην αρχή άρχισε να εξαφανίζεται για καμιά βδομάδα, μετά για κάνα μήνα και μετά ερχόταν μια φορά το δίμηνο να δει τί κάνουμε. Μια μέρα μας έφερε και ολόκληρη την οικογένεια να την γνωρίσουμε (μέσα ήταν κι ο Jack, ένα κόκκινο μπαλάκι). Μετά έφυγαν όλοι μαζί και δεν ξαναγύρισαν παρά μόνο ο Jack φέτος το καλοκαίρι (μετά από χρόνια).

μαλλον βαρεθηκε να περιπλανιεται και ειπε να εχει μια βαση :up::up:

Ναι... και του είχε πει ο μπαμπάς του πού να πάει σε τέτοια περίπτωση
:D

Υ.Γ.: συγνώμη για την καθυστέρηση, μόλις γύρισα από το "τσίκνισμα"

Καλημερα και καλο ξετσικνισμα:lol: ο γιατρος σημερα εχει πονοκεφαλο τον βαρεσε το κρασι και το τσικνισμα:redface::whistle:

χικκκκκκ γιατρε μουυυυ δικαιουσαστε ενα ρεπο και εσεις... χικκκκκ:P
btw κτηνιαρος ντυθηκες??????:hmm:

Γιατρέ ξεπεράστε για λίγο τον πονοκέφαλο :P γιατί έχω μια ερώτηση κρίσης για σας:
Ο γάτος μου, 5 μηνών αρκούδι, εδώ και 5 μέρες έχει αλλάξει απότομα συμπεριφορά. Είναι πολύ ευέξαπτος, δαγκώνει πολύ δυνατά, νιαουρίζει περίεργα και σταμάτησε να χουρχουρίζει. Εκδηλώνεται κατ'αυτόν τον τρόπο ο "οίστρος" στα αρσενικά; Τη λέξη την βάζω σε εισαγωγικά γιατί φαντάζομαι ότι δε μιλάμε για οίστρο, απλώς για κάλεσμα των θηλυκών.
Είναι δυνατόν να έχει τόσο έντονες εκδηλώσεις σε έναν αρσενικό γάτο πέντε μηνών;

Μαλλον ειναι καποια γατα εκει γυρω αν δεν εχει αλλα συμπτωματα οπως ανορεξια η σημαδια οτι ποναει καπου σημαινει οτι ξυπνησε νωρις το γατακι σου και θελει να γινει γατος συνηθως εμφανιζονται κατα τους 7 μηνες:)αν οι ορχεις του ειναι αρκετα ανεπτυγμενοι τοτε ειναι αυτο
οχι δεν ντυθηκα κτηνιατρος για να περναω απαρατηρητος αλλιως ολοι θα αρχιζαν της ερωτησεις και δεν θα προλαβαινα να φαω

αν οι ορχεις του ειναι αρκετα ανεπτυγμενοι τοτε ειναι αυτο
Η λέξη ΤΙΤΑΝΙΟΙ καλύπτει το "αρκετά ανεπτυγμένοι";:lol:

Μαλλον ειναι καποια γατα εκει γυρω αν δεν εχει αλλα συμπτωματα οπως ανορεξια η σημαδια οτι ποναει καπου σημαινει οτι ξυπνησε νωρις το γατακι σου και θελει να γινει γατος συνηθως εμφανιζονται κατα τους 7 μηνες:)αν οι ορχεις του ειναι αρκετα ανεπτυγμενοι τοτε ειναι αυτο
οχι δεν ντυθηκα κτηνιατρος για να περναω απαρατηρητος αλλιως ολοι θα αρχιζαν της ερωτησεις και δεν θα προλαβαινα να φαω
Καλημερα γιατρε...Μπολικους καφεδες σημερα:lol:

στους 5 μηνες το φυσιολογικο ειναι να ειναι σαν φασολι μαυροματικο;) αν τωρα ειναι φασολι γιγαντας ;):redface::up: θα εχει πιο νωρεις ορεξεις:)

στους 5 μηνες το φυσιολογικο ειναι να ειναι σαν φασολι μαυροματικο;) αν τωρα ειναι φασολι γιγαντας ;):redface::up: θα εχει πιο νωρεις ορεξεις:)

Δηλαδή στο μέγεθος καρύδι:blink: στους 5 μήνες τι πρέπει να περιμένω....:hmm::lol::lol::lol:

πρωιμη σεξουαλικη ωριμανση ;)

1ον:
Φιλική συμβουλή σε όσα κοριτσάκια (ανεξαρτήτου ηλικίας) έχουν αρσενικούς γάτους και λούτρινα ζωάκια στον ίδιο χώρο: απομακρύνετε τον γάτο από τα κουκλάκια σας αν θέλετε να παραμείνουν αγνά. Δυστυχώς ο Ανρί το αρνί δεν τα κατάφερε...

2ον:
Ερώτηση προς τον Ιατρό της e-παρέας: Ο Jack, από την Πέμπτη που του άνοιξε το απόστημα, επιμένει να το ξύνει με αποτέλεσμα να μην κλείνει η πληγή. Χρειάζεται να του πάρω χωνί για το κεφάλι του; Αν ναι, πού στο καλό το βρίσκω; Και αν τελικά χρειάζεται είναι επικίνδυνο να το φοράει χωρίς επίβλεψη;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

θα πρεπει να παρεις τον Τζακουλη σου και να τον πας σε εναν κτηνιατρο για να βρει το καταληλο μεγεθος:) ιδιατερο προβλημα δεν θα εχει αλλα θα σκονταφτει στα επιπλα και θα ειναι ανησυχος για 1-2 μερες;)

Χαρά που θα κάνει μόλις μπει στο κλουβί του και ειδικά μόλις τον βάλω στο αυτοκίνητο...
Χτυπιέται ο καημένος σε όλη την διαδρομή και αυτό ήθελα να αποφύγω για να μην χειροτερέψει η πληγή του.
:(
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.

Υ.Γ.: στα έπιπλα σκοντάφτω και εγώ κάθε πρωί οπότε θα αποκτήσει ένα ακόμα χούι μου ο χοντρούλης

αμα ειναι πολυ νευρικος ισως χρειαστει να του κανετε ηρεμιστικη για να του βαλετε το κολαρο :)

Νευρικός δεν είναι καθόλου, ένα πλαστοζυμαράκι είναι ο χοντρούλης μου, μπορείς να τον κάνεις ό,τι θες. Μόνο μέσα στο αυτοκίνητο έχει πρόβλημα.

Εν τω μεταξύ μίλησα με τον γιατρό μας (ο οποίος ξέρει το πρόβλημα του αυτοκινήτου) και μου είπε ότι μπορώ να αγοράσω μόνη μου ένα και να του το φορέσω.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back