ria23
Διάσημο μέλος
mary-joe
Cat Spy
Περιοχή: Θεσσαλονικη
Φύλο:
το άρρωστο γατακι
παιδια, σας ευχαριστω όλους για την ανταπόκριση. η κτηνιατρος μου είπε να την πάω αυριο, οπότε αυριο πρωι-πρωι...θα δουμε τι συμβαίνει. εκείνο όμως που είδα τωρα είναι ότι από τα αυτάκια της έχει τρέξει μια γλυώδης ουσία, κατι σαν πύον. τι μπορεί να είναι αυτό; κατά τα άλλα, το γατάκι πήγε κανονικά στην άμμο της μια φορά και όταν τους έβαλα φαγητό πλησίασε, αλλά δεν έφαγε. μετά από αυτο καθόταν σαν ναρκωμένο και κοιμόταν την περισσότερη ώρα. είναι δύσκολο να τη βλέπω έτσι, γιατι είναι το μεγαλύτερο ζιζάνιο. μετράω δευτερόλεπτα μεχρι αυριο, ανησυχω πολύ!!!γιατι να τα παθαινουν όλα κυριακάτικα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Ως παρανυφακι,θα ηθελα μια πληροφορια.
Αυριο το βραδυ θα ταξιδεψουμε με πλοιο για Πειραια.Προβλεπεται μεγαλη κακοκαιρια,ακομα κι αν δωσουν αποπλου θα ταξιδεψουμε με 8-9 μποφορ.Θα εχω τον Σειριο και τη Μόιρα μαζι μου στην καμπινα,σε χωριστα κλουβακια για να ειναι ανετα.Ταξιδευουμε στις δεκα και μιση το βραδυ,και τελευταια φορα θα φανε και θα πιουν νερακι στις 3 το μεσημερι,Θα πρεπει να κανω κατι για να μην τα πιασει ναυτια;Υπαρχει τετοια περιπτωση;Αν ναι,τι να τους δωσω;Ο Σειριος ειναι δεκα μηνων και 4 κιλα,και η Μόιρα ειναι 9 μηνων και περιπου τρια κιλα.Ευχαριστω εκ των προτερων.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM
Διάσημο μέλος
. καλο ταξιδι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Δεν θα τους δωσω calmivet,φοβαμαι για την καρδουλα τους,απλα θα τα αφησω νηστικα και μια κι εχουμε καμπινα ισως τα βγαλω λιγο απο του κλουβακι αν φοβηθουν.
Ευχαριστω και παλι γιατρε!
Αντε κι εγω στο γαμο σου θα φερνω νερο με το κοσκινο.

Ελπίζω να μη σε τρελάνω...έχω κάποιες ερωτησούλες...
1)Έχω παρατηρήσει στη γλωσσίτσα της Μπιάνκα κάποια μαύρα στίγματα...Είχε και όταν ήταν μικρότερη,αλλά νομίζω ότι τώρα έχουν πληθύνει...Να ανησυχήσω;
2)Χθες βράδυ η Μπιάνκα είχε την εξής συμπεριφορά:Νιαούριζε παράξενα,τριβόταν στο πάτωμα και ανασήκωνε κάπως τα πίσω της πόδια...Οίστρος νομίζω έτσι;Στο πρόγραμμα έχω τη στείρωση.Μπορεί να γίνει και ενώ η γάτα είναι σε οίστρο;
3)Λόγω προσωπικών προβλημάτων υγείας...έχω καθυστερήσει περίπου 1,5 μήνα τον ετήσιο εμβολιασμό.Να υπάρχει θέμα;;;Η γάτα δε βγαίνει καθόλου έξω ούτε έρχεται σε επαφή με άλλα ζώα...Και κάτι ακόμα...Αν την πάω στο κτηνίατρο, θα της κάνει όλο το πακέτο των εμβολίων μεμιάς ή θα χρειαστεί να την ξαναπάω;
Συγνώμη για το μακροσκελέστατο μήνυμα...Και ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
JohnDVM
Διάσημο μέλος
, ο ετησιος εμβολιασμος γινεται ολα σε ενα εκτος αν εχεις κανει το εμβολιο της λευχαιμιας ξεχωριστα οποτε θελει και αυτο επαναληψη, το οτι εχεις αργησει 2 μηνες σημαινει οτι δεν καλυπτεται η γατα σου με αρκετα αντισωματαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σήμερα κιόλας θα την πάω στη γιατρό! Για τα εμβόλια, και για να δούμε πότε θα της κάνω την επέμβαση!Συγχαρητήρια για τη συμμετοχή σου στο σάιτ...Νομίζω όλοι θα συμφωνήσουν ότι είναι πολύτιμη!Καλές γιορτές!!!
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Ευχαριστώ πάρα πολύ γιατρέ για την άμεση απάντηση!!!Σήμερα κιόλας θα την πάω στη γιατρό! Για τα εμβόλια, και για να δούμε πότε θα της κάνω την επέμβαση!Συγχαρητήρια για τη συμμετοχή σου στο σάιτ...Νομίζω όλοι θα συμφωνήσουν ότι είναι πολύτιμη!Καλές γιορτές!!!
![]()
Ευχαριστω πολυ καλες γιορτες και σε σενα

ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστώ πολυ!
JohnDVM
Διάσημο μέλος

ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Eυχαριστώ πολύ για τις συμβουλές!Μαλλον προκειται για καποια ελαφρια ρινιτιδα και τα μαυρακια μαλλον ειναι ξεραμενες μυξες καλο ειναι να τυ δωσεις και καποιο συμπληρωμα σε πολυβιταμινες γιατι το αντιβιοτικο που δινεις δεσμευεις το ασβεστιο και αυτο χρειαζεται ασβεστιο για τα κοκκαλα του![]()
Τις πολυβιταμίνες τις βρίσκω σε καποιο pet shop ή κτηνιατρείο;Τί ποσότητα θα πρέπει να της δίνω;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM
Διάσημο μέλος
roulsydney
Διάσημο μέλος
Πολλές ιδιαίτερες ευχές για αγάπη, υγεία, προσωπική ευτυχία και επιτυχημένες διαγνώσεις σε σάς που τόσο μας βοηθάτε με τα γατουλάκια μας...
Συνημμένα
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Πολλές ιδιαίτερες ευχές για αγάπη, υγεία, προσωπική ευτυχία και επιτυχημένες διαγνώσεις σε σάς που τόσο μας βοηθάτε με τα γατουλάκια μας...
Ευχαριστω και ευχομαι υγεια και ευτυχια για σας και τα γατακια σας

roulsydney
Διάσημο μέλος
...Eξαιρετικά αφιερωμένη...Ευχαριστω και ευχομαι υγεια και ευτυχια για σας και τα γατακια σας![]()

Συνημμένα
JohnDVM
Διάσημο μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος

roulsydney
Διάσημο μέλος
Συμφωνώ απλά λείπει λίγο ζάχαρι και κανέλλατι ομορφη φωτογραφια ειναι αυτη roulsydney? σα κουραμπιες ειναι αυτο το γατι, για φαγωμα τελειως !!![]()

Maruska
Νεοφερμένο μέλος
Η Μαχούλα μου τις τελευταιες 3 μέρες είναι χάλια, ακεφη κοιμάται συνέχεια κ πονάνε τα αυτάκια της, μερικές φορές βγάζει κάτι μικρές κραυγές είναι σίγουρο οτι υποφέρει με τα αυτάκια της, πιθανό τη κολησε η μικρη μου γατούλα μυκητες, επειδή ειναι γιορτές και μεχρι τις 29 του μήνα δεν μπορώ να κάνω τίποτα ήπως κάποιος απο σας ξέρει κάτι που θα μπορούσα να κάνω να ηρεμήσει προσωρινά;
JohnDVM
Διάσημο μέλος
. μπορεις να κοιταξεις στους προτεινομενους γιατρους απο μελη του φορουμ υπαρχουν και κλινικες σε 24ωρη βασηΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Joji
- dionysia_p
- Βαλκα
- AnnieGr
- ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ
- ofilia
- mayrh gata
- Aρτεμις
- Djali
- sissoulaki
- alkinoow123
- kaith18927
- ΧΙΟΝΑΤΗ15585
- Zoro-mpoy
- tasos_perama
- sissy12
- 3lbereth
- F.Butter
- CoffeeBlack
- maiksth
- uncle_nontas
- anthilia
- Marw-Sissy
- Lia_cha
- Κριτολαος
- vampce
- ΕΛΑ
- giannisvitara
- Mona1
- mpirarxos
- Βάσω Μαν
- ANTONELLA
- sararoutsi
- Claire Rentfield
- aston3
- Javier
- λένα117
- dkat
- kitara
- kitcat
- Kostasrc
- ΜαρίαΣτρ80
- Vakova
- gatito
- raccoon
- dorothea_v
- nasstazia
- Roulita16248
- Βρεγμένη γάτα
- ManolisG
- nasia99
- lelocat
- ankas
- JohnDVM
- konstans
- 761
- Ελένη Άνση
- Pennylane
- Lord Kratos
- tz3nh
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool