JohnDVM
Διάσημο μέλος
Για να δωσει το συγκεκριμενο φρμακο σημαινει οτι υποψιαζεται υποθυρεοειδισμοκαλησπερα γιατρε!! εγω λοιπον εχω την εξης απορια για το γατακι μου (γατουλα μαλλον, ετων12, στειρωμενη)... πριν λιγους μηνες εμφανισε δερματοφυτα και υστερα απο καναν μηνα θεραπειας με ψεκασμο(κλιναφαρμ) την πηγαμε και μας προτεινε να της δινουμε Τ3 των 50mcg, για να λειτουργησουν πιο γρηγορα οι ορμονες ετσι ωστε να βγουν και οι τριχες... διοτι 10μερες μετα την θεραπεια η αναπτυξη της τριχας στη συγκεκριμενη περιοχη ηταν ελαχιστη... ποια η δικη σας γνωμη? ευχαριστω!
, ενα απο τα συμπτωματα ειναι η μη εκφυση της τριχας μετα απο κουρεμα , αλλα 10 μερες θεραπεια για μυκητες μονο ειναι πολυ λιγο για να βγαλει τριχα συνηθως χρειαζεται γυρω στο μηνα για να επανελθει και με τη προοπτικη οτι εχει καθαρισει απο τους μυκητες
. Θα πρεπει να κανετε εξετασεις αιματος να βεβαιωθειται οτι εχει προβλημα στο θυερεοειδη και μετα να κανετε θεραεπειαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
σιεννα
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχαριστω πολυ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ποιοι λογοι μπορουν να προκαλουν φαγουρα? Συνεχιζει να ξυνεται ακομη και τωρα,μετα την αποπαρασιτωση.Αν ηταν επανεμφανιση ψωρας δε θα εφευγε με την αποπαρασιτωση?λιγο δυσκολο να ειναι μυκητες μονο σε μια περιοχη, συνηθως οι μυκητες ριχνουν το τριχωμα με χαρακτηριστικο τροπο και συνηθως δεν προκαλουν φαγουρα![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Μπορει οι τριχες να εχουν ερεθισει τον φαρυγγα της και για αυτο να εχει τη βραχναδα αν συνεχισει για μερικες μερες καλο θα ηταν να την δει κτηνιατροςΓιατρε καλησπερα.Εδω και τρεις μερες η Σιεννα(3ων ετων) εχει βραχνο νιαουρισμα,καμια σχεση με το κανονικο της.Εκτος αυτου,τη βλεπω πολυ συχνα να εχει ταση προς εμετο,σα να προσπαθει να βγαλει τριχομπαλες(εχει καιρο να βγαλει)Της πηρα την defurr-um απο χθες,και εχει σταματησει να το κανει σημερα,δεν εβγαλε ομως πολυ πραγμα,μονο λιγα σαλια και μετριμενες τριχουλες.Η βραχναδα συνεχιζεται ομως.Σχετιζονται οι τριχομπαλες με τη βραχναδα?Παντως τρωει κανονικα με ορεξη και ειναι πιο ησυχη σε σχεση με αλλες μερες(ησυχη βεβαια ειναι και η μικρη,και το εχω αποδωσει στον καιρο)
Ευχαριστω πολυ![]()

JohnDVM
Διάσημο μέλος
Και η ιδια η ψωρα μπορει να προκαλεσει αλλεργια στον οργανισμο,αλλο λογοι ειναι ψυλλοι, ωτιτιδες,γυρη, σκονη, καποια συστατικα των τροφων, σαμπουαν, και αλλα πολλαΠοιοι λογοι μπορουν να προκαλουν φαγουρα? Συνεχιζει να ξυνεται ακομη και τωρα,μετα την αποπαρασιτωση.Αν ηταν επανεμφανιση ψωρας δε θα εφευγε με την αποπαρασιτωση?![]()

σιεννα
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μπορει οι τριχες να εχουν ερεθισει τον φαρυγγα της και για αυτο να εχει τη βραχναδα αν συνεχισει για μερικες μερες καλο θα ηταν να την δει κτηνιατρος![]()
Σ'ευχαριστουμε πολυ γιατρε!

Υακίνθη
Νεοφερμένο μέλος
βγηκαν οι εξετασεις του καδμου , εχει καλαζαρ 1 προς 1600 , απο αυριο αρχιζουμε θεραπεια με ενα σιροπι που αρχιζει απο Μ , δεν θυμαμαι πως μου το ειπαν , ξερετε κατι καλυτερο ισως εσεις ?? μηπως υπαρχει κατι στο εξωτερικο που ειναι καλυτερο απο αυτα που διαθετει η ελληνικη αγορα??
σας ευχαριστουμε
konstans
Περιβόητο μέλος
.Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει πρόβλημα ένα σκυλάκι(τύπου κόκερ 1 έτους) να τρώει παγάκια(το έχει βρει παιχνίδι
).Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Το αλλο φαρμακο για το καλαζαρ δεν κυκλοφορει στην Ελλαδα , γινεται παρανομα εισαγωγη στη χωρα , πρεπει να γινεται ενεση καθε δευτερη μερα και η αποτελεσματικοτητα του ειναι ιδια με το σιροπι. Επισης ειναι πιο επιβαρυντικο για τα νεφραβγηκαν οι εξετασεις του καδμου , εχει καλαζαρ 1 προς 1600 , απο αυριο αρχιζουμε θεραπεια με ενα σιροπι που αρχιζει απο Μ , δεν θυμαμαι πως μου το ειπαν , ξερετε κατι καλυτερο ισως εσεις ?? μηπως υπαρχει κατι στο εξωτερικο που ειναι καλυτερο απο αυτα που διαθετει η ελληνικη αγορα??
σας ευχαριστουμε
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Μπορει ισως να του προκαλεσει καποια γαστριτιδα η σπασμους στο στομαχι αν καταπινει ολοκληρο το παγακι αν το λιωνει στο στομα του δεν υπαρχει ιδιαιτερο προβλημαKαλησπέρα γιατρέ.
Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει πρόβλημα ένα σκυλάκι(τύπου κόκερ 1 έτους) να τρώει παγάκια(το έχει βρει παιχνίδι).

konstans
Περιβόητο μέλος
.ευχαριστώ ντοκ
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Και η ιδια η ψωρα μπορει να προκαλεσει αλλεργια στον οργανισμο,αλλο λογοι ειναι ψυλλοι, ωτιτιδες,γυρη, σκονη, καποια συστατικα των τροφων, σαμπουαν, και αλλα πολλα![]()
Υπαρχει αλλεργικο τεστ στις γατες?Πως θα διαπιστωθει τι ειναι....Ευχαριστω πολυ γιατρε για τις απαντησεις.Οποτε κανονισουν τα κοριτσια αυτο με το πουλμανακι θα ειμαι η πρωτη που θα μπω!

JohnDVM
Διάσημο μέλος

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Αχα! ΕυχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωΥπαρχει ακι ενδοδερμικο τεστ αλλα νομιζω οτι μπορει να γινει και με εξεταση αιματος![]()

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

JohnDVM
Διάσημο μέλος
Πιθανως ειναι καποια φαρυγγιτιδα η λαρυγγιτιδαΓιατρέ εδώ και τρεις μέρες συμβαίνει κάτι περίεργο στον γατούλη μου. Δεν μπορεί να νιαουρίσει. Είναι εντελώς βραχνή η φωνή του και από σήμερα δεν βγαίνει καθόλου. Προχτές μου έδειχνε ότι ανακατευόταν κιόλας αλλά σήμερα τίποτα. Τρώει κανονικά πάει τις βόλτες του κανονικά αλλά αυτό με την φωνή του έχει κόψει το κέφι. Ανοιγοκλείνει μόνο το στόμα του. Να ανησυχώ ή είναι κάτι που θα περάσει.![]()
, καλο θα ηταν να το δει και ενας γιατρος, το οτι εχει ορεξη ειναι καλο σημαδι
JohnDVM
Διάσημο μέλος
μαλλον εχει να κανει με μαρκαρισμα της περιοχης αλλα και να δειξει οτι του λειπει το αφεντικο τουΓιατρε, ο γατος μου σημερα εκανε κακακια πανω στο κρεββατι και ανησυχω. Δεν ειμαι εκει να τον παρακολουθω και δεν ξερω τι φταιει. Υποψιαζομαι οτι το κουτι με την αμμο του ειναι μικρο και γι' αυτο επελεξε να παει καπου αλλου. Παιζει ομως να ειναι μαρκαρισμα ή ακομα χειροτερα, καποιο προβλημα υγειας; Θα του αλλαξουμε λεκανη σε 10 ωρες και ισως του βαλουμε την παλια αμμο (εδω και 1+ μηνα χρησιμοποιει μια οικολογικη αμμο σιταριου). Η ερωτηση μου ειναι η εξης: να περιμενω λιγο καιρο να δω αν θα το ξανακανει ή να παει οσο πιο γρηγορα γινεται να τον δει γιατρος;

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Πιθανως ειναι καποια φαρυγγιτιδα η λαρυγγιτιδα, καλο θα ηταν να το δει και ενας γιατρος, το οτι εχει ορεξη ειναι καλο σημαδι
![]()
Eυχαριστώ ντόκτορ

πηνελοπη
Εκκολαπτόμενο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Joji
- dionysia_p
- Βαλκα
- AnnieGr
- ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ
- ofilia
- mayrh gata
- Aρτεμις
- Djali
- sissoulaki
- alkinoow123
- kaith18927
- ΧΙΟΝΑΤΗ15585
- Zoro-mpoy
- tasos_perama
- sissy12
- 3lbereth
- F.Butter
- CoffeeBlack
- maiksth
- uncle_nontas
- anthilia
- Marw-Sissy
- Lia_cha
- Κριτολαος
- vampce
- ΕΛΑ
- giannisvitara
- Mona1
- mpirarxos
- Βάσω Μαν
- ANTONELLA
- sararoutsi
- Claire Rentfield
- aston3
- Javier
- λένα117
- dkat
- kitara
- kitcat
- Kostasrc
- ΜαρίαΣτρ80
- Vakova
- gatito
- raccoon
- dorothea_v
- nasstazia
- Roulita16248
- Βρεγμένη γάτα
- ManolisG
- nasia99
- lelocat
- ankas
- JohnDVM
- konstans
- 761
- Ελένη Άνση
- Pennylane
- Lord Kratos
- tz3nh
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool