η Ήρα όπως σας έχω πεί σε άλλο ποστ, έχει ιστορικό με ινοσάρκομα, το διάστημα έχει έντονη παλινδρόμηση(και συνεχίζουμε 1 θεραπεία που έκανε πο εντατικά), εδώ και 1 βδομάδα περίπου δεν τρώει όπως έτρωγε με όρεξη, επίσης ανα 2- 3 μέρες έβηξε για 1 φορά/ημέρα και είδα οτι οι αναποές της είναι πιο κοφτές, ακούγονται(όχι πάντα) και είναι πιο γρήγορες απο πριν την πήγα την τρίτη στον γιατρό της, την εξέτασε και μου είπε οτι είναι καλά, μου σύστησε να κάνει ακτινογραφία( να πιάνει θώρακα και ήπαρ) για να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο μετάστασης. προς το παρόν την ακτινογραφία δεν την έχω κάνει ακόμα γιατι δεν ήθελα να την στρεσάρω τόσο σύντομα ξανά, αλλά είναι στα άμεσα σχέδιά μου. το θέμα είναι οτι απο χθές τρώει περίπου 1,5 γκουρμε γκολντ μόνο και η ανάσα της μου φαίνεται εξίσου ίσως και λίγο πιο κοφτή και γρήγορη απο τις άλλες μέρες, ανασαίνει και ακούγεται απο τη μύτη της, υπάρχει περίπτωση να έχει σχέση η ανάσα της με την παλινδρόμηση; γιατί ακούγεται;ο γιατρός γιατί το βρήκε φυσιολογικό; ανησυχώ πάρα πολύ, να την πάω σε κάποιον γιατρό άμεσα ή να περιμένω την δευτέρα να της κάνω την ακτινογραφία; γενικότερα τι μπορώ να κάνω;
υ.γ. α! τώρα δεν έχει βήχα, έχει να βήξει τουλάχιστον 5-7 μέρες