Γιατρέ μας, γειά σας

Γατούλα 6-7 μηνών, λευκού κατά βάση χρώματος, ζει αποκλειστικά μέσα σε διαμέρισμα (δεν βγαίνει ούτε στο μπαλκόνι), με πρόβλημα στο δέρμα της περιοχής του πτερυγίου του αυτιού.
Συγκεκριμένα, πριν κανα-δυο μήνες είχα προσέξει ξαφνικά στο δεξί αυτάκι της, στην επιφάνεια του δέρματος (που είναι ροζ λόγω έλλειψης τριχώματος , εκ γενετής είναι έτσι) ένα μικρό 3 χλστ(?) σημαδάκι (που δεν τον είχε πριν) σαν λεκέ και μάλιστα το..έτριψα λίγο και έφυγε εύκολα, παρασύροντας όμως και ιστό προφανέστατα, διότι σ'εκείνο το σημείο μάτωσε λίγο.
Βέβαια κατάλαβα την ανοησία που έκανα και μετά άρχισα να της βάζω συστηματικά 1-2 φορές την ημέρα λίγο Betadine, όπου σε 1 εβδομάδα έφυγε εντελώς, μην αφήνοντας ίχνη.
Σήμερα παρατήρησα ότι ξαφνικά έβγαλε πάλι 2 (κι όχι έναν) ίδιους "λεκέδες", καφετί με υφή σαν "κράμβη" και την έτρεξα στην κτηνίατρο, όπου μου είπε οτι
φαίνεται για μύκητες(?) χωρίς να είναι σίγουρη όμως γιατί δεν είχε όλα τα τυπικά χαρακτηριστικά των μυκήτων. Πιθανολόγησε επίσης να είναι λόγω της ελλιπούς αιμάτωσης των αγγείων στο σημείο εκείνο

Πάντως μου έδωσε μια αλοιφή αντιμυκητισιακή Mycospor να το περνάω 2 φορές την ημέρα και ενδιάμεσα με μπατονέτα 1 φορά
με Betadine και να την ξαναδεί σε 10 ημέρες, εκτός κι αν επιδεινωθεί και χρειαστεί να κάνουμε καλλιέργεια.
Παρακάτω, και μέχρι να ολοκληρωθεί η θεραπεία, σας παραθέτω 2 φωτογραφίες να το δείτε..μακροσκοπικά, μήπως έχετε κάποια τρίτη ιδέα, τι μπορεί να είναι..

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο που μου διαθέσατε