καλησπερα και καλες γιορτες...στο γιατρο και σε ολους!
μια ερωτηση να κανω να κανω κ εγω με τη σειρα μου..
εχω μια γαταρα 5 χρονονε γυρω στα 4και κατι κιλα,που εχει αναρρωσει απο σοβαρα χτυπηματα στη λεκανη(3 καταγματα)εδω και 6 μηνες περιπου.πλεον ειναι μια χαρα υγειεστατη και ορεξατη.κυνηγαει ακριδες και πουλια καλυτερα απο πριν και εχει προσαρμοστει μια χαρα.ενα κουσουρι ειναι μονο οτι της εμεινε το ενα ποδι λιγο αδυναμο.
απλα απο χθες ειναι ανορεχτη και φενεται κατι να εχει.πηγαινει στην αμμο της συνεχεια αλλα δε βλεπω να κανει τιποτα,και μετα που κουραζεται αραζει μεσα στην αμμο ξαπλωμενη.καθαριζεται ομως οταν λερωνεται αμεσως.και παει και ξαναπαει και παλι τα ιδια.και γενικα καθαριζεται ολη την ωρα.μια μερα πριν αρχισει αυτο το σκηνικο εκανε και εμετο τις κροκετες της σχεδον αμασητες και αχωνευτες.
το χε ξαναπαρουσιασει (δυσκοιλιοτητα) κατα τη διαρκεια της αναρρωσης της λογο πονων στην λεκανη και της εδωσα ντουφαλακ οπως μου ειχε πει ο κτηνιατρος τοτε και μια χαρα..αλλα σχετικα παντα ειναι στεγνα και σκληρα τα κοπρανα της
οποτε της εδωσα και χθες το βραδυ,σημερα το πρωι,αλλα και το βραδυ παλι.τωρα καθεται ετσι αδιαθετη και κακοκεφη σε μια γωνια και ωρες ωρες σα να συσπαται η κοιλια της αν το λεω καλα..οχι συνεχεια..
το μονο που αλλαξε ηταν οι κροκετες της τον τελευταιο καιρο,που της εδωσα απ αυτες τις χυμα που εχω για τ αδεσποτα γατια της γειτονιας.
μπορω να της δωσω κατι αλλο να τη διευκολυνω?της εδωσα και λιγο γαλατακι κανονικο γιατι δεν εφαγε και πολυ σημερα.δεν ειχε ορεξη,που συνηθως λυσαει για φαγητο.
αυτα και καλη ανασταση!