Γιατρέ, καλησπέρα!
Πριν από 21 ημέρες φέραμε ένα καινούργιο γατάκι στο σπίτι. Η μια από τις δύο μεγαλύτερες γάτες μας, 4 1/2 ετών στειρωμένη, δεν έχει επιθετική συμπεριφορά προς το μικρό, αλλά,το φοβάται. Μόλις αυτό την πλησιάζει για παιχνίδι, τρέχει μακρυά και του γρυλλίζει...χθες και σήμερα, παρατήρησα ότι κάθεται συνεχώς δίπλα από το νερό, το μυρίζει, βάζει το πόδι της και πετάει λίγο έξω, μετά πίνει 3-4 γουλιές και σταματάει! Και συνεχίζει να κάθεται δίπλα στο νερό. Και στο άλλο δωμάτιο, όπου έχω άλλο μπωλ με νεράκι, το ίδιο.Όσο είμαι στο σπίτι και μπορώ, την παρακολουθώ, δεν την έχω δει να πηγαίνει τουαλέττα και, καθώς στην ίδια αμμολεκάνη πηγαίνει και η άλλη μεγάλη γάτα μας και το μωρό, δεν μπορώ να ξέρω τί κάνει και τί δεν κάνει τις ώρες που λείπω, ή που είμαι απασχολημένη

Δυστυχώς, δεν υπάρχει χώρος για να την απομονώσω, να ξέρω με σιγουριά τί συμβαίνει. Πάντως, από την ημέρα που φέραμε το μικρό, ούτε αυτή ούτε η μεγαλύτερη τρώνε την ίδια ποσότητα φαγητού, γιατί έχουν πάρει πολύ "βαριά" τη νέα άφιξη...Έχετε κάποια ιδέα, περί του τί μπορεί να συμβαίνει;