CatLover09
Δραστήριο μέλος
Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα.
09-03-16
19:07
Συγγνώμη προς τους διαχειριστές για την παρέμβαση,αλλά κάτι πρέπει να γίνει με τον γιατρό του φόρουμ,ο οποίος απ'ότι φαίνεται δεν είναι πια ενεργός.Τα μέλη μπερδεύονται και ζητάνε βοήθεια.Δεν είναι σωστό να αφήνετε ξεκλείδωτο αυτό το θέμα.Γεια σαςς!!
Εδώ και 2 μερες η γάτα μου δεν είναι καλα.Είναι 8 μηνων και όλη μερα αναπνέει πολυ γρηγορα και κανει και εναν θόρυβο.Σκύβει μπροστά το κεφάλι της και ενω αναπνεει γρηγορα και χτυπαει κ η καρδια της φενεται λες και στην πραγματικοτητα δεν μπορεί.
Επισης δεν εχει διαθεση και καθεται συνέχεια αλλα τρωει και πινει νερό κανονικά αλλα μονο αμα της δώσω δεν νιαουρίχει καθόλου κ ούτε ζητάει φαγητό.
Η κτηνίατρος λείπει κ δν θα ερθεί σύντομα.Μπορεί να μου καποιος να μου πει τι εχει???
*Μπορώ να στειλω κ φωτογραφία για να δείτε!
Καλύτερα να κλειδωθεί ή να δοθεί η διαχείριση του σε άλλον κτηνίατρο.
Για το πρόβλημα της γατούλας σου τώρα,πρέπει να βρεις άλλο κτηνίατρο και να την πας άμεσα. Το ότι τρώει και πίνει νερό βέβαια,είναι πολύ καλό σημάδι.
Μπορεί να έχει από τριχόμπαλα(αν και θα έβηχε έντονα) μέχρι αναπνευστικά που συνήθως συνοδεύονται από μύξες και δεν έχουν όσφρηση οπότε δεν τρώνε.
Πρέπει να την δει κτηνίατρος πάντως.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.215 μηνύματα.
09-03-16
19:40
Εχεις απολυτο δικιο καλη μου φιλη.Συγγνώμη προς τους διαχειριστές για την παρέμβαση,αλλά κάτι πρέπει να γίνει με τον γιατρό του φόρουμ,ο οποίος απ'ότι φαίνεται δεν είναι πια ενεργός.Τα μέλη μπερδεύονται και ζητάνε βοήθεια.Δεν είναι σωστό να αφήνετε ξεκλείδωτο αυτό το θέμα.
Καλύτερα να κλειδωθεί ή να δοθεί η διαχείριση του σε άλλον κτηνίατρο.
.
Να ενημερωσω τους φιλους μας οτι εχω επικοινωνησει με τον γιατρο ,αλλα λογο φορτου εργασιας δεν εχει χρονο να μπει
Θα ηθελα να ευχαριστησω πολυ τον κτηνιατρο που τοσα χρονια βοηθουσε τους χρηστες μας .
Toυ ευχομαι τα καλυτερα μσα απο την καρδια μου.

Το θεμα θα κλειδωθει αλλα το mycat ειναι ηδη σε αναζητηση νεου κτηνιατρου.Θα επανελθουμε συντομα με νεο θεμα.
Ευχαριστουμε παρα πολυ για την αγαπη σας και την υπομονη σας.
Aπο την ΟΔ του mycat.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool