Γιατρός δεν βγαίνει στο τηλέφωνο

Χμμμ.... Αν το συζητουσες ευγενικα μαζι του και του εξηγουσες οτι σε ενοχλησε?
Εμενα παντως θα με ενοχλουσε και επειδη ειμαι πολυ θερμοαιμη (και θερμοκεφαλη πολλες φορες :P) θα του την ελεγα στα ισα. Αλλα αυτο δε μου βγαινει παντα σε καλο.
Αφου ομως εισαι ευχαριστημενη ισως μονο μια κουβεντα να σας εκανε να μη νιωθετε αβολα....

Εχει περάσει και ένας μήνας απο τότε.Αλλα ευτυχως μετα άλλαξε η συμπεριφορά του και ήταν μια χαρά.Μας ελεγε καθε εβδομάδα να την πηγαίνουμε να την ακροάζεται, γιατι ειχανε μεινει υπολειματα στις κυψελίδες, χωρις επιβάρυνση. Απλα του φίλου μου του φάνηκε τόσο εμμονικός που φοβήθηκε μην της κάνει κανένα κακό για να μας αποδείξει οτι και εκει που την πήγαμε τελικα δεν σώθηκε.Στη σκέψη αυτη έγινα ακόμα πιο έξαλλη.
Αλλα τελικά τιποτα απο αυτά δεν έγινε.Αμα συνέχιζε τετοια συμπεριφορά θα του μίλαγα.
Παντως αυτο ήθελα να ξέρω , αμα πείραζε κι εσας ή αν εγω ημουνα υπερβολική λόγω της στεναχώριας μου με την Ελβίρα:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ενα απο τα πραγματα που εκτιμησα στη γιατρο μας ειναι οταν εκανα την πρωτη κουβεντα μαζι της (της πηρα συνεντευξη δλδ...:lol:) και μου ειπε οτι θελει 130 για τη στειρωση (ενω μπορουσα να την παω σε αλλο γιατρο λιγο πιο μακρια και θα μου επαιρνε 80, και ειναι και εμπιστοσυνης), της ειπα οτι ειναι πολλα. Μου εξηγησε τους λογους για τους οποιους ζηταει τοσα, και μου ειπε αν θελω να την παω για στειρωση σε αυτον με τα 80 και δε θα ειχε κανενα απολυτως προβλημα και θα την παρακολουθουσε κανονικα μετα.
Ε, φυσικα και της τα εδωσα τα 130...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ενα απο τα πραγματα που εκτιμησα στη γιατρο μας ειναι οταν εκανα την πρωτη κουβεντα μαζι της (της πηρα συνεντευξη δλδ...:lol:) και μου ειπε οτι θελει 130 για τη στειρωση (ενω μπορουσα να την παω σε αλλο γιατρο λιγο πιο μακρια και θα μου επαιρνε 80, και ειναι και εμπιστοσυνης), της ειπα οτι ειναι πολλα. Μου εξηγησε τους λογους για τους οποιους ζηταει τοσα, και μου ειπε αν θελω να την παω για στειρωση σε αυτον με τα 80 και δε θα ειχε κανενα απολυτως προβλημα και θα την παρακολουθουσε κανονικα μετα.
Ε, φυσικα και της τα εδωσα τα 130...

Αυτοί είναι γιατροί.Τελείως ακομπλεξάριστοι.Ισως ο δικός μας να το πήρε οτι δεν τον εμπιστευόμαστε :hmm:

Παιδιά, είναι ένας τομέας όπως όλοι... πολύ ανταγωνιστικός. ;)

Πέφτουν λάσπες, ψέμματα, μαχαιρόματα κλπ κλπ όπως παντού....
Είναι λίγες οι περιπτώσεις που θα κοιτάξουν την δική τους δουλειά και δεν θα ασχολούνται με το τί κάνει ο συνάδελφος... ;)

Είναι λίγες οι περιπτώσεις που θα κοιτάξουν την δική τους δουλειά και δεν θα ασχολούνται με το τί κάνει ο συνάδελφος... ;)

και ακομα λιγοτερες αυτες που θα παραδεχτουν οτι ενας συναδελφος ειναι εξισου καλος, η και καλυτερος..:/:

Παιδιά, είναι ένας τομέας όπως όλοι... πολύ ανταγωνιστικός. ;)

Πέφτουν λάσπες, ψέμματα, μαχαιρόματα κλπ κλπ όπως παντού....

..Και με ιδιαίτερο κέντρο βάρους,αφ' ενος την αδυναμία σου στο ζωάκι σου (ήτοι έμμεσος ψυχολογικός εκβιασμός) κι αφ' ετέρου στο πόσο κέρδος μπορει να τους αποφέρει!!
Για οποιοδήποτε λόγο έχεις πρόβλημα με τον κτηνιατρό σου, απλά τον αλλάζεις όπως θα έκανες με το δικό σου προσωπικό γιατρό.
Εμεις περάσαμε απο τα μισά κτηνιατρεία της Αττικής μέχρι να βρεθούμε σε αυτο στο οποίο χρωστάμε τη ζωή μας κι οχι μόνο.
Ευτυχως η Χαρά άντεξε μέχρι να φτάσει ως εκει...
Αλλοι έχουν αλλεργία στα ζώα..Εγώ σίγουρα έχω αλλεργία στα ανθρωποειδή τυπου "ιατρων πολυτελείας"

Ελένη, δυστυχώς, οι ελεύθεροι επαγγελματίες, δύσκολα αναγνωρίζουν ο ένας τη δουλειά του άλλου, λόγω του ανταγωνισμού.Ο δικός σου γιατρός, παραγνωρίζοντας τη σοβαρότητα της κατάστασης της Ελβίρας, έδειξε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός της νοσηλείας του στο Πικέρμι. Έπρεπε και ο φίλος σου ή εσύ, να του δείξετε ότι δεν αμφισβητείτε τις γνώσεις του, αλλά,έδώ είχατε να κάνετε με άλλη άκρως επείγουσα περίπτωση νοσηλείας κι ότι άλλο το ένα κι άλλο το άλλο. Αφού δεν άρχισε να κατηγορεί την κλινική, εντάξει, μη δίνεις συνέχεια!!Πάντως, όσο ψάχνω, τόσο βλέπω, ότι ειδικά για κτηνιάτρους, υπάρχουν για τον κάθε έναν αντιφατικές γνώμες.

Πάντως, όσο ψάχνω, τόσο βλέπω, ότι ειδικά για κτηνιάτρους, υπάρχουν για τον κάθε έναν αντιφατικές γνώμες.

Αυτό ξαναπέστο! Αλλά πιστεύω ότι ακόμα και ένας πολύ καλός γιατρός μπορεί να βρεθεί σε μια κακή στιγμή και να δημιουργήσει αρνητικές εντυπώσεις. Ή να πηγαίνεις χρόνια σε κάποιον μέτριο, όπου αν δεν σου τύχει κάτι σοβαρό δε θα χρειαστεί να τον αμφισβητήσεις!:hmm:
Είναι και θέμα χημείας μεταξύ γιατρού και γατογονιού!

Ελένη, δυστυχώς, οι ελεύθεροι επαγγελματίες, δύσκολα αναγνωρίζουν ο ένας τη δουλειά του άλλου, λόγω του ανταγωνισμού.Ο δικός σου γιατρός, παραγνωρίζοντας τη σοβαρότητα της κατάστασης της Ελβίρας, έδειξε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός της νοσηλείας του στο Πικέρμι. Έπρεπε και ο φίλος σου ή εσύ, να του δείξετε ότι δεν αμφισβητείτε τις γνώσεις του, αλλά,έδώ είχατε να κάνετε με άλλη άκρως επείγουσα περίπτωση νοσηλείας κι ότι άλλο το ένα κι άλλο το άλλο. Αφού δεν άρχισε να κατηγορεί την κλινική, εντάξει, μη δίνεις συνέχεια!!Πάντως, όσο ψάχνω, τόσο βλέπω, ότι ειδικά για κτηνιάτρους, υπάρχουν για τον κάθε έναν αντιφατικές γνώμες.

Είχαμε κλείσει ραντεβου με τον δικο μας γιατρο ,αλλα αφου το γατι εμεινε στην κλινικη απο την προηγούμενη μερα φυσικά δεν την ειχαμε να του την πάμε οπότε αναγκαστηκά το είπα στη γραμματεα του οτι την πηγα στο νοσοκομείο και με ρωταει στο Πικέρμι? και λεω ναι.
και μολις ηρθε ο γιατρος μας στο ιατρείο και ενημερώθηκε πηρε ο ιδιος τηλ. στο Πικερμι και μιλησε με τον ιδιοκτητη της κλινικης που ειναι και φίλοι και την επομενη μερα τον ξαναπηρε για δευτερη φορα και του ελεγε να προσεχεις τα παιδια γιατι ειναι δικά μου κτλ..Αυτο ειναι που μου κανει μεγαλυτερη εντυπωση.Οτι και τηλεφωνησε και ενδιαφερθηκε.Πως γινεται μετα να εδειξε αλλη συμπεριφορά.:hmm:

Κάποιες απο τις 2 συμπεριφορές δεν ήταν αληθινές.:hmm:

Ή ενδιαφέρθηκε για το Πικερμι κλπ.. θεωρώντας ότι δεν θα τα καταφέρει.. οπότε ήταν καλυμμένος.
Ή μετά, γιατί σε θεωρεί χαμένη πελάτισσα ή θέλει να τεστάρει την δική σου γνώμη γιαυτόν??? Δεν ξέρω... υποθέσεις κάνω. Είναι όντως περίεργο..

Θα σου έλεγα να του μιλήσεις.. ανοιχτά και ξάστερα.

Μπορεί να τους πήρε και τηλέφωνο, για να δει μήπως του καταλογίζουν κάτι και όχι απλά από ενδιαφέρον για την Ελβίρα. Όμως, εγώ θα σε συμβούλευα, άσε την ψυχανάλυση του γιατρού και, αν μέχρι τώρα είσαι ευχαριστημένη, δεν τον έχεις πιάσει αδιάφορο ή αδιάβαστο, προσπέρνα και συνέχισε τη συνεργασία σου. Αν έχεις θάρρος μαζί του κάνε του μια κουβέντα. Πάντως, εμένα τα "σου είπα" και "μου είπες" μεταξύ ξένων ,δεν μου αρέσουν και πολλές φορές χειροτερεύουν μια κατάσταση. ;)

Μπορεί να τους πήρε και τηλέφωνο, για να δει μήπως του καταλογίζουν κάτι και όχι απλά από ενδιαφέρον για την Ελβίρα. Όμως, εγώ θα σε συμβούλευα, άσε την ψυχανάλυση του γιατρού και, αν μέχρι τώρα είσαι ευχαριστημένη, δεν τον έχεις πιάσει αδιάφορο ή αδιάβαστο, προσπέρνα και συνέχισε τη συνεργασία σου. Αν έχεις θάρρος μαζί του κάνε του μια κουβέντα. Πάντως, εμένα τα "σου είπα" και "μου είπες" μεταξύ ξένων ,δεν μου αρέσουν και πολλές φορές χειροτερεύουν μια κατάσταση. ;)

Εχεις δικιο..
Σαν γιατρός είναι καλός και έμπειρος.Και αυτό φαίνεται και απο την πελατεία του.Χαμός γίνεται κάθε φορά.Και αφού ανέλαβε όλες τις γάτες μου απο την αρχή δεν θα ήταν καλό να τον άλλαζα.Δεν ασχολούμαι αλλο.Μπορεί να ήταν κακιά στιγμή!
Εσυ τι έκανες?Τον άλλαξες τον γιατρό αυτον?

Εχεις δικιο..
Σαν γιατρός είναι καλός και έμπειρος.Και αυτό φαίνεται και απο την πελατεία του.Χαμός γίνεται κάθε φορά.Και αφού ανέλαβε όλες τις γάτες μου απο την αρχή δεν θα ήταν καλό να τον άλλαζα.Δεν ασχολούμαι αλλο.Μπορεί να ήταν κακιά στιγμή!
Εσυ τι έκανες?Τον άλλαξες τον γιατρό αυτον?
Εννοείται, θέλω γιατρό διαθέσιμο, όπως έχω για εμάς , έτσι και για τη Μπασσέτ:happy:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back