Γιατρός που να κουρεύει ή κομμωτήριο...;

• Thread starter Thread starter Sof
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Sof

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Sof αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 193 μηνύματα.
Χρειάζομαι άμεσα τη βοήθεια σας:(
Είχα κανονισμένο ραντεβού στον γιατρό για να κουρέψω τον Φρίξο, αλλά μου το ακύρωσαν...
Δεν τον αναλαμβάνουν λοιπόν, και έμεινα ξεκρέμαστη.

Ο Φρίξος έχει σοβαρό πρόβλημα, έχει χάσει το κέφι του, είναι συνέχεια ξάπλα γιατί προφανώς τον ενοχλούν πολύ οι κόμποι του (ο κόμπος του δηλαδή...γιατί όλος ένας κόμπος είναι...).

Θα ήθελα πληροφορίες για γιατρό που να αναλαμβάνει κουρέματα, με νάρκωση. Δεν πρόκειται να κάτσει χωρίς νάρκωση, γι'αυτό θέλω να αποφύγω τα απλά κομμωτήρια...

Μένω νότια προάστια, αλλά αν βρεθεί κάτι καλό είμαι διατεθειμένη να τον πάω και μακριά.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Sof, ρίξε μια ματιά εδώ.
Δεν έχω πάει ποτέ, αλλά μου τον έχει συστήσει μια γατομάνα απόλυτης εμπιστοσύνης με τα καλύτερα λόγια.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιατρός που να κουρεύει ή κομμωτήριο

Sof, γειά !

Μένω Άλιμο, ξέρω 1 γιατρό εκεί κι άλλον 1 στην Αργυρούπολη που κουρεύουν με νάρκωση.

Αν θες στείλε πμ, για να μιλήσουμε τηλ και να δώσω περισσότερα στοιχεία.

Eυχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Δεν είχα pc το τριήμερο, οπότε το λέω λίγο καθυστερημένα.

Ευτυχώς βρήκα γιατρό τελικά και τον κουρέψαμε γουλί (τον αμοιρο...), βρήκε ξανά το κέφι του πάντως, είμαι πολύ χαρούμενη που τον ξαναείδα να τρέχει σαν γατί! :P

Ευχαριστώ πολύ!

Κούρεμα

Ψαχνω και δεν βρησκω το αρθρο.Ξερει κανεις που ειναι ή που μπορω να παω και ποσο περιπου στοιχιζει? Ο λογος για τον μυρτο που δεν ξερω γιατι ο μισος πισω εχει γεμισει κομπους.Παει και συνεχει στο χωμα για να δροσιστει και ειναι ενα χαλι που σκαει και απο την ξεστη.Ο μισος πισω εχει πιο σκληρη τριχα

Αμαλία μίλα με Νότα....:)

Ψαχνω και δεν βρησκω το αρθρο.
Το βρήκα και το συγχώνευσα με το thread που άνοιξες.;)
Δες τα πιο πάνω μηνύματα.

ευχαριστώ για την βοηθεια:) πληροφοριακα το γνωστη αλυσιδα pet μου ζητησε 30 το κουρεμα και 15 η ναρκωση (οχι οτι θα παω το μωρο μου εκει)και ραντεβου ........τον Αυγουστο:P

ευχαριστώ για την βοηθεια:) πληροφοριακα το γνωστη αλυσιδα pet μου ζητησε 30 το κουρεμα και 15 η ναρκωση (οχι οτι θα παω το μωρο μου εκει)και ραντεβου ........τον Αυγουστο:P

:lol::lol::lol::lol:.... κάτι σε ΙΚΑ.... μου έκανε!!!!!:cool::cool::cool:

λοιπον κανονισα με τον κτηνιατρο μου να τον ναρκωσει αυτος και να καθησω εκει (οχι να τον παρω σπιτι που του ειπα ) και να τον κουρεψω εγω.Ελα που κατι δεν μου πηγενε -ντρεπομουνα να κατσω εκει και να κουρευω το γατι.Ετσι μου εδωσε ενα ηρεμιστικουλι και αν δεν τα καταφερνα τοτε να τον πηγενα.Τον δοκιμασα χωρις τιποτα και μου εκατσε το καμαρι μου:inlove::inlove::inlove::baby::baby::bleh::bleh:.Χουρχουριζε :D δεν καθοταν σε ενα μερος και το καναμε και σταδιακα .αλλα δεν εχουμε ουτε ενα κομπο:D Μονο σε καποια μερη φαινεται λιγο το δερμα του:rolleyes::redface: ελπιζω να ξαναφουντωσει συντομα γιατι εμφανισιακα ειναι σ κ α τ α:P αλλα ειναι τρομερα απαλος και καθαρος

Βγάλε καμία φωτό να τον δούμε κι εμείς!!!Τέλεια πάντως που γλίτωσες έτσι εύκολα!

Μπα ειναι χαλια.Ετσι και αλιως μονο την πλατη κουρεψα που ειχε το προβλημα.Μπορει απο Δευτερα να βαλω φωτο αλλα προιδοποιω ειναι χαλια:( ευκολο δεν ηταν γιατι ειχαμε κλειστει στο μπανιο και σκασαμε και οι δυο :P

Αααααααααααα!!!Τότε όχι μην βάλεις νόμιζα ότι έτσι το πες το χάλια!:hmm:Είναι κούκλος στις φωτος στο αβαταρ σου πάντως!:)

σε ευχαριστώ πολυ:Dκαι οι δικες σου γλυκα ειναι ετσι μαζι.γουζουνακια :up::D

Με γειές το κούρεμά σας!!:)
Καλό καλοκαίρι :cool:

Με γεια το καινούριο λουκ!Ουτε η δική μας γιατρός ναρκώνει,τους δίνει ένα ήπιο ηρεμηστικό μόνο.

Καλησπέρα!

Η Ζιζέλ η περσική μας γατούλα γέμισε κόμπους και κατι σαν πιτυρίδα, μάλλον είναι δερματοφυτίαση.
Ο αίλουρος μου είπε πρώτα να το κουρέψουμε και να του το πάω...
Είναι εύκολο να την κουρέψω μόνος με μια μηχανή κουρέματος; (με κάποιο ηρεμιστικό και ουισκάκι ίσως :P )

Αριστείδης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Γιατρός που να κουρεύει ή κομμωτήριο...?

Καλησπέρα, δεν θα στο συνιστούσα γιατί δεν ξέρεις σε ποιο μήκος πρέπει να κόψεις και ίσως γίνει καμιά λάθος κίνηση. δεν θα το ρίσκαρα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back