Inertia
Νεοφερμένο μέλος
Η Inertia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα.
28-01-09
09:32
Καλημέρα σας,
Οι γονείς μου πρόσφατα υιοθέτησαν μία γατούλα και θα θέλαμε να μάθουμε αν προτείνετε κάποιο καλό γιατρό στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου.
Ευχαριστώ πολύ
Οι γονείς μου πρόσφατα υιοθέτησαν μία γατούλα και θα θέλαμε να μάθουμε αν προτείνετε κάποιο καλό γιατρό στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου.
Ευχαριστώ πολύ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα.
28-01-09
09:51
Δεν γνωριζω δυστυχως καποιον εκει...Ο δικος μου ειναι στη Νεα Ερυθραια αν σε ενδιαφερει...Καλημέρα σας,
Ευχαριστώ πολύ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
28-01-09
10:08
Καλημέρα, μπορείς να δείς εδώ μια λίστα με προτεινόμενους, και μπορεί να έχει και στον Αγιο Στέφανο.
https://www.mypetz.gr/threads/Λίστα-κτηνιάτρων.221742/
Λογικά δεν θα μπορούσαν να πηγαίνουν στον δικό σου?
https://www.mypetz.gr/threads/Λίστα-κτηνιάτρων.221742/
Λογικά δεν θα μπορούσαν να πηγαίνουν στον δικό σου?
Inertia
Νεοφερμένο μέλος
Η Inertia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα.
28-01-09
11:06
Δεν γνωριζω δυστυχως καποιον εκει...Ο δικος μου ειναι στη Νεα Ερυθραια αν σε ενδιαφερει...
Επειδή στη λίστα δεν βρήκα κάποιον στην περιοχή, αν θες μου γράφεις και τον δικό σου.
Το άλλο γατάκι το έχω πάει μία φορά στη Δόικα και μία στον Κτενά όταν εφημέρευε... είναι και οι δύο πολύ καλοί.
Απλά οι γονείς μου θέλουν να έχουν κάποιον κοντά για ώρα ανάγκης...
@ ΓΙΟΥΛΗ: Μάλλον τον Στεφανίδη θα εννοείς... Εκεί πάει το σκύλο του ο φίλος μου!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα.
28-01-09
11:23
Ναι τον Στεφανιδη...Ολα μου τα ζωα εκει τα παω εδω και πολλα χρονια και γενικα ειμαι ευχαριστημενηΕπειδή στη λίστα δεν βρήκα κάποιον στην περιοχή, αν θες μου γράφεις και τον δικό σου.
Το άλλο γατάκι το έχω πάει μία φορά στη Δόικα και μία στον Κτενά όταν εφημέρευε... είναι και οι δύο πολύ καλοί.
Απλά οι γονείς μου θέλουν να έχουν κάποιον κοντά για ώρα ανάγκης...
@ ΓΙΟΥΛΗ: Μάλλον τον Στεφανίδη θα εννοείς... Εκεί πάει το σκύλο του ο φίλος μου!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum