Γιατρός στον Άγιο Στέφανο;

Inertia

Νεοφερμένο μέλος

Η Inertia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα.
Καλημέρα σας,

Οι γονείς μου πρόσφατα υιοθέτησαν μία γατούλα και θα θέλαμε να μάθουμε αν προτείνετε κάποιο καλό γιατρό στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου.

Ευχαριστώ πολύ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα σας,

Οι γονείς μου πρόσφατα υιοθέτησαν μία γατούλα και θα θέλαμε να μάθουμε αν προτείνετε κάποιο καλό γιατρό στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου.

Ευχαριστώ πολύ
Δεν γνωριζω δυστυχως καποιον εκει...Ο δικος μου ειναι στη Νεα Ερυθραια αν σε ενδιαφερει...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα, μπορείς να δείς εδώ μια λίστα με προτεινόμενους, και μπορεί να έχει και στον Αγιο Στέφανο.
https://www.mypetz.gr/threads/Λίστα-κτηνιάτρων.221742/

Λογικά δεν θα μπορούσαν να πηγαίνουν στον δικό σου?

Δεν γνωριζω δυστυχως καποιον εκει...Ο δικος μου ειναι στη Νεα Ερυθραια αν σε ενδιαφερει...

Επειδή στη λίστα δεν βρήκα κάποιον στην περιοχή, αν θες μου γράφεις και τον δικό σου.

Το άλλο γατάκι το έχω πάει μία φορά στη Δόικα και μία στον Κτενά όταν εφημέρευε... είναι και οι δύο πολύ καλοί.

Απλά οι γονείς μου θέλουν να έχουν κάποιον κοντά για ώρα ανάγκης...

@ ΓΙΟΥΛΗ: Μάλλον τον Στεφανίδη θα εννοείς... Εκεί πάει το σκύλο του ο φίλος μου!

Επειδή στη λίστα δεν βρήκα κάποιον στην περιοχή, αν θες μου γράφεις και τον δικό σου.

Το άλλο γατάκι το έχω πάει μία φορά στη Δόικα και μία στον Κτενά όταν εφημέρευε... είναι και οι δύο πολύ καλοί.

Απλά οι γονείς μου θέλουν να έχουν κάποιον κοντά για ώρα ανάγκης...

@ ΓΙΟΥΛΗ: Μάλλον τον Στεφανίδη θα εννοείς... Εκεί πάει το σκύλο του ο φίλος μου!
Ναι τον Στεφανιδη...Ολα μου τα ζωα εκει τα παω εδω και πολλα χρονια και γενικα ειμαι ευχαριστημενη:)

Ευχαριστώ!

Αν ακούσετε κάτι ... ενημερώστε. :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back