01-06-07
11:46
Παιδιά επειδή το μήνυμα απάντησης που έγραψα ήταν πολύ μεγάλο, - ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως συνέβη σε εμένα αυτό που πληκτρολόγιο έχω και γραφή δεν έχω- και έπρεπε να το σπάσω στα τρία, όπου εάν το έκανα θα έστελνα μηνύματα όλο το τριήμερο, σας το στέλνω με μέιλ, ζητώντας συγνώμη για την χρησιμοποίηση του μέιλ σας, αλλά τσατάλια τα νεύρα μου δεν θα άντεχαν κι άλλο.
Έπειδή το μέιλ που έχω εδώ είναι του καλού μου, αυτό είχα δώσει όταν γράφτηκα εδώ, μην το σβύσετε διαβάστε το. Εάν κάποια που απάντησε χθες δεν το πήρε στείλτε μου μήνυμα να το ξαναστείλο. Μόνο στην Ισμήνη δεν μπόρεσα να στείλω και θα της το στείλω σε τέσσερα κομμάτια με pm.
Ευχαριστώ που δεν θα μου θυμώσετε

Έπειδή το μέιλ που έχω εδώ είναι του καλού μου, αυτό είχα δώσει όταν γράφτηκα εδώ, μην το σβύσετε διαβάστε το. Εάν κάποια που απάντησε χθες δεν το πήρε στείλτε μου μήνυμα να το ξαναστείλο. Μόνο στην Ισμήνη δεν μπόρεσα να στείλω και θα της το στείλω σε τέσσερα κομμάτια με pm.
Ευχαριστώ που δεν θα μου θυμώσετε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα.
01-06-07
16:02
εγω τωρα το διαβαζω καλε κ ελεγα οτι θα μου εστελνες κανενα γλυκο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα.
01-06-07
17:50
Νερίνα μου, φυσικα και δεν σου θυμώνουμε!!!!!
Το μέιλ μου στη διαθεσή σου.
Αν προλαβω θα το δω τωρα αλλιώς το βραδυ γιατι σημερα εχω τρελαθει και συνεχίζω ακάθεκτα!!!
Το μέιλ μου στη διαθεσή σου.
Αν προλαβω θα το δω τωρα αλλιώς το βραδυ γιατι σημερα εχω τρελαθει και συνεχίζω ακάθεκτα!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum