Για λύπηση...

καλη σας μερα...
Μενια αν δεις την ακτινογραφια του μικρου και τον εβλεπες πως ηταν τις πρωτες ημερες το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα μπορουσες να μιλησεις ηρεμα,ευγενικα και με προσπαθεια συνετισμου με κανεναν security...ευτηχως ολα τα σπιτια εχουν καμερες ασφαλειας οποτε ειναι θεμα χρονου να μαθω τον νταη...και μετα απλα αλοιμονο του...
Αννα με καταλααβαινεις απολυτα αφου σχεδον τα γατια μας εχουν τον ιδιο τροπο ζωης απ οτι καταλαβαινω...οντως οι κινδυνοι που ελοχευουν ειναι αρκετοι αλλα οπως και εσυ,ειμαι τυχερος που ζω σε μια γειτονια που ολοι αγαπουν τα ζωα και ολοι εχουν κατοικιδια..ο ερμης επαιζε στο σπιτι του γειτονα μεχρι τις 10.30 με την δικια του γατα..ηρθε σπιτι με την φιλη του,εφαγαν..κοιμηθηκαν μεχρι τις 4.30 και βγηκαν τωρα βολτα..προφανως πανε να βρουνε τα αλλα..ειναι οτι προειπα..εχουν φτιαξει μια δικη τους κοινωνια και την απολαμβανουν απιστευτα...
Yasmin εχεις απολυτο δικιο,αν και εγω ειμαι κατα των καταγγελιων και των συναφη...πιστευω στο δογμα οτι 'οπου δραση και αντιδραση'...παντα δρω ετσι σκεπτομενος..να καταγγειλω τι..και σε ποιον?δεν νομιζεις και εσυ οτι το ελληνικο συστημα χολενει και χαιδευει τους ενοχους σε τετοιου ειδους καταγγελιες?...απλα θα φροντισω ο νταης καθε φορα που θα αλλαζει ο καιρος να θυμαται οτι το γονατο του πονα επειδη καποτε ειχε χτυπησει εναν μαυρο γατο..
'οι πραξεις φερνουν και αποτελεσματα..οποιος δεν μπαινει στον κοπο να σκεφθει τον αντικτυπο των πραξεων του απλα να δεχεται τις συνεπειες αγογγυστα οποιες και αν ειν αυτες..'
Φιλικα...Σπυρος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω ειμαι εναντια σε αυτο που λες. Η βια φερνει βια και μπορει ο τυπος την επομενη φορα να μη σου χτυπησει το γατι αλλα να στο σκοτωσει. Εγω θα του εκανα καταγγελια - ακομα και αν δεν εχει αποτελεσμα - και θα περιοριζα τον γατο μου για ενα διαστημα τουλαχιστον.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι..αννα μου..τα αδεσποτα που λες,μπορει να ειναι ηρεμα...μπορει ομως να εχουν και αρρωστιες...:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:
Έφη μου το ξέρω αλλά αφού δεν τσακώνονται(αποφεύγουμε δαγκωνιές-νυχιές)δεν έχουν σεξουαλική επαφή,δεν κοιμούνται μαζί,δεν τρώνε μαζί...από μακριά δεν νομίζω να μου κολλήσουν τίποτα...μέχρι τώρα τουλάχιστον να χτυπήσω ξύλο όλα καλά..δεν πάνε και μακριά για να συναντηθούν με άλλους γάτους..μόνο οι τρεις λεβέντες που έρχονται περιστασιακά και τρώνε και κοιμούνται (ο καθένας στην δική του θέση αυστηρά).Η Μπετίνα δε μόλις δεί ξένο γατί στρίβει να περάσει από δίπλα για να μην τον ακουμπήσει καν..:D:DΈυχομαι να συνεχίσουν έτσι...

σπυριδον σε καταλαβαινω απολυτα...το θεμα ειναι πως αν τον "κανονισεις "εσυ..φοβαμαι μην χοντρυνει πολυ το πραγμα...και για τον γατο σου(....μετα ουτε κατα διαννοια δεν θα πρεπει να τον αφηνεις εξω..)αλλα ακομα και για σενα και την οικογενεια σου...για να φτασει αυτος ο μακακας να κακοποιησει ενα ζωακι που δεν του εφταιξε σε τιποτα,σημαινει οτι ειναι πολυ βιαιο ατομο.η εντελως μουρλος....αρα...δεν ξερεις που μπορει να φτασει...τι να σου πω δεν ξερω...το σιγουρο ειναι οτι δεν πρεπει να μεινει ατιμωρητος....

Έτσι όπως το περιγράφεις, θεωρώ ότι το ρίσκο είναι σχετικά μικρό. Για μένα δεν αξίζει να του στερήσεις τις βόλτες και την παρέα του, παρά το άσχημο περιστατικό. Όσο για τον νταή, αν βρεις ποιος είναι βέβαια, η καταγγελία μάλλον δεν θα έχει αποτέλεσμα αφού δεν υπάρχουν αποδείξεις, αλλά μήπως θα άξιζε τον κόπο να του πεις ότι θα κάνεις παράπονα στην εταιρία του;:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back