Για να μην γράφει ο καθένας ό,τι θέλει...

Stavros2

Νεοφερμένο μέλος

Ο Stavros2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 16 μηνύματα.
Ελεος πια,δε φτανει που ειναι ο κοσμος ανενημερωτος,εχουμε και τον καθενα να διαλαλει ο,τι του κατεβει σε συνεντευξεις...:down:Να του παω τα επομενα μικρα που θα βρω πεταμενα να χαρει τις αποψεις του περι στειρωσης;Μπορει επισης αυτες τις αποψεις να τους τις ταϊζει καθε δυο ωρες,να τους τις εμβολιασει,και να τους τις κανει στεγη.Αυτος δηλαδη οταν βλεπει αδεσποτα πεταμενα στον καδο ή πατημενα,παει απο πανω τους και τους λεει οτι επρεπε να γεννηθουν για να ειναι πραγματικα ελευθερα αυτα και οι μαμαδες τους και να ολοκληρωθει ο κυκλος της ζωης ε;Ωραιες οι ρομαντικες ιδεες,αλλα δεν τρωγονται,ειδικα απο τα ζωακια που ψαχνουν λιγο φαγητο στα σκουπιδια,ή αιμορραγουν στην ασφαλτο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι να σε πιάνει κατάθλιψη με κάτι τέτοια.:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:confused::confused::confused:

άσε που χτύπησε και το αντιβάριους κλικάροντας στη σελίδα του...

κατι τετοια βλεπουν ορισμενοι και λενε τις μακακιες τους για μη στειρωση των ζωων...ελεος πια...εχω βαρεθει να ακουω την ατακα..''.αφηστε τα ζωα οπως τα εφτιαξε η φυση.''...ξυλο που θελουν ορισμενοι......βγαινει ο καθε αχετος και το παιζει συγγραφεας...και ακομα χειροτερα και κτηνιατρος....τι να πεις...

Ηθελα να ηξερα,γιατι δεν αφηνει κι αυτος τον εαυτο του οπως τον εφτιαξε η φυση;Να κυνηγα για να τραφει,να κινειται με οσο αντιξοες συνθηκες πεζος,να μαλωνει και να πεφτει ξυλο για το ταιρι του,και να μενει σε σπηλιες με μια φωτια;:P

Θα ήθελα να ήξερα ή να δώ κάποια αντίδραση, του Γιώργου Φραντζεσκάκη.. που γραφει στο Κ, της Καθημερινής...:hmm:

ελεος.......:down:κι ολα αυτα το 2009, και θελουμε να αποκτησουμε κ φιλοζωια σαυτη τη χωρα.......:(

Ποιος είναι αυτός ο κύριος; Διότι άνδρας είναι , δεν το συζητώ... Δεν μπήκα καν στον κόπο να διαβάσω όλο το κείμενο, δεν με αφορά ως άτομο με απόλυτες απόψεις στο θέμα της στείρωσης, αλλά πολύ θα ήθελα να γνώριζα το όνομά του...

Συγγραφέας είναι ο άνθρωπος και ως έτσι πρέπει να τον αντιμετωπίζει ο καθένας. Είναι προσωπική του άποψη και έχει δικαίωμα να την λέει. Το γεγονός οτι εκείνοι που του πήραν την συνέντευξη τόνισαν αυτό το πράγμα είναι άλλο θέμα. Εγώ τον θεωρώ ένα πολύ αξιόλογο ανθρωπο και μου αρέσουν αρκετά και τα λεξικά που εκδίδει.

Ηθελα να ηξερα,γιατι δεν αφηνει κι αυτος τον εαυτο του οπως τον εφτιαξε η φυση;Να κυνηγα για να τραφει,να κινειται με οσο αντιξοες συνθηκες πεζος,να μαλωνει και να πεφτει ξυλο για το ταιρι του,και να μενει σε σπηλιες με μια φωτια;:P
σωστοοοοοοοοοοοοοοοοοο

Α, καλά...τώρα κατάλαβα ποιος είναι...:rolleyes:

Ως συγγραφέας, λοιπόν, θα καλωσορίζει τον αντίλογο και τις συζητήσεις που προκαλούν οι απόψεις του...Είναι αναπόφευκτο, άλλωστε... Και δεν χρειάζεται να δώσει κάποιος άλλος έμφαση σε κάποιες θέσεις ή σημεία της επιχειρηματολογίας του. Ως κοινό, ως αναγνώστες, ως δέκτες και παραλήπτες,διαβάζοντας ένα κείμενο, ερμηνεύοντας μία εικόνα επισημαίνουμε και σχολιάζουμε ό,τι θέλουμε ... Και εδώ μας αφορά ένα συγκεκριμένο θέμα του οποίου είναι υπέρμαχος...

Α, καλά...τώρα κατάλαβα ποιος είναι...:rolleyes:

Ως συγγραφέας, λοιπόν, θα καλωσορίζει τον αντίλογο και τις συζητήσεις που προκαλούν οι απόψεις του...Είναι αναπόφευκτο, άλλωστε... Και δεν χρειάζεται να δώσει κάποιος άλλος έμφαση σε κάποιες θέσεις ή σημεία της επιχειρηματολογίας του. Ως κοινό, ως αναγνώστες, ως δέκτες και παραλήπτες,διαβάζοντας ένα κείμενο, ερμηνεύοντας μία εικόνα επισημαίνουμε και σχολιάζουμε ό,τι θέλουμε ... Και εδώ μας αφορά ένα συγκεκριμένο θέμα του οποίου είναι υπέρμαχος...

Συμφωνώ απολύτως, όλοι έχουν δικαίωμα να μιλάνε και να λένε αυτά που πιστεύουν και γενικότερα να γίνεται ένας διάλογος. Από όσο έχω καταλάβει το gatalexiko το διαχειριζεται ο Πλατής και υπάρχει και φόρμα επικοινωνίας, μπορείς να του στείλεις την γνώμη σου.

Σοφια,ως συγγραφεας λοιπον πιστευω οτι θα επρεπε να ερευνησει και λιγο πιο ρεαλιστικα το θεμα για να σχηματισει γνωμη.Συγγραφεας ειναι,οχι κτηνιατρος,και μια δημοσια αποψη παντα εχει τη βαρυτητα της.Φανταζομαι ολοι μας αν ζουσαμε σε μια ιδανικη κοινωνια,που σεβοταν και τον ανθρωπο και τα ζωα,δεν θα τρεχαμε να στειρωνουμε σαν τρελοι ο,τι κινειται.Αλλα δυστυχως δεν ειναι ετσι τα πραγματα.Επισης,ο κοσμος παραπληροφορειται αρκετα και κουβαλα ηδη απαρχαιωμενες αποψεις πανω στο συγκεκριμενο θεμα,και δε βοηθα ενας ανθρωπος μορφωμενος και συγγραφεας να λεει τα ιδια που ακουμε κι απο τον υπεργηρο παππου ή γιαγια στο χωριο που δεν εχει ιδεα τι γινεται με τα αδεσποτα που υποφερουν στις πολεις.Δεν ξερω,εγω τον συμπαθουσα πολυ τον συγκεκριμενο και μαλιστα το γατολεξικο του ειναι στα λινκς μου,αλλα η συγκεκριμενη συνεντευξη με εκανε να πεσω απο τα συννεφα.

Αποψη να εχει φυσικα να μην προσπαθει να την περασει σαν σωστη μονο, ειδικα οταν εχει το βαρος της ευθυνης οτι πολλοι τον θεωρουν καταρτησμενο πανω στο θεμα. Διοτι εστω κι ενας να σκεφτει "κατι θα ξερει ο ανθρωπος" -απο τη στιγμη που ειναι γνωστος- και δεν στειρωσει τη γατα του παρα μετα απο καποιες γεννες, εχουμε αμεσως πανω απο 10 γατακια για αναζητηση σπιτιου που μονο ευκολος στοχος δεν ειναι!
Επισης αν αφησω το ζωο οπως το εκανε η φυση,αν εχει απο...τη φυση του προβλημα να μην το φροντισω δηλ. γιατι θα παω εναντια στη φυση:rolleyes:

Συμφωνώ απολύτως, όλοι έχουν δικαίωμα να μιλάνε και να λένε αυτά που πιστεύουν και γενικότερα να γίνεται ένας διάλογος. Από όσο έχω καταλάβει το gatalexiko το διαχειριζεται ο Πλατής και υπάρχει και φόρμα επικοινωνίας, μπορείς να του στείλεις την γνώμη σου.
Εγώ θα διαφωνήσω δεν μπορούμε να μιλάμε κ να λέμε ότι θέλουμε κ αυτό το ότι θέλουμε κ τό ότι μας κατεβαίνει να επηρεάζει κόσμο μονο κ μόνο για να κάνουμε εμείς τη δουλίτσα μας κ να πουλήσουμε κανένα λιβελογράφημα παραπάνω για να βγάλουμε τα προς το ζην. Υπάρχουν κ πιο έντιμες δουλειές να κάνει κανείς σ αυτή τη ζωή από το να παίρνει σβάρνα κανάλια κ εφημεριδες γνωστούς κ άγνωστους κ να λέει ότι του κατεβαίνει αδιαφορώντας για το αν κάνει ζημιά ή όχι. Και επειδή πολλές απορίες ειπώθηκαν έχω κ εγώ μία για το συγκεκριμένο χαρακτήρα, είχε ποτέ του επαφή με ζώα; Εχει ταΐσει κάποιο;

Εγώ θα διαφωνήσω δεν μπορούμε να μιλάμε κ να λέμε ότι θέλουμε κ αυτό το ότι θέλουμε κ τό ότι μας κατεβαίνει να επηρεάζει κόσμο μονο κ μόνο για να κάνουμε εμείς τη δουλίτσα μας κ να πουλήσουμε κανένα λιβελογράφημα παραπάνω για να βγάλουμε τα προς το ζην. Υπάρχουν κ πιο έντιμες δουλειές να κάνει κανείς σ αυτή τη ζωή από το να παίρνει σβάρνα κανάλια κ εφημεριδες γνωστούς κ άγνωστους κ να λέει ότι του κατεβαίνει αδιαφορώντας για το αν κάνει ζημιά ή όχι. Και επειδή πολλές απορίες ειπώθηκαν έχω κ εγώ μία για το συγκεκριμένο χαρακτήρα, είχε ποτέ του επαφή με ζώα; Εχει ταΐσει κάποιο;

πωπω....δεν ξερεις ποσο με καλυψες...πληρως!!!!!!!!!!!!!

οτι εχουν ολοι το δικαιωμα να λενε την αποψη τους...δεν τους δινει αυτοματα και το δικαιωμα να τους περνουμε σοβαρα..

οτι εχουν ολοι το δικαιωμα να λενε την αποψη τους...δεν τους δινει αυτοματα και το δικαιωμα να τους περνουμε σοβαρα..

Εννοείται οτι δεν τους πέρνουμε όλους στα σοβαρά, γιατί αλλιώς θα είχαμε καταστραφεί. :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back