Stavros2
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος

angela
Δραστήριο μέλος

άσε που χτύπησε και το αντιβάριους κλικάροντας στη σελίδα του...
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος

SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος

mandeson
Εκκολαπτόμενο μέλος
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
σωστοοοοοοοοοοοοοοοοοοΗθελα να ηξερα,γιατι δεν αφηνει κι αυτος τον εαυτο του οπως τον εφτιαξε η φυση;Να κυνηγα για να τραφει,να κινειται με οσο αντιξοες συνθηκες πεζος,να μαλωνει και να πεφτει ξυλο για το ταιρι του,και να μενει σε σπηλιες με μια φωτια;![]()
mandeson
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ως συγγραφέας, λοιπόν, θα καλωσορίζει τον αντίλογο και τις συζητήσεις που προκαλούν οι απόψεις του...Είναι αναπόφευκτο, άλλωστε... Και δεν χρειάζεται να δώσει κάποιος άλλος έμφαση σε κάποιες θέσεις ή σημεία της επιχειρηματολογίας του. Ως κοινό, ως αναγνώστες, ως δέκτες και παραλήπτες,διαβάζοντας ένα κείμενο, ερμηνεύοντας μία εικόνα επισημαίνουμε και σχολιάζουμε ό,τι θέλουμε ... Και εδώ μας αφορά ένα συγκεκριμένο θέμα του οποίου είναι υπέρμαχος...
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Α, καλά...τώρα κατάλαβα ποιος είναι...
Ως συγγραφέας, λοιπόν, θα καλωσορίζει τον αντίλογο και τις συζητήσεις που προκαλούν οι απόψεις του...Είναι αναπόφευκτο, άλλωστε... Και δεν χρειάζεται να δώσει κάποιος άλλος έμφαση σε κάποιες θέσεις ή σημεία της επιχειρηματολογίας του. Ως κοινό, ως αναγνώστες, ως δέκτες και παραλήπτες,διαβάζοντας ένα κείμενο, ερμηνεύοντας μία εικόνα επισημαίνουμε και σχολιάζουμε ό,τι θέλουμε ... Και εδώ μας αφορά ένα συγκεκριμένο θέμα του οποίου είναι υπέρμαχος...
Συμφωνώ απολύτως, όλοι έχουν δικαίωμα να μιλάνε και να λένε αυτά που πιστεύουν και γενικότερα να γίνεται ένας διάλογος. Από όσο έχω καταλάβει το gatalexiko το διαχειριζεται ο Πλατής και υπάρχει και φόρμα επικοινωνίας, μπορείς να του στείλεις την γνώμη σου.
moukelis
Επιφανές μέλος
Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
Επισης αν αφησω το ζωο οπως το εκανε η φυση,αν εχει απο...τη φυση του προβλημα να μην το φροντισω δηλ. γιατι θα παω εναντια στη φυση

elvenstar
Επιφανές μέλος
Εγώ θα διαφωνήσω δεν μπορούμε να μιλάμε κ να λέμε ότι θέλουμε κ αυτό το ότι θέλουμε κ τό ότι μας κατεβαίνει να επηρεάζει κόσμο μονο κ μόνο για να κάνουμε εμείς τη δουλίτσα μας κ να πουλήσουμε κανένα λιβελογράφημα παραπάνω για να βγάλουμε τα προς το ζην. Υπάρχουν κ πιο έντιμες δουλειές να κάνει κανείς σ αυτή τη ζωή από το να παίρνει σβάρνα κανάλια κ εφημεριδες γνωστούς κ άγνωστους κ να λέει ότι του κατεβαίνει αδιαφορώντας για το αν κάνει ζημιά ή όχι. Και επειδή πολλές απορίες ειπώθηκαν έχω κ εγώ μία για το συγκεκριμένο χαρακτήρα, είχε ποτέ του επαφή με ζώα; Εχει ταΐσει κάποιο;Συμφωνώ απολύτως, όλοι έχουν δικαίωμα να μιλάνε και να λένε αυτά που πιστεύουν και γενικότερα να γίνεται ένας διάλογος. Από όσο έχω καταλάβει το gatalexiko το διαχειριζεται ο Πλατής και υπάρχει και φόρμα επικοινωνίας, μπορείς να του στείλεις την γνώμη σου.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Εγώ θα διαφωνήσω δεν μπορούμε να μιλάμε κ να λέμε ότι θέλουμε κ αυτό το ότι θέλουμε κ τό ότι μας κατεβαίνει να επηρεάζει κόσμο μονο κ μόνο για να κάνουμε εμείς τη δουλίτσα μας κ να πουλήσουμε κανένα λιβελογράφημα παραπάνω για να βγάλουμε τα προς το ζην. Υπάρχουν κ πιο έντιμες δουλειές να κάνει κανείς σ αυτή τη ζωή από το να παίρνει σβάρνα κανάλια κ εφημεριδες γνωστούς κ άγνωστους κ να λέει ότι του κατεβαίνει αδιαφορώντας για το αν κάνει ζημιά ή όχι. Και επειδή πολλές απορίες ειπώθηκαν έχω κ εγώ μία για το συγκεκριμένο χαρακτήρα, είχε ποτέ του επαφή με ζώα; Εχει ταΐσει κάποιο;
πωπω....δεν ξερεις ποσο με καλυψες...πληρως!!!!!!!!!!!!!
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
οτι εχουν ολοι το δικαιωμα να λενε την αποψη τους...δεν τους δινει αυτοματα και το δικαιωμα να τους περνουμε σοβαρα..Συμφωνώ απολύτως, όλοι έχουν δικαίωμα να μιλάνε και να λένε αυτά που πιστεύουν και γενικότερα να γίνεται ένας διάλογος. Από όσο έχω καταλάβει το gatalexiko το διαχειριζεται ο Πλατής και υπάρχει και φόρμα επικοινωνίας, μπορείς να του στείλεις την γνώμη σου.
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
οτι εχουν ολοι το δικαιωμα να λενε την αποψη τους...δεν τους δινει αυτοματα και το δικαιωμα να τους περνουμε σοβαρα..
Εννοείται οτι δεν τους πέρνουμε όλους στα σοβαρά, γιατί αλλιώς θα είχαμε καταστραφεί.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool