nikosxeng
Εκκολαπτόμενο μέλος
ελπιζω να μην αληθευει..
υπαρχει ανας ελληνο-γαλλικος "φιλοζωικος" συλλογος
που μαζευει γατες..
Ο ΣΤΟΧΟΣ
ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ απο τα εντερα τους
οι καλες ρακετες τενις
που χρησιμοποιουνται για εναν αγωνα..

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ..
κια ενα καλο
εμαθα οτι
πριν 6-7 χρονια
χρησιμπποιουνταν για ραμματα..
αλλα αυτο σταματησε..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από nikosxeng:σημερα το ακουσα
ελπιζω να μην αληθευει..
υπαρχει ανας ελληνο-γαλλικος "φιλοζωικος" συλλογος
που μαζευει γατες..
Ο ΣΤΟΧΟΣ
ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ απο τα εντερα τους
οι καλες ρακετες τενις
που χρησιμοποιουνται για εναν αγωνα..
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ..
κια ενα καλο
εμαθα οτι
πριν 6-7 χρονια
χρησιμπποιουνταν για ραμματα..
αλλα αυτο σταματησε..![]()
ιδεα δεν εχω να πω την αληθεια μου ηξερα οτι τα ραμματα ειναι απο ινδικα χοιριδια αλλα απο οσο ξερω η ρακετα του τεννισ ειναι χορδες απο πλαστικο μπορεισ να μου πεις απο που το ακουσες για να το ψαξω λιγο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxeng
Εκκολαπτόμενο μέλος
παλια και απο βοοειδη και απο ινδικα χοιριδια..
οι ρακετες που αναφερομαι,
πηγες προφορικες,
ειναι αυτες για πρωταθλητισμο..
δεν πουλιουνται στα πολυκαταστηματα..
Χαρακτηριστικο οτι κρατανε ΕΝΑΝ αγωνα μονον..
αν μπορειτε να το δειτε περισσοτερο..
ΑΝΝΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
katerina finitsi
Νεοφερμένο μέλος
Έλεος! τι άλλο θα ακούσουμε πια

Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Όσο σκαλίζετε τόσο πιο πολύ θα βρωμάει...
Εν αγνοία μας (και ίσως και εν γνώσει μας αν πρέπει) χρησιμοποιούμε διάφορα από ζώα.
Μπαίνουν πολλά τέτοια posts εδώ μέσα και στο βάθος το θέμα είναι πάντα το ίδιο!
Αρκετοί θυμώνουν μαζί μου όταν λέω ότι αυτή είναι η πραγματικότητα.
Ό,τι μπορούμε να αποφύγουμε θα το κάνουμε, αλλά ό,τι δεν μπορούμε... Τουλάχιστον ας μην είμαστε υποκριτές! Εγώ αυτό πρεσβεύω!
Το κοριτσάκι που έπαιζε τέννις και ο δάσκαλος του είπε "το και το" για τα έντερα της γάτας ΔΕΝ είναι εγκληματίας! Ακόμα κι αν το ξανάκανε τώρα για δικούς της λόγους (δεν είπα ότι συμφωνώ ούτε και παίζω τέννις / αυτό γιατί μερικοί με περιμένουν στην γωνία

) δε θα ήταν αυτή η εγκληματίας, αλλά αυτοί που φτιάχνουν τις ρακέτες. Απλή συνένοχος θα ήταν. Και μη μου πείτε τώρα ότι δεν είμαστε όλοι συνένοχοι σε διάφορα...
vicki v.
Δραστήριο μέλος
...στόχος είναι να βρίσκουμε όσα βρωμάνε και να εναντιωνόμαστε...
Το να μπαίνουν τέτοια ποστ εδώ, συμβάλλουν στην ενημέρωσή μας
και στο να είμαστε συνειδητοποιημένοι όταν έρχεται η ώρα
να ακουμπήσουμε τα ωραία μας χρηματάκια για να αγοράσουμε
'ματωμένα' προϊόντα.
Δεν είναι κακό να ενημερωνόμαστε για το τι συμβαίνει...ίσα - ίσα.
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Όχι βέβαια...
Η ενημέρωση καλή και άγια.
Ώρες ώρες όμως αναρωτιέμαι αν κάποιοι ευχαριστιούνται να σκαλίζουν και να παρακολουθούν κάτι τέτοια.

Και "δείτε κι αυτό το φρικιαστικό, δείτε κι εκείνο"...
Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις. Είναι σαν τους "πολεμολάγνους του καναπέ", σήμερα με το Λίβανο, πριν με το Ιράκ, τη Γιουγκοσλαβία... Στην Ελλάδα το είδα να φουντώνει με τον Περσικό Κόλπο, γιατί τότε είχαμε πρώτη φορά ιδιωτικά κανάλια (λέει κάτι αυτό).
Η ένστασή μου σε κάθε τέτοιο φρικιαστικό με ζώα έχει να κάνει με την υπερβολή και την ισοπέδωση. Κάποιοι γράφουν λες και ΟΛΑ τα αδέσποτα πέφτουν θύματα στο ένα και στο άλλο, υποκινούν ένα "Παιδιά σηκωθείτε...", κόπτονται να παρουσιάσουν εαυτούς αγίους (ουδείς, μα ΟΥΔΕΙΣ γλυκιά μου, σίγουρα όμως υπάρχουν καλύτεροι και χειρότεροι) κατηγορώντας με ευκολία άλλους, και μετά λουφάζουν και ΔΕΝ κάνουν τίποτα απ'όσα προτείνουν (γιατί δε θέλουν να ανακατευτούν; γιατί ανακαλύπτουν ότι πραγματικά δε γίνεται τίποτα ή έστω εύκολα; στην Ελλάδα του "δε βαριέσαι" ζούμε, κι όποιος δεν το ξέρει το μαθαίνει κάποια στιγμή) και συνεχίζουν να συζητούν και να αναλύουν σαν τους "πολεμολάγνους" που προανέφερα.
Είναι ο χαρακτήρας μου πραγματικά ΑΝ ΠΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ! Γι'αυτό δεν μπορώ να λέω "ναι, ναι, να κάνουμε αυτό, να κάνουμε το άλλο" και μετά να βγάλω την ουρά μου απέξω. Θα κάνω και λίγη πλάκα τώρα (ελπίζω να καταλαβαινόμαστε πια μετά από τόσο γράψιμο, δεν έχει σημασία αν διαφωνούμε, σημασία έχει να δεχόμαστε το δικαίωμα ο ένας του άλλου και να παραμένουμε όσο το δυνατόν πιο ευγενικοί, και σ'ευχαριστώ προκαταβολικά γι'αυτό αν καταφέρεις να το τηρήσεις βέβαια
): Τη ντομπροσύνη μην την κλαις...
Ψιλοεκνευρίζομαι καμιά φορά από τις κορώνες και τα γλαφυρά, όχι όμως όσο νομίζουν κάποιοι (έχω κι άλλα προβλήματα στη ζωή μου δυστυχώς, όπως οι περισσότεροι), απλώς "τσιμπάω" και απαντάω.
Ειρήνη ημίν!

Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Π.χ. στο θέμα με τα πειράματα σε ζώα που ανέφερα δυο φορές το κάπνισμα χωρίς επιπλέον εξήγηση κι ας μου το έθιξε κάποιος (γιατί το βαρέθηκα το θέμα, τράβηξε και τραβάει ακόμα χωρίς να γίνεται κάτι): τα φίλτρα των τσιγάρων (ΟΛΑ, δεν έχει "εγώ παίρνω αυτή τη μάρκα και είναι σωστή") τεστάρονται υποχρεωτικά σε ζώα!Αρχική Δημοσίευση από Αθανασία:*(ουδείς, μα ΟΥΔΕΙΣ γλυκιά μου, σίγουρα όμως υπάρχουν καλύτεροι και χειρότεροι)*
Όποιος καπνίζει λοιπόν...
Εγώ με τα λεγόμενά μου ήρθα να υποστηρίξω ότι όλοι κάτι χρησιμοποιούμε και ο καθένας κάτι μπορεί να κόψει και κάτι όχι. Εγώ δεν καπνίζω κ.λ.π., αλλά παίρνω κανα καλλυντικό Estee Lauder. Δε θα "βαρέσω" λοιπόν κανέναν. Η ενημέρωση είναι καλή και μετά ο καθένας επιλέγει. Κατάργηση όλων των προϊόντων είναι ουτοπικό!
Έντερα ζώων χρησιμοποιούνταν στην ιατρική (για ράμματα κ.ά.) και αν καταργήθηκαν ΔΕΝ έγινε από λύπη για τα ζώα αλλά γιατί έφτιαξαν καλύτερα/βολικότερα κάποια στιγμή. Το ίδιο θα συμβεί και με άλλα...
Όσες φορές και να το συζητήσουμε αυτό και παρόμοια θέματα, πάντα θα βγαίνει στην επιφάνεια ότι ο άνθρωπος δε νοιάζεται για το είδος του (για τη μάνα του αν πρόκειται για πολλά λεφτά) θα νοιαστεί για τα ζώα;

Ως ένα σημείο λέμε τα ίδια. Απλώς εγώ δεν μπορώ πια να είμαι αφελής και αισιόδοξη! Όποιος είναι, είναι! Αλλά όπως εκείνος ενημερώνει και διατυπώνει άποψη και κάνει και κήρυγμα ενίοτε, έτσι θα πρέπει να δεχτεί και αντιρρήσεις επί του πρακτικού και όχι επί του ιδεατού (δηλ. ότι συμφωνώ με το "ΟΧΙ" σε πολλά από τα συγκεκριμένα, αλλά συμπληρώνω ότι δεν είναι απλά τα πράγματα)
vicki v.
Δραστήριο μέλος
Γιατί από τα λεγόμενά σου φαίνεται πως δεν σε ενδιαφέρει καθόλου...και συγνώμη κιόλας που εγώ είμαι υπερ-ευαίσθητη...Κανείς δεν είναι τέλειος...Αλλά τουλάχιστον δεν καθόμαστε με σταυρωμένα τα χέρια κοιτώντας τον πλανήτη, ζώα και συνανθρώπους μας να πηγαίνουν κατά διαόλου.
Όσο για το σχόλιο σου περί ανθρώπων που ευχαριστιούνται από τα θέματα αυτά όπως είπες και τους σύγκρινες με τους πολεμολάγνους, δεν θα πω τίποτα. Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.
vicki v.
Δραστήριο μέλος
Κανείς δεν είπε πως μπορείς να φέρεις αλλαγές σε μία ημέρα.
Αλλά μπορεί ο καθένας μας να κάνει τη διαφορά.
Πήγαινε στο ποστ με τα πειράματα...
πόσταρα δελτίο τύπου για μία 'νίκη'. Υπάρχουν νίκες...
Αρκεί εμείς να αποφασίζουμε να συνεχίζουμε τον 'πόλεμο'
ενάντια σε όλους αυτούς που προσπαθούν να μας πείσουν ότι
είμαστε πολύ μικροί για να αλλάξουμε το οτιδήποτε,
ότι είμαστε πολύ λίγοι και ότι τα πράγματα έτσι πρέπει να είναι,
και όποιος πιστεύει το αντίθετο είναι τουλάχιστον τρελός, ρομαντικός και αφελής.
Αυτά.
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Α: Σωστά.Αρχική Δημοσίευση από vicki v.::
**Γιατί από τα λεγόμενά σου φαίνεται πως δεν σε ενδιαφέρει καθόλου......
Α: Κάνεις λάθος.
**Αλλά τουλάχιστον δεν καθόμαστε με σταυρωμένα τα χέρια κοιτώντας τον πλανήτη, ζώα και συνανθρώπους μας να πηγαίνουν κατά διαόλου.
Α: Σταυρωμένα τα βλέπω τα χέρια σας. Λόγια, λόγια...
Όσο για το σχόλιο σου περί ανθρώπων που ευχαριστιούνται από τα θέματα αυτά όπως είπες και τους σύγκρινες με τους πολεμολάγνους, δεν θα πω τίποτα. Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.
Τελικά ό,τι και να πω, αφού δεν είναι επανάληψη του ίδιου χαβά, τρελαίνει κάποιους...
Αν δε διαβάζονται τα λόγια μου ακριβώς όπως γράφονται, δεν ευθύνομαι εγώ. Και ούτε με πολυαπασχολεί (

, λέξη ταμπού, ωωω!). Άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε!

Υ.Γ. είπα ότι ψιλοεκνευρίζομαι από τα γλαφυρά και τις κορώνες, έχει διαφορά αυτό... Αλλά δεν το πρόσεξες, όπως τόσα άλλα, γιατί προφανώς δε θες! Θες να πεις τα δικά σου και μόνο τα δικά σου.
vicki v.
Δραστήριο μέλος
που με έχει υγιή και τρέχω κάθε μέρα για ανθρώπους και ζώα...
και ας με λένε κάποιοι απαισιόδοξοι γραφική.
Η γιαγιά μου έλεγε κάτι πολύ σοφό...
Αν δεν μπορείς να βοηθήσεις ή να πεις κάτι καλό,
καλύτερα να σωπαίνεις.
Αυτά και τα σέβη μου.
Το θέμα μας είναι τα ζώα στο συγκεκριμένο ποστ,
όχι το τι κάνει ο καθένας.
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από vicki v.:Κανείς δεν είπε ότι τα πράγματα είναι απλά...
Κανείς δεν είπε πως μπορείς να φέρεις αλλαγές σε μία ημέρα.
Αλλά μπορεί ο καθένας μας να κάνει τη διαφορά.
Πήγαινε στο ποστ με τα πειράματα...
πόσταρα δελτίο τύπου για μία 'νίκη'. Υπάρχουν νίκες...
Αρκεί εμείς να αποφασίζουμε να συνεχίζουμε τον 'πόλεμο'
ενάντια σε όλους αυτούς που προσπαθούν να μας πείσουν ότι
είμαστε πολύ μικροί για να αλλάξουμε το οτιδήποτε,
ότι είμαστε πολύ λίγοι και ότι τα πράγματα έτσι πρέπει να είναι,
και όποιος πιστεύει το αντίθετο είναι τουλάχιστον τρελός, ρομαντικός και αφελής.
Αυτά.
Όλα αυτά καλό θα ήταν να τα κάναμε και για άλλα θέματα, πιο σημαντικά.
Θα ντρεπόμουν να βγω στο δρόμο για τα ζώα, αν δεν είχα βγει πρώτα για τους ανθρώπους...
Μακάρι να μην ήταν όπως τα λέω, αλλά η ιστορία δείχνει ακριβώς αυτά που λέω! Μαυρη μαυρίλα... Αισιόδοξοι πλέον μόνο οι αφελείς! Αφού ξύπνησα τι να κάνω; Να ξανακοιμηθώ;
vicki v.
Δραστήριο μέλος
Εγώ προτιμώ να 'κοιμάμαι' και να παλεύω να αλλάξω όσα μπορώ ...
όσα περνούν από τα χέρια μου.
Έχεις δίκιο --- είναι ντροπή να μη 'βγαίνεις στο δρόμο' για οποιαδήποτε αδικία
Είναι ντροπή να κλείνεις τα μάτια και να λες 'δεν μπορώ να αλλάξω τίποτα, οπότε ας καθήσω στα αυγά μου'
Δεν είναι ντροπή να υψώνει κανείς τη φωνή του - όσο μικρή και αν είναι -
για όσους δεν μπορούν να μιλήσουν και να διεκδικήσουν...
Κάθε άλλο. Απλά εγώ δεν διαχωρίζω άνθρωπο ή ζώο...γιατί στο φινάλε και ο άνθρωπος ζώο είναι...Κάποτε κάποιοι έλεγαν μην παλεύεις για τα δικαιώματα των γυναικών, ζώα είναι...κάτσε στα αυγά σου...αλλά κάποιοι 'γραφικοί' δεν κάθησαν και είδες τι κατάφεραν τουλάχιστον σε κάποιες χώρες του κόσμου.
Όσο για αυτό που σχολιάζεις, ότι προτιμάς να φωνάξεις για τους ανθρώπους--- είναι βασικό επιχείρημα όσων δεν θέλουν να βοηθήσουν. Τους λες για τα ζώα, σου μιλούν για τους ανθρώπους, τους λες για τους ανθρώπους σου μιλούν για την καταστροφή του περιβάλλοντος...Υπάρχουν χιλιάδες, εκατομμύρια προβλήματα πάνω σε αυτόν τον ρημαδοπλανήτη. ΔΕν μπορούμε να τα λύσουμε όλα αλλά μπορούμε να προσπαθούμε να μην ξεχνάμε κανένα και να βάζουμε το λιθαράκι μας προς τη λύση.
Αν είναι να φωνάξεις για τους ανθρώπους κάντο.
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο φανατισμός (και το "κόλλημα" που επιφέρει) δεν είναι καλό πράγμα!
"Καραμέλες" πολλές (και λανθασμένες για την περίπτωση).
Άμα μιλά κανείς με "κλισέ", θα λάβει ανάλογη απάντηση: π.χ. την ίδια καραμέλα ("Τους λες για τα ζώα, σου μιλούν για τους ανθρώπους, τους λες για τους ανθρώπους σου μιλούν για την καταστροφή του περιβάλλοντος") επαναλαμβάνουν αρκετοί φανατικοί ως απάντηση σε όποια ένσταση, ενώ θα'πρεπε να τη σκεφτούνε λιγάκι, όπως και να σκεφτούν ποιος την εγείρει.
Για μένα δεν ισχύει. Ταϊζω π.χ. αδέσποτα και όχι ανθρώπους, γιατί κανένας δεν ήρθε να ζητήσει φαγητό (οι άνθρωποι ζητούν λεφτά). Αν έρθει, ευχαρίστως να δώσω στον άνθρωπο και όχι στο ζώο (αν δε μου φτάνει και για τους δυο
). Κηρύγματα και κορώνες δεν είναι πια αγώνες! Υπερκαταναλώθηκαν τα τελευταία χρόνια σε β' σημασίας πράγματα και ο κόσμος δεν ανταποκρίνεται πια. Χρειάζονται άλλοι τρόποι.
Τώρα έβλεπα στην TV την Κανέλλη ("της κορώνας") να ωρύεται να ξεσηκωθούμε με το ίδιο πάντα πακετάκι (e-mail, τηλεφωνήματα, υπογραφές, διαδηλώσεις...) ενάντια στους παιδεραστές! Αν πω ότι δε φέρνει αποτέλεσμα τέτοιου είδους "αγώνας", θα πεις ότι είμαι υπέρ των παιδεραστών;
Και λίγη προσοχή δε βλάπτει! Συνεχίζεις τις προσωπικές επιθέσεις, υποθέτεις πράγματα για μένα και βγάζεις "σίγουρα πορίσματα" όταν απατάσαι πλάνην οικτράν!
Εγώ υποστηρίζω την παιδεία για όλα τα θέματα! Και των ανθρώπων και των ζώων. Από κει και πέρα ενημέρωση χωρίς υπερβολές (κορώνες, που λέω).
Σωστό αυτό που έλεγαν οι γιαγιάδες, αλλά δεν είδα "κάτι καλό" στο συγκεκριμένο post, τουναντίον "κακό" ήταν αυτό που είχε να πει εκείνος που το έθεσε (θυμήσου το θέμα) και φυσικά δεν είμαι εναντίον του να λέγονται τα "κακά πράγματα", εσύ το είπες όμως το "αν δεν έχεις κάτι καλό να πεις..."

.Αυτό που είπα εγώ δεν ήταν καν κακό, ήταν μια αλήθεια, μια ένσταση στην υπερβολή και την υποκρισία (και δεν ασχολήθηκε άλλος, μήπως κολλάει εδώ ένα άλλο ρητό των γιαγιάδων: "όποιος έχει τη μύγα..."). Πού κολλάει η υπόδειξή σου "αν δεν έχεις κάτι καλό να πεις, καλύτερα να σωπάσεις"; Δηλαδή μόνο αν λέμε τα ίδια θα είναι "καλό"; Αλλιώς φίμωμα; Για την ελευθερία λόγου δεν έχεις καλή γνώμη;
Πειράζει που τα έχω ακούσει πολλές φορές όσα λες (και κανα δυο άλλοι εδώ μέσα) και δίνω την απάντησή μου; Που έχω τη δική μου πείρα ζωής και δεν κρίνω επιπόλαια; Δε βρίζω κανέναν. Μόνο την άτιμη κοινωνία

. Οι απόψεις σου είναι κι αυτές απόψεις και στην ουσία μπορεί να συμφωνούμε κάπου: ότι τα κακά πράγματα είναι κακά και δε θα'πρεπε να γίνονται, αλλά έλα που όσο περνά ο καιρός γίνονται περισσότερα/ αλήθεια, θεωρείς ότι ο κόσμος καλυτέρεψε με τόσους αγώνες; εγώ διαφωνώ... (και δεν είπα ότι φταίνε οι αγώνες/ έτσι γιατί έτοιμη θα'σαι για διαστρέβλωση των λόγων μου/δικαιούμαι να το πω αυτό γιατί το έκανες
)Βλέπω έναν κόσμο χειρότερο, και για τις γυναίκες που "διορθώσανε τη θέση τους", και για τα παιδιά, και για τα ζώα... Με κανόνες δε θα οριστεί ποτέ η χαμένη ανθρωπιά. Το χαμένο φιλότιμο...
Μιλάω για παιδεία ως μονο δρομο, και δεν εννοώ μόνο τα σχολεία! Παιδεία στο σπίτι μας, παιδεία στην TV (που τόσο μεγάλη δύναμη έχει) και γενικά στους δημοσιογράφους που καταστρέφουν τον κόσμο (λίγες οι εξαιρέσεις), παιδεία στις υπηρεσίες... Τούτο μου φαίνεται πιο μεγάλος αγώνας, σκληρός και συνεχής. Οι υπογραφές και τα σκέτα λόγια δεν είναι δα και δύσκολο πράγμα.
*Σημ. στους υπόλοιπους: συγγνώμη για την πολυλογία, αλλά έχω ξαναπεί ότι "τσιμπάω", κι αν μου πετάξουν το γάντι απαντώ!
Εύχομαι ευχάριστα νέα και όχι μόνο φρικιαστικά...

Gemini
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν λέω ότι όλες οι υπόλοιπες χώρες είναι καλύτερες από εμάς και εμείς είμαστε οι χειρότεροι. Aλλά δυστυχώς, μεγαλώνουμε μαθαίνοντας να ζούμε μόνο για την πάρτη μας. Δε μας νοιάζει ο διπλανός μας. Δεν μας νοιάζει αν με τις πράξεις μας δυσκολεύουμε τη ζωή κάποιου άλλου, αρκεί εμείς να περνάμε καλά.
Aλλά ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω. Δεν καταλαβαίνω κάτι που αντιμετώπισα και σε άλλα θέματα στο forum.
Γιατί προσπαθούμε να πείσουμε ο ένας τον άλλο για κάτι που εμείς πιστεύουμε; Δεν λέω να μη μιλάμε ή να μη λέμε την άποψή μας, αλλά ορισμένοι έχουν καταλήξει να τσακώνονται για το τί είναι πιο σωστό.
Πιστέψτε με, όλες αυτές οι λογομαχίες, εκτός του ότι δεν καταλήγουν πουθενά, καταντούν και εντελώς κουραστικές και γραφικές για όλους τους υπόλοιπους που θέλουν να παρακολουθήσουν ένα θέμα.
Aυτός που θέλει να κάνει κάτι γι'αυτό τον κόσμο ας το κάνει χωρίς να χρειάζεται να το βροντοφωνάζει, ούτε να προσπαθεί να πείσει με το ζόρι και άλλους να κάνουν το ίδιο. Στο κάτω-κάτω, ίσως και ποτέ να μην του πει κανείς ένα μπράβο.
Kαι με τη σειρά του, αυτός που δεν θέλει να κάνει τίποτα, ας μην κάνει, χωρίς να χρειάζεται να απολογείται σε κανένα.
Γιατί όλη αυτή η φασαρία, δεν καταλαβαίνω.
Mπαίνουμε σ'αυτό το site (εγώ προσωπικά) για να μπορέσουμε να συζητήσουμε ήρεμα και ωραία για τα λατρευτά μας ζωάκια, γιατί εδωμέσα ο ένας καταλαβαίνει τον άλλο, τουλάχιστον πάνω σ'αυτό το θέμα. Aνταλλάσσουμε εμπειρίες, ζητάμε συμβουλές. Φυσικά και στην κουβέντα πάνω θα αναφερθούμε και σε πολλά θέματα που μας προβληματίζουν. Aλλά προς τί όλος αυτός ο φανατισμός και η ένταση;
Aς αλλάξουμε το κλίμα και ας χαμηλώσουμε τις εντάσεις πριν χαλάσει η ατμόσφαιρα και αρχίσουμε ένας ένας να αποσυρρόμαστε απ΄την όμορφη παρέα που έχουμε φτιάξει....
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Κι εγώ αυτά προσπάθησα να πω, αλλά παρασύρθηκα κι έπεσα σε πολυλογία... Αν παρεξηγηθούν τα λόγια μας, δε μας πιάνει οίστρος να το διορθώσουμε; Αν μας την πουν, δεν τη λέμε με τη σειρά μας; Ίσως έπρεπε να το αγνοήσω, αλλά ο καθείς με το χαρακτήρα του.

Κι εγώ στο site για τους λόγους που ανέφερες μπήκα (και μ'άρεσε η "παρεούλα"
), αλλά μην το παρακάνουν κάποιοι με υπερβολές, κατηγορίες δίκαιες και άδικες, λόγια μεγάλα και κομπασμούς... Δεν είναι ότι "δε θέλω να κάνω τίποτα", είναι που πιστεύω ότι πολλοί από τους τρόπους που προτείνονται (ίδιοι πάντα) δεν κολλάνε σε όλες τις περιπτώσεις...Την ξέρω την πραγματικότητα, τη θέλω την ενημέρωση, λίγο πιο χαμηλοί οι τόνοι όμως.
Κι εγώ φωνάζω άμα με πατήσουν και συμβάλλω στους "υψηλούς τόνους".
Γι'αυτό (και μόνο) συγγνώμη βρε παιδιά!!!

Gemini
Εκκολαπτόμενο μέλος
Kατά την ταπεινή μου άποψη, το "δεν θέλω να κάνω τίποτα" και το "κάνω τα πάντα", είναι και τα 2 υπερβολικά και δεν πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν τόσο ακραίες απόψεις.
O καθένας μας ας κάνει αυτό που αισθάνεται και αυτό που πιστεύει. Σίγουρα αυτά που κάνω εγώ είναι λίγα για κάποιον άλλο, και αυτά που κάνει αυτός είναι πάλι λίγα για κάποιον τρίτο. Tί να κάνουμε όμως; Δεν είμαστε όλοι το ίδιο.
Eιλικρινά όμως, χαίρομαι που απάντησες....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool