Για ρακέτες τένις... :(

Σιγά μη δε σου απαντούσα!
Εσένα σε συμπάθησα αμέσως από τη μουρίτσα της Σούμης στο avatar σου! :):):)
(διακρίσεις...)

Κάνουμε και λίγο χιούμορ να ελαφρύνει η ατμόσφαιρα.
Φιλάκια!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έτσι σε θέλω! Tο χιούμορ είναι ο καλύτερος τρόπος επικοινωνίας!

...κι ευχαριστώ για τη διάκριση....ματς-μουτς....:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Δημοσίευση από Αθανασία:
Όχι βέβαια...
Η ενημέρωση καλή και άγια.
Ώρες ώρες όμως αναρωτιέμαι αν κάποιοι ευχαριστιούνται να σκαλίζουν και να παρακολουθούν κάτι τέτοια. :hmm:
Και "δείτε κι αυτό το φρικιαστικό, δείτε κι εκείνο"...
Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις. Είναι σαν τους "πολεμολάγνους του καναπέ", σήμερα με το Λίβανο, πριν με το Ιράκ, τη Γιουγκοσλαβία... Στην Ελλάδα το είδα να φουντώνει με τον Περσικό Κόλπο, γιατί τότε είχαμε πρώτη φορά ιδιωτικά κανάλια (λέει κάτι αυτό).

Αυτός είναι ο μόνος λόγος που απάντησα με τον τρόπο που απάντησα Αθανασία.
Δεν περιμένω να συμφωνήσεις με τα όσα λέω - και ο καθένας έχει τη δική του άποψη
αλλά βρήκα αυτό που έγραψες προσβλητικό για τους ανθρώπους που προσπαθούν να ενημερώσουν για διάφορα ζητήματα και να βρουν λύσεις.
Και δεν μπορούσα να μην απαντήσω.

Ανακωχή.
:hello:

Εμμμ... Μάλλον η είδηση αυτή είναι κάπως παλιά, διότι σήμερα, όλα είναι φτιαγμένα από συνθετικά (ή έτσι μας αφάνουν να πιστεύουμε) Σε παρακαλώ στέιλε μου PM με URL αν υπάρχει, ή αλλα στοιχεία γιατί θα πρέπει να προχωρήσουμε ποινικά...

εγω επαιζα πολλα χρονια τεννις παλαιοτερα και τωρα που το λες υπηρχαν χορδες απο εντερο γατας.θεωρουνται καλυτερες και δεν κρατανε μονο μια μερα κρατανε πολυ καιρο.Εγω δεν ηθελα να βαλω τετοια στη ρακετα μου αλλα ο προπονητης μου που ειχε οταν τον ρωτουσα απο οτι θυμαμαι μου ελεγε οτι τα παιρνουν απο ηδη πεθαμενες γατες και κατι τετοια...
BTW: Δεν υπάρχει περίπτωση να ψάχνουν νεκρές γάτες στους δρόμους...

τελικά κανείς δεν ξέρει τι γίνεται με τις ρακέτες;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back