Για την αγάπη μιας γάτας...

Λίλυ, επειδή έγραψες ότι είχες και άλλη γάτα, που κατουρούσε σε διάφορα σημεία του σπιτιού, ένα πράγμα διαβλέπω: Πήρες τα γατάκια μικρά ,πριν εκπαιδευτούν από τη μάνα τους και τα άφησες ανεκπαίδευτα και εσύ. Τρεις γάτες βρωμιάρες σε ΄ενα σπίτι, δεν είναι σύμπτωση. Ούτε καν οι δύο και μάλιστα από την αρχή της ζωής τους. Μη νομίζεις ότι οι γάτες γεννιούνται έτοιμες για το σαλόνι. Ή η μάνα τους θα τις εκπαιδεύσει ή το αφεντικό τους .Τώρα πολύ φοβάμαι ότι έτσι έχουν μάθει και δεν αλλάζει τίποτε. Μην μπερδεύεσαι με τη γάτα της Βίκυς. Η γάτα ήταν μια χαρά καθαρή, μέχρι που παντεύτηκε η αφεντικίνα της και δεν χωνεύτηκαν με τον νέο συγκάτοικο - σύζυγο και έπαθε κάποιο ψυχολογικό σοκ. Και εμένα η γατούλα μου, που την πήρα ενάμισυ μηνός, δεν πλενόταν μόλις πήγαινε στην άμμο. Δεν την άφησα, την παρακολουθούσα από πίσω, της έπλενα τον πωπό, της σκούπιζα τα πόδια και με βρεγμένο χαρτί της έπλενα το τρίχωμα, όπως θα την έπλενε η μάνα της. Μιά φορά, δεν πρόλαβε να πάει στην άμμο και κατούρησε μέσα στο τζάκι. Έπλυνα αμέσως το σημείο, έβαλα άρωμα πορτοκαλιού που δεν το χωνεύουν και, κυρίως, φρόντιζα μετά από τα γεύματα και μόλις ξυπνούσε από τον ύπνο να την πηγαίνω στην άμμο της, για να μην " ξαναξεχάσει", που είναι η τουαλέττα της. Αν την είχα αφήσει ανεκπαίδευτη, έτσι θα τριγύρναγε και εμένα, όπου έβρισκε θα τα έκανε και δεν θα πλενόταν ποτέ.Γνώμη μου, ότι και από τα γατάκια της να πάρεις, το ίδιο πρόβλημα θα έχεις , διότι δεν θα το διδάξει η μάνα του καθαριότητα, αφού είναι μπιχλού η ίδια. Αν αναλάβεις εσύ σωστά και από την αρχή, θα μάθει. Για χάδια κλπ, είναι θέμα χαρακτήρα σε συνδυασμό με τη ράτσα.

Μακάρι αν ήταν τα πράγματα όπως διαβλέπεις σε πληροφορώ.....γιατί θα υπήρχε μία εξήγηση τουλάχιστον και δεν θα έιχα κανένα απολύτως πρόβλημα να παραδεχτώ ότι προφανώς κάτι κάνω λάθος!!!
Μην βγάζεις συμπεράσματα όμως από γρήγορες πληροφορίες που δίνω εδώ!!!
Την άλλη μου την γάτα που κατουρούσε της έμαθα όπως λες να μην το κάνει ακριβώς όπως είπες, πλύσιμο, λεμόνι στην δική μου περίπτωση, άμμος, κλπ! Το παράδειγμα δεν το έδωσα για να δείξω ότι και άλλη μία γάτα μου είναι βρώμικη αλλά απευθυνόμενη σε κάποια κοπέλα που συμπερανε ότι ίσως δεν μπορώ τις ιδιαιτερότητες των γατιών!
Τον γάτο μου τον βρήκα 20 ημερών και του έμαθα και εκείνου μια χαρά και δεν έχει λερώσει πουθενά ποτέ! Την 1η μου γάτα την βρήκα 10 ημερών την μεγάλωσα με μπιμπερό και επίσης έμαθε την άμμο!
Η γάτα για την οποια απελπίζομαι ξέρει μια χαρά την άμμο απλά δεν γουστάρει να πηγαίνει, όπως δεν γουστάρει να σκεπάζει αυτά που κάνει! Και για πες μου πως την εκπαιδευω σε αυτό γιατί και αυτό το προσπάθησα να της δείξω κάπως αλλά δεν τα καταφερα! Της τα σκεπασα εγώ, την έβαλα με το ποδαράκι της πόσες φορές να το κάνει.....η γάτα μπαίνει στην άμμο κάνει ότι κάνει και φευγει κυρία!

Για το γλύψιμο τώρα, εννοείται πως από μωρά που πήρα χαμπάρι ότι δεν γλύφονται, τα καθάριζα με υγρό πανάκι ή μωρομάντιλα, και ακόμα το κάνω γιατί δεν είναι δυνατόν να τα αφήσω σε αυτή τη βρώμα! Την γάτα την κάνω 2 φορές την ημέρα μαζί με το βούρτσισμα! Ε δεν θέλησαν ποτέ να το μάθουν με τίποτα!!! Λυπάμαι που δεν το θεωρώ σύμπτωση αλλα ατυχία γιατί όπως σου είπα με τις άλλες μου γάτες δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα τέτοιο!

Δεν θέλω να σου χαλάσω την σκέψη αλλά θεωρώ ότι μια χαρά τα ανέλαβα όλα τα γατιά μου από την αρχή και συνεχίζω έτσι! Για την γάτα της κοπέλας είπα ότι ήταν η αφορμή, δεν μπερδευτηκα ούτε στιγμή!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιατί αποκλείετε το ενδεχόμενο να έχει απλά κακό χαρακτήρα το ζωό; Όπως στους ανθρώπους έτσι και στις γάτες, θα υπάρχουν και καλές και κακές. Δεν λέω ότι δεν είναι αξιαγάπητες αλλά.... Σε όλη μου τη ζωή είχα γάτες και με τον μόνο που αντιμετώπισα πρόβλημα είναι με τον Χωσούλη, ένα αρσενικό που έχω ακόμα, και αυτό διορθώθηκε μόλις τον στειρώσαμε. Ακόμα και την Χαρα που την βρήκα μόλις μιας εβδομάδας ποτέ δεν μου έχει λερώσει. Εξ αρχης πήγαινε στην άμμο της. Και η Μελίνα μου το ίδιο.
Απλά νομίζω ότι και το θέμα της καθαριότητας και της άμμου είναι μέσα στα ένστικτα τους. Από την μητέρα τους παίρνουν μια καθοδήγηση αλλά όχι ότι δεν το έχουν μέσα τους. Αν δεν το έχουν, τα αποτελέσματα είναι αυτά που αναφέρατε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να ρωτησω κατι;Αν τη χαρισεις τελικα,ποιος σου λεει οτι θα βρεις καποιον που θα τα ανεχεται ολα αυτα και δε θα καταληξει στο δρομο;

Δεν ανέφερες πουθενά ότι έκανες όλες αυτές τις εκπαιδευτικές προσπάθειες, οπότε, ενόψει του ότι οι γάτες είναι καθαρά ζωάκια, αν εκπαιδευτούν, θεώρησα ότι κάπου στραβώνει το πράγμα από την αρχή. Συγγνώμη αν σε στενοχώρησα, δυστυχώς, σκυλιά και γατιά, αν αφεθούν ανεκπαίδευτα, παρουσιάζουν άσχημες συμπεριφορές και οι ιδιοκτήτες κατηγορούν αυτά, δημιουργείται και μια αρνητική εντύπωση στον πολύ "ζωόφιλο" λαό μας. Οι γατούλες σου ανήκουν φαίνεται στις εξαιρέσεις, δύσκολα τα πράγματα:(

Να ρωτησω κατι;Αν τη χαρισεις τελικα,ποιος σου λεει οτι θα βρεις καποιον που θα τα ανεχεται ολα αυτα και δε θα καταληξει στο δρομο;

Νομίζετε χαίρομαι κι εγώ με αυτό? Δεν το έχω αποφασίσει! Μια σκέψη κάνω και είπα να το γράψω μήπως κάποιος έχει καμια καλή ιδέα που δεν έχω προσπαθήσει μέχρι τώρα!

Το έχω σκεφτεί και αυτό - αν δεν την θέλουν -....φαντάζομαι ότι θα προσπαθήσω, αν το αποφασίσω, να βρω κάποια κυρία που δεν δουλευει για να μπορεί να ασχοληθεί....ή κάποιον από εδώ μέσα....και με την προυπόθεση ότι αν δεν την μπορεί να την πάρω πίσω! Ηλίθια σκέψη βέβαια και αυτή γιατί δεν είναι παιχνίδι το γατί να πηγαίνει πέρα δώθε! Δεν ξέρω κι εγώ! Ειμαι στεναχωρημένη όσο δεν πάει!

Το μόνο θετικό είναι ότι είναι πολύ όμορφη και ίσως πεισει κάποιον με αυτό! Η' πραγματικά ελπίζω η γάτα να μην συμπαθεί εμένα.....δεν το αποκλείω, ποια είπε ότι μερικές σχέσεις απλά δεν δουλευουν....και να είναι εντάξει με τον επόμενο!!! Βέβαια στην κυρία που πηγε για ζευγάρωμα τελευταία και στην πεθερα μου που την κράτησε 5 μέρες τα χριστούγεννα δεν έδειξε κάτι διαφορετικό! Πίκρα η υπόθεση!

Δεν ανέφερες πουθενά ότι έκανες όλες αυτές τις εκπαιδευτικές προσπάθειες, οπότε, ενόψει του ότι οι γάτες είναι καθαρά ζωάκια, αν εκπαιδευτούν, θεώρησα ότι κάπου στραβώνει το πράγμα από την αρχή. Συγγνώμη αν σε στενοχώρησα, δυστυχώς, σκυλιά και γατιά, αν αφεθούν ανεκπαίδευτα, παρουσιάζουν άσχημες συμπεριφορές και οι ιδιοκτήτες κατηγορούν αυτά, δημιουργείται και μια αρνητική εντύπωση στον πολύ "ζωόφιλο" λαό μας. Οι γατούλες σου ανήκουν φαίνεται στις εξαιρέσεις, δύσκολα τα πράγματα:(

Ναι οκ, σορρυ κι εγώ δεν τα γράφω όλα για να μην γράφω εκθέσεις!

Απλα σκεφτομαι οτι για να μη μπορεις ελλο εσυ να την κρατησεις,που τη διαλεξες και την εχεις απο μωρο,ποσο θα ειναι διατεθειμενος καποιος να την κρατησει που θα την παρει τωρα.

Απλα σκεφτομαι οτι για να μη μπορεις ελλο εσυ να την κρατησεις,που τη διαλεξες και την εχεις απο μωρο,ποσο θα ειναι διατεθειμενος καποιος να την κρατησει που θα την παρει τωρα.

μωρέ καλα΄σκέφτεσαι εσύ....κι εγώ το ίδιο σκέφτομαι! αλλά είμαι τόσο μα τόσο κουρασμένη με αυτή τη γάτα που δεν ξέρω τι άλλο να προτείνω!

Καποιος με περισσοτερη διαθεση κι υπομονη...καποιος υπευθυνος ανθρωπος που θα ξερει οτι θα πεσει κατευθειαν στα βαθεια...καποιος που θα στοιχηματισει με τον εαυτο του οτι θα τα καταφερει...με πολυ πεισμα και μεγαλη αγαπη στα ζωα...
Αυτος θα μπορουσε...Δυσκολο, αλλα πιστευω οτι θα τον βρεις...
Προτεινω οχι πολυ μικρο σε ηλικια, εμπειρο γατογονιο και με αρκετα ελευθερο χρονο...

[FONT=Franklin Gothic Medium, sans-serif]Καλημέρα:D(τι καλήμερα θα μου πεις στις μια το μεσιμερι αλλά τεσπα) εγώ παντός δεν θα εγκατέλειπα τις προσπαθείες, ξέρω οτι ακούγετε κουραστικό αλλά είναι τόσο όμορφη κα διχνει τόσο γλυκιά, είμαι σιγουρη οτι καταβαθος την αγαπάς Εξαλου μπορεί και το μικρακι της να σου βγει τζαναμπετικο. :/:[/FONT] [FONT=Franklin Gothic Medium, sans-serif]Εγώ θα ήμουν πιο σκληρή μαζί της αν μου έκανε κάτι τέτοιο Την επόμενη φορά που θα τα κάνει κάπου αλου πήγανε και τρίψε την μουσουδιτσα της στο σημείο και μίλα της με σταθερά αυστηρή φωνή, μετά πήγενε την στην άμμο της και σκάψε με τα ποδαράκια της(έχε την άμμο σε καπιον μικρο χώρο μπάνιο η αποθήκη) Και αφισε την εκεί με κλειστή την πόρτα μέχρι να τα κάνει στην άμμο χωρίς να ασχολείστε μαζί της. Πρέπει να καταλάβει οτι δεν έχει άλλη επιλογή οτι αν δεν το κάνει αυτό υπάρχουν επιπτώσεις ακόμα αν δεις και τελικά τα κάνει στην άμμο, μιλισε της γλύκα και δοσ' της μια λιχουδιά(αφισε την όμως μέσα σε αυτόν τον χώρο δυο μέρες, και φαγητό να της πιγένεις σε μπολάκι να τις το αφήνεις και να μην φεύγεις να περιμένεις να φάει όσο νομίζει και μετά να το περνεις και να φεύγεις πρεπειπρέπει να καταλάβει οτι σε χρειάζεται, οτι το φαγιτο τς το δίνεις εσύ και οτι πρέπει να καταδεχετε να τρώει οσο εσύ εισαι μπποστα για να σε σεβετε;)). Φρόντισε να μην έχει οπτική επαφή με τον μικρο γιατί αν μάθει αυτή(που πρέπει να μάθει μάνα θα γίνει) θα ακολουθήσει και αυτός Για την ώρα ξέχνα το θέμα με το πλύσιμο(απλά μην την καθαρίσεις καθόλου, που θα πάει θα απηυδήσει και θα το κάνει μόνη της), ένα πράγμα την φορά αν προσπαθήσεις να τα μάθει όλα μαζί δεν θα μάθει τίποτα Ξέρω οτι είσαι εκνευρισμένη μαζί της, λογικό είναι, μην την αφήνεις όμως να σου περνάει τον αέρα :up:[/FONT]

Καποιος με περισσοτερη διαθεση κι υπομονη...καποιος υπευθυνος ανθρωπος που θα ξερει οτι θα πεσει κατευθειαν στα βαθεια...καποιος που θα στοιχηματισει με τον εαυτο του οτι θα τα καταφερει...με πολυ πεισμα και μεγαλη αγαπη στα ζωα...
Αυτος θα μπορουσε...Δυσκολο, αλλα πιστευω οτι θα τον βρεις...
Προτεινω οχι πολυ μικρο σε ηλικια, εμπειρο γατογονια και με αρκετα ελευθερο χρονο...

εγώ επειδή την ζω κάθε μέρα θα έλεγα....κάποιος με υπομονή απλά και όρεξη για πολύ καθάρισμα! και σίγουρα κάποιος που δεν δουλευει πια! προς το παρόν βέβαια ελπίζουμε να γίνει πιο καθαρή με την γέννα για να μην φτάσουμε στο να ψάχνουμε σπίτι!

εγώ επειδή την ζω κάθε μέρα θα έλεγα....κάποιος με υπομονή απλά και όρεξη για πολύ καθάρισμα! και σίγουρα κάποιος που δεν δουλευει πια! προς το παρόν βέβαια ελπίζουμε να γίνει πιο καθαρή με την γέννα για να μην φτάσουμε στο να ψάχνουμε σπίτι!
ποτε υπολογιζεις να γεννησει?
Γινονται τρυφερα μετα συνηθως;)...μονο μη πεσεις (χωρις να θελω να σε απογοητευσω) στη περιπτωση της "αδιαφορης" μανας:/:

[FONT=Franklin Gothic Medium, sans-serif]Καλημέρα:D(τι καλήμερα θα μου πεις στις μια το μεσιμερι αλλά τεσπα) εγώ παντός δεν θα εγκατέλειπα τις προσπαθείες, ξέρω οτι ακούγετε κουραστικό αλλά είναι τόσο όμορφη κα διχνει τόσο γλυκιά, είμαι σιγουρη οτι καταβαθος την αγαπάς Εξαλου μπορεί και το μικρακι της να σου βγει τζαναμπετικο. :/:[/FONT] [FONT=Franklin Gothic Medium, sans-serif]Εγώ θα ήμουν πιο σκληρή μαζί της αν μου έκανε κάτι τέτοιο Την επόμενη φορά που θα τα κάνει κάπου αλου πήγανε και τρίψε την μουσουδιτσα της στο σημείο και μίλα της με σταθερά αυστηρή φωνή, μετά πήγενε την στην άμμο της και σκάψε με τα ποδαράκια της(έχε την άμμο σε καπιον μικρο χώρο μπάνιο η αποθήκη) Και αφισε την εκεί με κλειστή την πόρτα μέχρι να τα κάνει στην άμμο χωρίς να ασχολείστε μαζί της. Πρέπει να καταλάβει οτι δεν έχει άλλη επιλογή οτι αν δεν το κάνει αυτό υπάρχουν επιπτώσεις ακόμα αν δεις και τελικά τα κάνει στην άμμο, μιλισε της γλύκα και δοσ' της μια λιχουδιά(αφισε την όμως μέσα σε αυτόν τον χώρο δυο μέρες, και φαγητό να της πιγένεις σε μπολάκι να τις το αφήνεις και να μην φεύγεις να περιμένεις να φάει όσο νομίζει και μετά να το περνεις και να φεύγεις πρεπειπρέπει να καταλάβει οτι σε χρειάζεται, οτι το φαγιτο τς το δίνεις εσύ και οτι πρέπει να καταδεχετε να τρώει οσο εσύ εισαι μπποστα για να σε σεβετε;)). Φρόντισε να μην έχει οπτική επαφή με τον μικρο γιατί αν μάθει αυτή(που πρέπει να μάθει μάνα θα γίνει) θα ακολουθήσει και αυτός Για την ώρα ξέχνα το θέμα με το πλύσιμο(απλά μην την καθαρίσεις καθόλου, που θα πάει θα απηυδήσει και θα το κάνει μόνη της), ένα πράγμα την φορά αν προσπαθήσεις να τα μάθει όλα μαζί δεν θα μάθει τίποτα Ξέρω οτι είσαι εκνευρισμένη μαζί της, λογικό είναι, μην την αφήνεις όμως να σου περνάει τον αέρα :up:[/FONT]​

Ευχαριστώ για τις συμβούλες....αλλα πολύ φοβάμαι ότι δεν πιάνουν ή μάλλον δεν έπιασαν την τελευταία φορά!

Καταρχήν δεν λερώνει πάντα έξω....κυρίως πάει στην άμμο (και αυτό που δεν μπορώ να της μάθω είναι να σκεπάζει ότι κάνει)....και θα λερώσει καλάθι, χαλάκι, κρεβατάκι γάτου, ή τσάντα, γενικά νομίζω τα μικρά σε μέγεθος αντικείμενα που θα βρει στο πάτωμα! Της άρεσε και το κρεβάτι μου αλλά δνε μπαίνει πια και ησυχάσαμε από αυτό! Οπότε δεν μπορώ να κάνω αυτό με την λιχουδιά όταν πηγαίνει στην άμμο γιατί κυρίως πηγαίνει! Να το κάνω και σε αυτή την περίπτωση? Νομίζω δεν θα πιάσει!

Τώρα για μάλωμα, αυστηρή φωνή, τρίψιμο μουσούδας ούτε συζήτηση! Μετά από τέτοια πειράματα απλά δεν σε ξαναπλησιάζει για πολυ καιρό, δεν μπορείς καν να πας στο 1 μέτρο και φεύγει!

Νομίζω πάντως σοβαρά ότι η γάτα πρέπει να έχει ψυχολογικά από τον εκτροφέα γιατί δεν δείχνει να συμπαθεί τους ανθρώπους, τρομάζει με το παραμικρό, γενικα είναι κάπως ρε παιδί μου που δεν το έχω ξαναδεί! Αυτή την εντύπωση μου δίνει!

Επίσης, αυτό με το πλύσιμο....να μην την πλύνω μέχρι να απηυδύσει....χαχα....δεν την ξέρετε καλά.....χεσμένη να είναι παντού (σορρυ κιόλας αλλά για να καταλάβετε το μέγεθος) δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθεί καν!!!

ποτε υπολογιζεις να γεννησει?
Γινονται τρυφερα μετα συνηθως;)...μονο μη πεσεις (χωρις να θελω να σε απογοητευσω) στη περιπτωση της "αδιαφορης" μανας:/:

14-15 μαρτίου! αν γίνει και αυτό θα την σκοτώσω! το σκεφτόμουν χτες το βράδυ εντωμεταξύ πριν κοιμηθώ, να μην θέλει τα γατιά και να πρέπει να τα ταίζω ένα ένα με μπιμπερό! θα αυτοκτονήσω!! την γάτα που είχα βρει 10 ημερών την είχα στο αυτοκίνητο για να την ταίζω στη δουλεια, φαντάζεσαι να γίνει κανένα τέτοιο με 4-5 γατιά?!?!? τρέλα θα περάσουμε!

Ευχαριστώ για τις συμβούλες....αλλα πολύ φοβάμαι ότι δεν πιάνουν ή μάλλον δεν έπιασαν την τελευταία φορά!

Καταρχήν δεν λερώνει πάντα έξω....κυρίως πάει στην άμμο (και αυτό που δεν μπορώ να της μάθω είναι να σκεπάζει ότι κάνει)....και θα λερώσει καλάθι, χαλάκι, κρεβατάκι γάτου, ή τσάντα, γενικά νομίζω τα μικρά σε μέγεθος αντικείμενα που θα βρει στο πάτωμα! Της άρεσε και το κρεβάτι μου αλλά δνε μπαίνει πια και ησυχάσαμε από αυτό! Οπότε δεν μπορώ να κάνω αυτό με την λιχουδιά όταν πηγαίνει στην άμμο γιατί κυρίως πηγαίνει! Να το κάνω και σε αυτή την περίπτωση? Νομίζω δεν θα πιάσει!

Τώρα για μάλωμα, αυστηρή φωνή, τρίψιμο μουσούδας ούτε συζήτηση! Μετά από τέτοια πειράματα απλά δεν σε ξαναπλησιάζει για πολυ καιρό, δεν μπορείς καν να πας στο 1 μέτρο και φεύγει!

Νομίζω πάντως σοβαρά ότι η γάτα πρέπει να έχει ψυχολογικά από τον εκτροφέα γιατί δεν δείχνει να συμπαθεί τους ανθρώπους, τρομάζει με το παραμικρό, γενικα είναι κάπως ρε παιδί μου που δεν το έχω ξαναδεί! Αυτή την εντύπωση μου δίνει!

Επίσης, αυτό με το πλύσιμο....να μην την πλύνω μέχρι να απηυδύσει....χαχα....δεν την ξέρετε καλά.....χεσμένη να είναι παντού (σορρυ κιόλας αλλά για να καταλάβετε το μέγεθος) δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθεί καν!!!
[FONT=Franklin Gothic Medium, sans-serif]Έτσι είναι όμως θέλει επιμονή! Δοκιμάστε το αλλά επέμεινε Πίστεψε με δεν είναι λύση να την δώσεις, απο την αλλαγή περιβαλοντος μπορεί να κάνει χειρότερα Εσύ είσαι αυτήν που μπορεί να την στρώση Είμαι σίγουρη πως την έσωσες απο το εκτροφείο, μην αφήνεις λοιπόν την δουλεία μίση Επέμεινε, έναν μήνα βαλέ την κάτω και στροσς την. Ξέρω οτι είναι ανεπίδεκτη μαθήσεως αλλά για αυτό ακριβός θέλει υπομονή! Και θα δεις πως άμα τα καταφερεις θα νιώσεις και εσύ η ίδια καλά! Δες το σαν πρόκληση Άμα καταφέρεις αυτό τη θα σου αντισταθεί;;););)[/FONT]

[FONT=Franklin Gothic Medium, sans-serif]Έτσι είναι όμως θέλει επιμονή! Δοκιμάστε το αλλά επέμεινε Πίστεψε με δεν είναι λύση να την δώσεις, απο την αλλαγή περιβαλοντος μπορεί να κάνει χειρότερα Εσύ είσαι αυτήν που μπορεί να την στρώση Είμαι σίγουρη πως την έσωσες απο το εκτροφείο, μην αφήνεις λοιπόν την δουλεία μίση Επέμεινε, έναν μήνα βαλέ την κάτω και στροσς την. Ξέρω οτι είναι ανεπίδεκτη μαθήσεως αλλά για αυτό ακριβός θέλει υπομονή! Και θα δεις πως άμα τα καταφερεις θα νιώσεις και εσύ η ίδια καλά! Δες το σαν πρόκληση Άμα καταφέρεις αυτό τη θα σου αντισταθεί;;););)[/FONT]

Μου αρέσεις! Εισαι αισιόδοξη! :)

Ωραία, βοηθηστε με λίγο ακόμα να το ξανακάνω! Δεν έχω αντίρρηση!

της δίνω λιχουδιά κάθε φορά που πάει στην άμμο? αλλα εγώ δεν είμαι εκεί όλη μερα! (α παρήγγειλα και το litter kwitter σαν τελευταία λύση τουλάχιστον για να μην τα πατάει μετά και γεμίζει το σπίτι!)

και όταν κατουρήσει κάπου αλλού πλένω καλά όπως κάνω ήδη ή πετάω αλλά με το θέμα που δεν σηκώνει μάλωμα?

και με το γλύψιμο? να την αλείψω καλέ με κανένα φαγητό??? :up: ε θα γλυφτεί τότε που θα παέι?!?

εχεις σκεφτει να τη μαλωσεις κ να την τιμωρησεις...
οταν λειπεις να την εχεις σ ενα δωματιο κ οταν εισαι σπιτι να αλλαζεις την αμμο κατευθειαν μολις τα κανει...
μ αρεσει που δινω συμβουλες εγω σ εσενα που εχω τη γατα λαπτοποκαταστροφεα:(:(

Μου αρέσεις! Εισαι αισιόδοξη! :)

Ωραία, βοηθηστε με λίγο ακόμα να το ξανακάνω! Δεν έχω αντίρρηση!

της δίνω λιχουδιά κάθε φορά που πάει στην άμμο? αλλα εγώ δεν είμαι εκεί όλη μερα! (α παρήγγειλα και το litter kwitter σαν τελευταία λύση τουλάχιστον για να μην τα πατάει μετά και γεμίζει το σπίτι!)

και όταν κατουρήσει κάπου αλλού πλένω καλά όπως κάνω ήδη ή πετάω αλλά με το θέμα που δεν σηκώνει μάλωμα?

και με το γλύψιμο? να την αλείψω καλέ με κανένα φαγητό??? :up: ε θα γλυφτεί τότε που θα παέι?!?

[FONT=Franklin Gothic Medium, sans-serif]Αχ έτσι μπράβο!!!:up::up::up:[/FONT]
[FONT=Franklin Gothic Medium, sans-serif]Κοίτα πιστεύω πως αν την κλείσεις σε ένα μικρο χώρο με την άμμο νερό και ένα κρεβατακι θα στρώση Απλά φρόντισε να σε συνδιασει γενικά με το φαγιτο, δλδ φαγιτο να υπάρχει μέσα σε αυτόν τον χώρο μόνο όταν είσαι εσύ μπροστά Και αν δεις και στην αρχή δεν το τρώει ας την να το μιρισει και μετά παρτο πάλι και ξανά πηγενε τη το μετά απο ένα τέταρτο με μισή ώρα Καλύτερα να μην ανακατευτούν τρίτοι πρέπει να καταλάβει οτι εσύ κάνεις κουμάντο Αν θέλεις την ταΐζεις αν δεν θέλεις δεν την ταΐζεις(οι πως θα το κάνεις απλά πρέπει να το πιστέψει αυτή) και μην της το δίνεις αμέσως το φαγιτο ας την να ζωντανέψει λίγο, που ξέρεις ισως έτσι της έρθει και όρεξη για χαδακια(φρόντιζε απλά το φαγιτο τις να είναι πλούσιο σε βιταμίνες και οτι άλλο χρειάζεται μια εγγυος γατούλα) Μια ιδέα για ν καθαρίζετε είναι καθεκάθε φορα που λερώνετε να την μαλώνεις λίγο και μετά να την κάνεις μπάνιο, προκείμενου να το αποφύγει θα πλυθει και μόνη της που θα πάει..;););)[/FONT]

[FONT=Franklin Gothic Medium, sans-serif]Αχ έτσι μπράβο!!!:up::up::up:[/FONT]
[FONT=Franklin Gothic Medium, sans-serif]Κοίτα πιστεύω πως αν την κλείσεις σε ένα μικρο χώρο με την άμμο νερό και ένα κρεβατακι θα στρώση Απλά φρόντισε να σε συνδιασει γενικά με το φαγιτο, δλδ φαγιτο να υπάρχει μέσα σε αυτόν τον χώρο μόνο όταν είσαι εσύ μπροστά Και αν δεις και στην αρχή δεν το τρώει ας την να το μιρισει και μετά παρτο πάλι και ξανά πηγενε τη το μετά απο ένα τέταρτο με μισή ώρα Καλύτερα να μην ανακατευτούν τρίτοι πρέπει να καταλάβει οτι εσύ κάνεις κουμάντο Αν θέλεις την ταΐζεις αν δεν θέλεις δεν την ταΐζεις(οι πως θα το κάνεις απλά πρέπει να το πιστέψει αυτή) και μην της το δίνεις αμέσως το φαγιτο ας την να ζωντανέψει λίγο, που ξέρεις ισως έτσι της έρθει και όρεξη για χαδακια(φρόντιζε απλά το φαγιτο τις να είναι πλούσιο σε βιταμίνες και οτι άλλο χρειάζεται μια εγγυος γατούλα) Μια ιδέα για ν καθαρίζετε είναι καθεκάθε φορα που λερώνετε να την μαλώνεις λίγο και μετά να την κάνεις μπάνιο, προκείμενου να το αποφύγει θα πλυθει και μόνη της που θα πάει..;););)[/FONT]
Συγνωμη αλλα Ζωη μου αποφασησε το μεγεθος των γραμματων σου:P:lol:

Συγνωμη αλλα Ζωη μου αποφασησε το μεγεθος των γραμματων σου:P:lol:
[SIZE=3]Η [/SIZE][SIZE=6]αλήθεια[/SIZE] [SIZE=2]είναι [/SIZE][SIZE=5]οτι [/SIZE][SIZE=1]αμφιταλαντεύομε[/SIZE]:redface::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back