Για την αγάπη μιας γάτας...

Καταλήγουμε λοιπόν ότι το γατί αυτό χρειάζεται: κάποιον συνταξιούχο ή εισοδηματία, για να μην δουλεύει και να έχει πολύ ελευθερο χρόνο, κάποιον που του αρέσει η βρώμα ή να την βρίσκει να καθαρίζει, να μην έχει πρόβλημα με την μέση του γιατί από το σκύψημο για να μαζεύει τις ακαθαρσίες θα διαλυθεί και βέβαια να έχει απειρη υπομονή και αγάπη για τα ζώα.:/::blink:
Νομίζω ότι θα είναι λίγο δύσκολο να βρεθεί κάτι τέτοιο.:hmm: Πάντως εγω ξεκινάω το ψάξημο.

καλημέρα!
όχι γιατί καταλήγουμε εκεί???
αφού είπαμε θα κάνουμε προσπάθειες από την αρχή!
πήρα χτες κάτι μικρά μπισκοτάκια να της δίνω μόνο εγώ όταν κάνει κάτι καλό (δεν ξέρω τι θα είναι αυτό αλλά είμαι έτοιμη...)!
ξαναπήρα μωρομάντηλα....πηγα βέβαια χτες να την καθαρίσω και τσαντίστηκε τόσο πολύ που έκατσε 2 ωρίτσες κάτω από τον καναπέ! είχε τα νευρα της χτες!
όλα τα κατουρημένα έχουν πεταχτεί και χανασφουγγάρισα μία με αζαξ με άρωμα λεμόνι :lol: έτσι για τα εγκαίνια της προσπάθειας!
και για το θέμα τουαλέτα, όπως είπα και χτες, επειδή δεν βλέπω φως, έχω παραγγείλει το Litter Kwiter για το WC. Αν το μάθει, σωθήκαμε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μακαρι να ημουν αθήνα να βοηθούσα!!! Απο χρόνο υπομονη και αγαπη άλλο τπτ.

αν έχεις και χρόνο....είσαι από τις τυχερές! ζηλευω :(! εγώ δεν προλαβαίνω το σουπερμάρκετ ανοιχτό σχεδόν!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημέρα!
όχι γιατί καταλήγουμε εκεί???
αφού είπαμε θα κάνουμε προσπάθειες από την αρχή!
πήρα χτες κάτι μικρά μπισκοτάκια να της δίνω μόνο εγώ όταν κάνει κάτι καλό (δεν ξέρω τι θα είναι αυτό αλλά είμαι έτοιμη...)!
ξαναπήρα μωρομάντηλα....πηγα βέβαια χτες να την καθαρίσω και τσαντίστηκε τόσο πολύ που έκατσε 2 ωρίτσες κάτω από τον καναπέ! είχε τα νευρα της χτες!
όλα τα κατουρημένα έχουν πεταχτεί και χανασφουγγάρισα μία με αζαξ με άρωμα λεμόνι :lol: έτσι για τα εγκαίνια της προσπάθειας!
και για το θέμα τουαλέτα, όπως είπα και χτες, επειδή δεν βλέπω φως, έχω παραγγείλει το Litter Kwiter για το WC. Αν το μάθει, σωθήκαμε!

Μπραβο ρε συ!!!! Ετσι δηναμικά!!!!:up::up::up::up:

αν έχεις και χρόνο....είσαι από τις τυχερές! ζηλευω :(! εγώ δεν προλαβαίνω το σουπερμάρκετ ανοιχτό σχεδόν!

Εμ φοιτητρια βλεπεις αστατο προγραμα αλλα αρκετός χρόνος!:)

α να σας πω και 2 κουλά που έγιναν χτες το βράδυ και σήμερα το πρωί!

Χτες μπήκα και δεν της έδωσα σημασία και νιαούριζε! Σήμερα όταν ξύπνησα και βγήκα από το υπνοδωμάτιο έτρεξε στην πόρτα! η χαρά σταματάει βεβαίως εδώ! Μόλις πήγα να την πλησιάσω....γεια σας!!!

Εμ φοιτητρια βλεπεις αστατο προγραμα αλλα αρκετός χρόνος!:)

ωπ! α όχι δεν θα μπορούσα να διαβάσω άλλο! άσε καλύτερα η δουλειά!
ιωάννινα είδα μολις τώρα!
αυριο ανεβαίνω τρέχοντας μετά την δουλεια για κάτι δουλειές στο σπίτι της γιαγιάς μου! άσχετο!

α να σας πω και 2 κουλά που έγιναν χτες το βράδυ και σήμερα το πρωί!

Χτες μπήκα και δεν της έδωσα σημασία και νιαούριζε! Σήμερα όταν ξύπνησα και βγήκα από το υπνοδωμάτιο έτρεξε στην πόρτα! η χαρά σταματάει βεβαίως εδώ! Μόλις πήγα να την πλησιάσω....γεια σας!!!

Οποτε φτάνουμε στο συμπέρασμα οτι οι γάτες ειναι σαν τους αντρες και τα γραμματοσιμα οσο τις φτύνεις τόσο κολάνε:P:P:P

Οποτε φτάνουμε στο συμπέρασμα οτι οι γάτες ειναι σαν τους αντρες και τα γραμματοσιμα οσο τις φτύνεις τόσο κολάνε:P:P:P

ή ότι η γάτα μου ανοίγει ιντερνετ όταν λείπω και μπαίνει στο Mycat.gr αλλά μετά μου το έπαιζε αδιάφορη να μην το καταλάβω!:lol:

ωπ! α όχι δεν θα μπορούσα να διαβάσω άλλο! άσε καλύτερα η δουλειά!
ιωάννινα είδα μολις τώρα!
αυριο ανεβαίνω τρέχοντας μετά την δουλεια για κάτι δουλειές στο σπίτι της γιαγιάς μου! άσχετο!

Εγω ακομα δνε το έχω χορτάσει το διαβασμα! :lol:

Εγω ακομα δνε το έχω χορτάσει το διαβασμα! :lol:

εμ αφού είσαι μικρή και τριανταφυλλένια ακόμα....:up:
εγώ έχω αρχίσει να σιτεύω οπότε....που όρεξη για διαβασμα:lol:

Γιατί τότε οι άντρες προτιμούν τους σκύλους; Οι άντρες που έχω γνωρίσει εγω τουλάχιστον έτσι ήταν.

Γιατί τότε οι άντρες προτιμούν τους σκύλους; Οι άντρες που έχω γνωρίσει εγω τουλάχιστον έτσι ήταν.

Οντος, αλλα κατσε να τους κανει γουρ γουρ μια γατουλα να δεις πως κάνουν:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back