yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
ΓατοΟμάδα θεσσαλονίκης
6979780445 (2-4μμ)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Συνημμένα
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Μη τρομαξετε ειχε ευκοιλια και τα εκανε λιμπα
το φιλοξενουν δε σε κλουβί πουλακιου για να το βλεπουν τι κανειμε το πόδιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
ειναι πορτοκαλογατο
ή με γελούν τα ματια μου???
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
ω ναι τριποδουλι σε λιγο, ο τριχογαγος εφυγε πια εμεινε μονο το αδειασμα κυστουλας ισως φτιαξει αυτο αν περπαταει
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Συνημμένα
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Τι τεραστιες ματουμπες,ειναι πολυ ζουζουνι!

Το ενα ματακι φαινεται λιγο θολο,το εχει τραυματισει ή ετσι φαινεται στη φωτο?
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Ετσι φαινεται
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Περασε δυσκολες μερες ειχε καθετηρα ( ειχε κανει εμφραξη κι εκανε εγχειρηση)και ουρολοίμωξη και κοπρόσταση και οι πληγουλες πισω στο πωπουδακι και τα ποδαρακια του δεν κλεινουν. Παρ αυτα με τη συμφωνια του γιατρου μας πηγα χτες και το απηγαγα με τα τσιμπραγκαλα του γιατι ειχε ασυλοποιηθει πια, κοντευε να τα παιξει τοσο καιρο στο γιατρο.
Οντως ξετρελαθηκε και δεν το πιστευε οτι ειχε τοσο χωρο οταν το εβαλα απλα στο μπανιο για αρχη και το εκανα μπανιο. Τωρα μιλαω πιο ησυχη γιατι το προβλημα το ενα λυθηκε πριν λιγο, αλλα χτες ειχα μια αγωνια με τα κακακια αλλο πραγμα. Προσπαθουσε το καημενο εδινα και παραφινελαιο κα βιολογικη κονσερβα μαλακια και τιποτα... αν δεν τα εκανε θα επρεπε να το παω δευτερα να το ναρκωσουν και να τα βγαλουν με το ζορι.
Τελικα εκανα και κλυσμα σημερα και τα καταφεραμε! Εκανε κακα του και τα εβγαλε ολα! Και μαλιστα μετα οσο μπορουσε (γιατι η αρθρωση η μια ειναι κατεστραμμενη τελειως και η αλλη αστα να παν) ετρεχε! Κολλημενο στο ποδι μου περπαταει τωρα. Εφαγε το συμπαν και εκανε οτι ειχε και δεν ειχε απο κακακια. Τωρα το προβλημα ειναι οτι δε το πιανουν τα αντιβιοτικα για την ουρολοιμωξη. Καναμε αντιβιογραμμα κι ελπιζουμε να πιασει αυτο που λεει οτι το πιανει, γιατι το καημενο εχει αιματουρια και χρειαζεται και αδειασμα κυστης. Πισω δε στο πωπουδακι του, πεφτει νεκρο δερμα με την επουλωτική αλοιφη...ειναι σκετο χαλακι το καημενακι. Το καημενο ομως ειναι πολύ συγκινητικο γατουλακι, σε κοιταει με τις ματαρες του και δεν σταματαει να χουρχουριζει κα να αγγαλιαζει και να ζυμωνει. Το μεσημερι εριξε ονειρεμενες ξαπλες με το μπεμπε αλερα παρεα και τη ξανθια λιμνουλα, ηταν ολα τοσο ευτυχισμενα που κοιμοντουσαν χορτατα που χουρχουριζαν ολα μαζι. Ελπιζω να παρει τα πανω του τωρα, του πηρα κα ωραιοτατο λουρακι με το ονομα του σε χρυση καρδουλα για οταν γινει κουκλακι
Συνημμένα
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Συνημμένα
Cloud and Snow
Δραστήριο μέλος
Λιγο ακομα κουραγιο, Τσοπιτούλη!!
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Παει πολύ κλυτερα και τα ποδαρακια αρχισαν να ειναι με το κανονικο τους δερμα αναρωτιεμαι αν θα ξαναφυτρωσουν τριχουλες.ειναι λιχουδης πολύ αλλα αυτη η ουρολοιμωξη δε λεει να περασει αλλα καλυτερευει ευτυχως. Ορκιζομαστε στην επουλωτικη αλοιφη jalpast κανει θαυματα
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

Το τσοπιτουλακι μου πεθανε πριν λιγο. Ακομη δεν το πιστευω! Ειχα τοσα ονειρα γι αυτο γαμωτο.Ειχε παθει εμφραξη ουρηθρας το σαββατο παλι παρα τα καθημερινα αδειασματα τις τροφες κα τα φαρμακα και το πηγα αρον αρον μεσα στη πρωτομαγια στο γιατρο και ειχε αρχισει να παθαινει παλι κοπροσταση και ειχαμε συμφωνήσει με το γιατρο να του το παω αυριο πρωι πρωι ηδη τον ειχα παρει τηλεφωνο αργα γιατι δεν μου φαινονταν καθολου καλα και το εβαλα σε θερμοφορα.
Το εβαλα να κοιμηθει μαζι μου κα το χαιδευα και του αρεσε, δεν ηταν ομως στα καλα του και αν ειχα καταλαβει νωριτερα ...
Εκανα τοσα ονειρα γι αυτο ειχα προβλεψει και να εκπαιδευσω την γατονταντα να το φυλαει κι αυτο πεθανε! Τουλαχιστον να ηξερα να αναγνωριζω τα σημαδια αλλα δεν ηξερα, δεν μου εχουν πεθανει πολλα, καταλαβαινα οτι δεν παει καλα και πηρα τηλεφωνο τον γιατρο αλλα.... ισως επρεπε να το παω κατευθειαν σε εφημερευον, αλλα και ποιον να εμπιστευτεις με τοσα που ακους φοβομουν οτι αν το πηγαινα με τοσα ποβληματα που εχει δεν θα ασχολιοντουσαν σοβαρα και θα το βλεπαν σαν ξεγραμμενο. Το καημενο με κοιταζε και του αρεσε πολυ να το χαιδευω και ηταν ζεστο μετα τη θερμοφορα και χαρηκα αλλα η αναπνοουλα του δεν ηταν καλη.
Αχ γαμωτο το πρωι ηταν ζωντανο και τωρα....που να το φανταζομουνα! Τι κριμα το καημενο, τα καημενα τα ματακια του με κοιταζαν κατι προσπαθουσαν να μου πουν, με κοιταζε τοσο ζωντανα το πρωι και ξαφνικα επεσε τοσο πολύ. Μακαρι να καταλαβαιναπιο νωρις κι εγω και ο γιατρος οι δεν θα αντεχε ουτε μια μερα. Το μονο που με παγηγορει ειναι οτι πηγε μεσα σε ζεστη και χαιδεμενο το χρυσο μου. Στο διαλολο μωρε ειμαι πολύ στεναχωρημενη. Ισως ηταν μια ανακουφιση γι αυτο, ταλαιπωριονταν πολύ το καημενακι αλλα ηθελα πολυ να το δω να ζει και να γιατρευεται, πολύ μου κοστιζει.
Αχ μωρε τσοπιτουλακι καημενο γατακι που τραβηξες τοσα και τελικα πεθανες ,καημενακι μου γλυκο, μακαρι να μην ταλαιπωριεσαι αλλο, και το δεν θα δινα για να μην πεθαινες. Γλυκομου πλασματακι πονεμενο.
Εχω τα σεντονακια του ακομη διαποτισμενα απο τα τσισακια του γμτ.

Cloud and Snow
Δραστήριο μέλος
Οχι....Νταξει, δε μπορω να το πιστεψω, απλώς...δε χωραει ο νους μου, δεν....
Κλαίγοντας γραφω. Κι ουτε και ξερω τι να γραψω....εφυγε μεσα στα χάδια. Του χαμογελασε κι αυτουνου του φτωχουλη ο θεός και εφυγε μεσα στα χαδια. Ξεχασμένα πια να ναι τα βασανα του...
.......
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Γαμωτο παιδια ειλικρινα δεν ξερω απο τη μια σκεφτομαι μηπως ο οργανισμος του με αυτες τις εμφραξεις κοπροστασεις ελεγε φτανει πια και απο την αλλη σεφτομαι τιο στο διαβολο καναμε λαθος.Δεν ξερω ειλικρινα, και να πεις νατο αρπαξω κα να το παω σε εφημερευον εχω ακουσιε χιλια δυο για τις εφημερευουσες κλινικες εδω και δεν εχω εμπιστοσυνη σε καποια, αντιθετα με τον γιατρο μας εχουμε καταφερει πολλα ακομη και κυριακες και σαββατα... δεν ξερω τι επρεπε να εχω κανει αλλιως . Ισως παλι ταλαιπωριονταν και ταν η ωρα του. τι να πω ακομη δεν μπορω να το χωνεψω εχω τα πραγματα του αθικτα. Το χρυσο μου με κοιτουσε με ενα βλεμμα και με φωναξε να παω να το χαιδευω και ηθελε και μυτουλες ποτε δεν θα ξεχασω τα ματακια του. Οταν το συγκρινω με το μπεμπε αλερα που ειναι καρδαμωμενο σκεφτοαμαι οτι εχε τελικα πολλα προβλήματα και ισως ανακουφιστηκε αλλα μου λειπει τοσο πολύ... μακαρι να ηξερα παραπανω και να το εσωζα ειλικρινα μακαρι να μπορουσα να το παω σιγουρα σε καποιον που θα το ειχε σωσει αλλα ποτε δεν τα ελεγχουμε ολα στην ευχη. Το χρυσο μου ηταν τοσο γρηγορο ολο αυτο.... σε λιγες ωρες ξεψυχησε
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Νομιζω οτι θα το δω να καθεται στη γωνιτσα του η μεσα στην αμμο... αυτα τα ματια του...
Voula
Διάσημο μέλος
Όσοι ασχολούμαστε με αδέσποτα γνωρίζουμε πολύ καλά δυστυχώς, ότι δεν κερδίζονται όλες οι μάχες.
Καλό ταξίδι στο μικράκι. Θα είναι ευτυχσιμένο στον γατο-παράδεισο και εσείς θα συνεχίσετε τον αγώνα σας για τα επόμενα που σας έχουν ανάγκη.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool