Για τους "λάτρεις των αναπηρούτσικων το "Μάχιμο Πουλε Τσοπιτούλας"

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
Για τους "λατρεις των αναπηρουτσικων" σας ετοιμάζουμε φρέσκο φρέσκο παραλυτούτσικο με μέλλον περπατήματος, διαθεσιμο απο την αλλη βδομάδα ( τωρα ειναι ακομη στο φουρνο δηλαδη στο γιατρο) Τα αναπηρουτσικα μας, θα τα βγαζουμε μεγαλα ονόματα οπως οι βασιλεις γιατι τους αξιζει στέμμα, ειναι χρυσά γατακια , τα καλυτερα απο 'όλα. Ειναι 2 μηνων με τα βίας, πατημένο απο αυτοκίνητο αλλα ποτέ νικημένο.Ειναι το γατακι μαχητης αυτοπροσωπος που με σπασμένο ποδαρακι και ποδαρακια υποανεγερση σε κοιταει με τα πιο τεραστια ματια και σε γοητευει στο αψε σβησε ( κοιταξες?εσβησες αυτο ηταν...). Απο δευτερα η ιστορια του σε συνεχειες και η αντιδραση του στο μικρο Μπεμπε Αλέρα το δευτερο, στο οποιο θα ερθει να κρατησει βασιλική παρέα κα να βρουν την υγεια τους και τα δυο μαζι στα μελλοντικά καροτσάκια τους κανοντας ράλλυ.

ΓατοΟμάδα θεσσαλονίκης
6979780445 (2-4μμ)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αντε,περιμενουμε φωτο!!!:happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δυστυχως ειχα τεχνικο προβληματακι με τη φωτο του και σημερα δεν ξαναεβγαλα το ξεχασα εχει μια κοπροσταση σημερα και ειναι ακομη στο γιατρο για το ποδαρακι του αλλα αντιδρα τελεια στα χαδια και του ηρθε ορεξη και χλαπκιασε ενα βιολογικο κονσερβακι με παραφινελαιο που πιστευω θα το βοηθησει πολύ. Σε λιγες μερες πιστευω θα το εχουμε με το μπεμπε αλερα και συντομα θα δειτε φωτο. Τωρα το καημενακι ειναι στο κλουβακκι με το ποδαρακι δεμενο και τα γνωστα προβληματα της κοπροστασης. Ειναι γλυκυτατο πολύ μαχιμο και πολυ τσοπιτουλακι αμα το δειτε μετα το μπανιο θα καψει καρδιες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το τσοπιτουλάκι παει καλύτερα το σπασμένο ποδαράκι του που ειχε δυσκολία να κλέισει και να επουλωθει αρχιζει και σιάχνει και προσπαθεί να κινηθεί μόνο του μεσα στο κλουβάκι του στο γιατρό. Οι ανθρωποι που το εφεραν το εχουν εγκαταλειψει και δεν εδειξαν ενδιαφερον εδω και καποιο καιρο κι ετσι θα το αναλάβουμε απο βδομαδα ελπίζω πια οταν θα ειναι ετοιμο.Θα σας βάλω συτομα φωτό του, ο γιατρος μας ειναι πολύ χαρούμενος που εχει εμας να ενδιαφερομαστε γι αυτο λογω του προβλήματος με τη κυστουλα και με το εντερακι του κι ετσι θα εχει καλο μελλον γιατι ειναι πολύ κουκλάκι θα το δειτε πολύ συντομα. Τοσο καιρο πια στο κλουβακι γιατρου θα χαρεια πολύ να κανει παρεα με το αλερακι. Το δε Αγιο σοφουλακει εχει υποσχεθει να κανει φυσιοθεραπεια φαπας κα στα δυο οσο τα αφηνουμε μαζι αυτο διατηρει σε καλη φορμα το Μπε μπε Αλέρα και ολο κααι περισσότερο προσπαθει οταν ειναι σε χαλακια να σηκωθει για να αντεπιτεθει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το κουκλακι, του κουκλακιού, Ω κουκλακι! το κλινετε οπως θέλετε χεχεχε αργησε αλλα εφτασε το μικρόν ( τιγκα στον τιχοφαγο απο την αντιβίωση προς το παρόν)
dsc00148-jpg.170156

Συνημμένα

• DSC00148.JPG
    DSC00148.JPG
    145,3 KB · Εμφανίσεις: 340
Απάντηση: Για τους "λάτρεις των αναπηρούτσικων το "Μάχιμο Πουλε Τσοπιτούλας"

Μη τρομαξετε ειχε ευκοιλια και τα εκανε λιμπα :) το φιλοξενουν δε σε κλουβί πουλακιου για να το βλεπουν τι κανειμε το πόδι

ειναι πορτοκαλογατο :D ή με γελούν τα ματια μου???:redface:

ω ναι τριποδουλι σε λιγο, ο τριχογαγος εφυγε πια εμεινε μονο το αδειασμα κυστουλας ισως φτιαξει αυτο αν περπαταει

Το Τσοπιτουλακι παραμενει μαχιμο στο γιατρο δυστυχως εχει ελκη κατακλυσης και περιμενουμε επιτελους πια επειδη ειναι καλυτεα να εγχειριστει αυτη τη βδομάδα και να γινει τριποδακι για να το παρω , χρυσο το καναμε πια τοσο καιρο ( μαλλον ο κτηνιατρος το εχει ερωτευτει αλλα δε το παραδεχεται). Ειναι δυσκολη η περιπτωση του οι πληγες δεν κλειναν τοσο καιρο και το εα ποδι ειναι αγκυλωμενο πληρως

Συνημμένα

• DSC00199.JPG
    DSC00199.JPG
    282,8 KB · Εμφανίσεις: 30
  • DSC00196.JPG
    DSC00196.JPG
    278,2 KB · Εμφανίσεις: 36
  • DSC00200.JPG
    DSC00200.JPG
    281,5 KB · Εμφανίσεις: 58
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Τι τεραστιες ματουμπες,ειναι πολυ ζουζουνι!:D
Το ενα ματακι φαινεται λιγο θολο,το εχει τραυματισει ή ετσι φαινεται στη φωτο?

Ετσι φαινεται

Νέα απο το Τσοπιτουλάκι.

Περασε δυσκολες μερες ειχε καθετηρα ( ειχε κανει εμφραξη κι εκανε εγχειρηση)και ουρολοίμωξη και κοπρόσταση και οι πληγουλες πισω στο πωπουδακι και τα ποδαρακια του δεν κλεινουν. Παρ αυτα με τη συμφωνια του γιατρου μας πηγα χτες και το απηγαγα με τα τσιμπραγκαλα του γιατι ειχε ασυλοποιηθει πια, κοντευε να τα παιξει τοσο καιρο στο γιατρο.

Οντως ξετρελαθηκε και δεν το πιστευε οτι ειχε τοσο χωρο οταν το εβαλα απλα στο μπανιο για αρχη και το εκανα μπανιο. Τωρα μιλαω πιο ησυχη γιατι το προβλημα το ενα λυθηκε πριν λιγο, αλλα χτες ειχα μια αγωνια με τα κακακια αλλο πραγμα. Προσπαθουσε το καημενο εδινα και παραφινελαιο κα βιολογικη κονσερβα μαλακια και τιποτα... αν δεν τα εκανε θα επρεπε να το παω δευτερα να το ναρκωσουν και να τα βγαλουν με το ζορι.
Τελικα εκανα και κλυσμα σημερα και τα καταφεραμε! Εκανε κακα του και τα εβγαλε ολα! Και μαλιστα μετα οσο μπορουσε (γιατι η αρθρωση η μια ειναι κατεστραμμενη τελειως και η αλλη αστα να παν) ετρεχε! Κολλημενο στο ποδι μου περπαταει τωρα. Εφαγε το συμπαν και εκανε οτι ειχε και δεν ειχε απο κακακια. Τωρα το προβλημα ειναι οτι δε το πιανουν τα αντιβιοτικα για την ουρολοιμωξη. Καναμε αντιβιογραμμα κι ελπιζουμε να πιασει αυτο που λεει οτι το πιανει, γιατι το καημενο εχει αιματουρια και χρειαζεται και αδειασμα κυστης. Πισω δε στο πωπουδακι του, πεφτει νεκρο δερμα με την επουλωτική αλοιφη...ειναι σκετο χαλακι το καημενακι. Το καημενο ομως ειναι πολύ συγκινητικο γατουλακι, σε κοιταει με τις ματαρες του και δεν σταματαει να χουρχουριζει κα να αγγαλιαζει και να ζυμωνει. Το μεσημερι εριξε ονειρεμενες ξαπλες με το μπεμπε αλερα παρεα και τη ξανθια λιμνουλα, ηταν ολα τοσο ευτυχισμενα που κοιμοντουσαν χορτατα που χουρχουριζαν ολα μαζι. Ελπιζω να παρει τα πανω του τωρα, του πηρα κα ωραιοτατο λουρακι με το ονομα του σε χρυση καρδουλα για οταν γινει κουκλακι

Συνημμένα

• Τσοπιτουλακι2.JPG
    Τσοπιτουλακι2.JPG
    281,1 KB · Εμφανίσεις: 37
Τελευταία επεξεργασία:
Το τσοπιτουλακι οπως ηταν και τωρα που φτιαχνει σιγα σιγα. Αρεχισε να φουντωνει, η κοπροσταση ταχτοποιηθηκε κανει κανονικα κακακια και εστω κα με το ποδι του σε χαλι κατασταση παει στην αμμο και προσπαθει να κανει μονο του τα τσισακια του. Μαλλον τα καταφερνει γιατι οποτε παω να αδειασω τη κυστουλα του αυτη ειναι αδεια εδω κα δυο μερες. Πραγμα πολύ θετικο. εξισου επουλωνεται στο πωπουδακι και τα ποδαρακια του σιγα σιγα και περπαταει σαν παπακι ορθιο αλλα μ μια δυσκολια. Μεχρι και το ατιμο πηδαει και ανεβαινει η κατεβαινει!. Η ουρολοιμωξη παραμενει αλλα που θα πει κι αυτη... θα περασει. Η κυστουλατου ειναι παχυμενη δυστυχως.Προοδευει πολυ γιατι εχει αγαπη, σπιτι φιλοξενειας και παρειτσα απο αλλα γατακια. Ετοιμαζεται για υιοθεσια δειτε το πριν και μετα

dsc00222-jpg.171002

Συνημμένα

• DSC00220.JPG
    DSC00220.JPG
    269 KB · Εμφανίσεις: 31
  • DSC00221.JPG
    DSC00221.JPG
    289,1 KB · Εμφανίσεις: 32
  • DSC00223.JPG
    DSC00223.JPG
    280,2 KB · Εμφανίσεις: 27
  • DSC00227.JPG
    DSC00227.JPG
    283,3 KB · Εμφανίσεις: 27
  • DSC00222.JPG
    DSC00222.JPG
    280,8 KB · Εμφανίσεις: 215
  • DSC00234.JPG
    DSC00234.JPG
    285,4 KB · Εμφανίσεις: 33
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Δεν θα πω κατι που δεν ξερεις ήδη από την πείρα σου: οταν τους δινεται τοση αγαπη και προσοχή, εκεινα βαζουν τα δυνατά τους και την ανταποδίδουν. Βαζουν τα δυνατά τους και καλυτερευουν...

Λιγο ακομα κουραγιο, Τσοπιτούλη!! :thumbsup:

Παει πολύ κλυτερα και τα ποδαρακια αρχισαν να ειναι με το κανονικο τους δερμα αναρωτιεμαι αν θα ξαναφυτρωσουν τριχουλες.ειναι λιχουδης πολύ αλλα αυτη η ουρολοιμωξη δε λεει να περασει αλλα καλυτερευει ευτυχως. Ορκιζομαστε στην επουλωτικη αλοιφη jalpast κανει θαυματα

:'(:'(:'( Το τσοπιτουλακι μου πεθανε πριν λιγο. Ακομη δεν το πιστευω! Ειχα τοσα ονειρα γι αυτο γαμωτο.
Ειχε παθει εμφραξη ουρηθρας το σαββατο παλι παρα τα καθημερινα αδειασματα τις τροφες κα τα φαρμακα και το πηγα αρον αρον μεσα στη πρωτομαγια στο γιατρο και ειχε αρχισει να παθαινει παλι κοπροσταση και ειχαμε συμφωνήσει με το γιατρο να του το παω αυριο πρωι πρωι ηδη τον ειχα παρει τηλεφωνο αργα γιατι δεν μου φαινονταν καθολου καλα και το εβαλα σε θερμοφορα.
Το εβαλα να κοιμηθει μαζι μου κα το χαιδευα και του αρεσε, δεν ηταν ομως στα καλα του και αν ειχα καταλαβει νωριτερα ...
Εκανα τοσα ονειρα γι αυτο ειχα προβλεψει και να εκπαιδευσω την γατονταντα να το φυλαει κι αυτο πεθανε! Τουλαχιστον να ηξερα να αναγνωριζω τα σημαδια αλλα δεν ηξερα, δεν μου εχουν πεθανει πολλα, καταλαβαινα οτι δεν παει καλα και πηρα τηλεφωνο τον γιατρο αλλα.... ισως επρεπε να το παω κατευθειαν σε εφημερευον, αλλα και ποιον να εμπιστευτεις με τοσα που ακους φοβομουν οτι αν το πηγαινα με τοσα ποβληματα που εχει δεν θα ασχολιοντουσαν σοβαρα και θα το βλεπαν σαν ξεγραμμενο. Το καημενο με κοιταζε και του αρεσε πολυ να το χαιδευω και ηταν ζεστο μετα τη θερμοφορα και χαρηκα αλλα η αναπνοουλα του δεν ηταν καλη.
Αχ γαμωτο το πρωι ηταν ζωντανο και τωρα....που να το φανταζομουνα! Τι κριμα το καημενο, τα καημενα τα ματακια του με κοιταζαν κατι προσπαθουσαν να μου πουν, με κοιταζε τοσο ζωντανα το πρωι και ξαφνικα επεσε τοσο πολύ. Μακαρι να καταλαβαιναπιο νωρις κι εγω και ο γιατρος οι δεν θα αντεχε ουτε μια μερα. Το μονο που με παγηγορει ειναι οτι πηγε μεσα σε ζεστη και χαιδεμενο το χρυσο μου. Στο διαλολο μωρε ειμαι πολύ στεναχωρημενη. Ισως ηταν μια ανακουφιση γι αυτο, ταλαιπωριονταν πολύ το καημενακι αλλα ηθελα πολυ να το δω να ζει και να γιατρευεται, πολύ μου κοστιζει.

Αχ μωρε τσοπιτουλακι καημενο γατακι που τραβηξες τοσα και τελικα πεθανες ,καημενακι μου γλυκο, μακαρι να μην ταλαιπωριεσαι αλλο, και το δεν θα δινα για να μην πεθαινες. Γλυκομου πλασματακι πονεμενο.

Εχω τα σεντονακια του ακομη διαποτισμενα απο τα τσισακια του γμτ.

:bye: :bye:

:'( Οχι....

Νταξει, δε μπορω να το πιστεψω, απλώς...δε χωραει ο νους μου, δεν....

Κλαίγοντας γραφω. Κι ουτε και ξερω τι να γραψω....εφυγε μεσα στα χάδια. Του χαμογελασε κι αυτουνου του φτωχουλη ο θεός και εφυγε μεσα στα χαδια. Ξεχασμένα πια να ναι τα βασανα του...

.......

Γαμωτο παιδια ειλικρινα δεν ξερω απο τη μια σκεφτομαι μηπως ο οργανισμος του με αυτες τις εμφραξεις κοπροστασεις ελεγε φτανει πια και απο την αλλη σεφτομαι τιο στο διαβολο καναμε λαθος.Δεν ξερω ειλικρινα, και να πεις νατο αρπαξω κα να το παω σε εφημερευον εχω ακουσιε χιλια δυο για τις εφημερευουσες κλινικες εδω και δεν εχω εμπιστοσυνη σε καποια, αντιθετα με τον γιατρο μας εχουμε καταφερει πολλα ακομη και κυριακες και σαββατα... δεν ξερω τι επρεπε να εχω κανει αλλιως . Ισως παλι ταλαιπωριονταν και ταν η ωρα του. τι να πω ακομη δεν μπορω να το χωνεψω εχω τα πραγματα του αθικτα. Το χρυσο μου με κοιτουσε με ενα βλεμμα και με φωναξε να παω να το χαιδευω και ηθελε και μυτουλες ποτε δεν θα ξεχασω τα ματακια του. Οταν το συγκρινω με το μπεμπε αλερα που ειναι καρδαμωμενο σκεφτοαμαι οτι εχε τελικα πολλα προβλήματα και ισως ανακουφιστηκε αλλα μου λειπει τοσο πολύ... μακαρι να ηξερα παραπανω και να το εσωζα ειλικρινα μακαρι να μπορουσα να το παω σιγουρα σε καποιον που θα το ειχε σωσει αλλα ποτε δεν τα ελεγχουμε ολα στην ευχη. Το χρυσο μου ηταν τοσο γρηγορο ολο αυτο.... σε λιγες ωρες ξεψυχησε

Νομιζω οτι θα το δω να καθεται στη γωνιτσα του η μεσα στην αμμο... αυτα τα ματια του...

Ασημίνα έκανες ότι μπορούσες,ίσως και παραπάνω ακόμα..Μην σκέφτεσαι τι κάνατε λάθος, δεν έχει νόημα.
Όσοι ασχολούμαστε με αδέσποτα γνωρίζουμε πολύ καλά δυστυχώς, ότι δεν κερδίζονται όλες οι μάχες.
Καλό ταξίδι στο μικράκι. Θα είναι ευτυχσιμένο στον γατο-παράδεισο και εσείς θα συνεχίσετε τον αγώνα σας για τα επόμενα που σας έχουν ανάγκη.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back