Για όλους τους νέους «γονείς»

Ερωτας είναι η αιτία. Πάντως το δέσιμο που έχουν μεταξύ τους μερικές γάτες είναι πραγματικά απίστευτο
Δε λες τίποτα.... Τωρα ξαναδιάβαζα αυτό...Η ευτυχία!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παιδια,πραγματικα διαβαζω για τη σχεση που εχουν οι γατουλες σας και ζηλευω(με την καλη εννοια παντα)...:/:

βρε Νοτα μου,εκανα να τα αφησω μαζι(εννοω στο σπιτι,χωρις διαχωριστικα,π.χ. εκατερωθεν μιας μπαλκονοπορτας)πανω απο 10 μερες...βεβαια απο ο,τι μου ειπε ο κυριος Πανος θελουν 15 μερες χωρις να βλεπονται καθολου μα καθολου,ουτε μεσω τζαμιου,απλα να μυριζονται...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δε λες τίποτα.... Τωρα ξαναδιάβαζα αυτό...Η ευτυχία!:up:
Καλά ας μη μιλάμε για τον Γκάνταλφ και τον Αραγκορν. Αυτοί οι 2 είναι βγαλμένοι από όνειρο!!! :inlove:

Παρολο που η σαρδελα ειναι αγρια και δεν πολυγουσταρει "επισκεψεις", με τον μικρο, τα πανε καλα.
Την εχω πετυχει να προσπαθει να τον πλυνει, και εκεινος να την δαγκωνει.Ισως το οτι ο μικρος θελει να παιζει συνεχεια, και η σαρδελα δεν εχει τοση ορεξη να τα κανει να μαλωνουν αλλα και να παιζουν....:P

βεβαια απο ο,τι μου ειπε ο κυριος Πανος θελουν 15 μερες χωρις να βλεπονται καθολου μα καθολου,ουτε μεσω τζαμιου,απλα να μυριζονται...[/quote]

Πάρτο από την αρχή όταν θα ξαναπάρεις την Τσίκι. Δοκίμασε την συνταγή αυτή είναι καλύτερη αλλα θελει περισσότερη επιμονή και κυρίως υπομονή και ενασχοληση με το θέμα...δυστυχως λίγες γατούλες τα βρίσκουν με το που θα ειδωθούν :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back