bunny
Περιβόητο μέλος
https://www.pictures-of-cats.org/
Είναι μια ιστοσελίδα γατοεικόνων και γατοπληροφοριών,μόνο που είναι στα Αγγλικά,για όλες τις ράτσες(ή μάλλον τις περισσότερες) όπου παρουσιάζονται λεπτομερώς και δείχνει εκροφεία για σχεδόν κάθε ράτσα στο εξωτερικό.

Αν λοιπόν κάποιος ψάχνει κάποια συγκεκριμένη γατούλα ή ασχολείται με κάποια ράτσα,θα μπορούσε να του/της φανεί χρήσιμο.

Εγώ πάντως έχω κατεβάσει πανω από 50 φωτό μέχρι στιγμής και τις στέλνω στο κινητό μου με bluetooth υπολογιστή!

Τι λέτε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος
Παρακαλώ!Ωραιο λινκ Χριστινακι,ευχαριστουμε!![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Πολυ ωραιο κι ενδιαφερον site

bunny
Περιβόητο μέλος
Mα γι' αυτόν ακριβώς το λόγο το έβαλα!Μπραβο Χριστινα!
Πολυ ωραιο κι ενδιαφερον site![]()

Τους καλύπτει όλους!
Χαίρομαι που σας αρέσει!

elvenstar
Επιφανές μέλος
Ευχαριστούμε πολύ banny

bunny
Περιβόητο μέλος
Παρακαλώ!Τέλειο κ πολύ ωραίες φωτογαφιες για την κάθε ράτσα.
Ευχαριστούμε πολύ banny![]()

Χριστίνα με λένε,και θα προτιμούσα να με φωνάζετε με το όνομά μου...

elvenstar
Επιφανές μέλος
A! δεν ήξερα το όνομά σου συγνώμη Χριστίνα μου. Εμένα με λένε Έλενα.Παρακαλώ!
Χριστίνα με λένε,και θα προτιμούσα να με φωνάζετε με το όνομά μου...![]()
και τώρα που συστηθήκαμε μπορώ να σου το πω κ επίσημα Ευχαριστούμε πολύ Χριστίνα για το ωραίο σάιτ

bunny
Περιβόητο μέλος
Παρακαλώ κυρία Έλενα!A! δεν ήξερα το όνομά σου συγνώμη Χριστίνα μου. Εμένα με λένε Έλενα.
και τώρα που συστηθήκαμε μπορώ να σου το πω κ επίσημα Ευχαριστούμε πολύ Χριστίνα για το ωραίο σάιτ![]()

Υ.Γ.:Μη με πείτε παράξενη,απλώς δε με ξέρατε ακόμα...

catspy
Εκκολαπτόμενο μέλος
bunny
Περιβόητο μέλος
Ναι!Μπράβο Χριστίνα!!!ωραίο link!!!

Μόλις το βρήκα λέω:αυτό πάει για MyCat!

Έχει πάρα πολλά μέσα!

SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool