Για όλους!

bunny

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα.
Λοιπόν,βρήκα σερφάροντας αυτό:
https://www.pictures-of-cats.org/

Είναι μια ιστοσελίδα γατοεικόνων και γατοπληροφοριών,μόνο που είναι στα Αγγλικά,για όλες τις ράτσες(ή μάλλον τις περισσότερες) όπου παρουσιάζονται λεπτομερώς και δείχνει εκροφεία για σχεδόν κάθε ράτσα στο εξωτερικό.:up:

Αν λοιπόν κάποιος ψάχνει κάποια συγκεκριμένη γατούλα ή ασχολείται με κάποια ράτσα,θα μπορούσε να του/της φανεί χρήσιμο.;)

Εγώ πάντως έχω κατεβάσει πανω από 50 φωτό μέχρι στιγμής και τις στέλνω στο κινητό μου με bluetooth υπολογιστή!:happy:

Τι λέτε;:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωραιο λινκ Χριστινακι,ευχαριστουμε!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπραβο Χριστινα! :)
Πολυ ωραιο κι ενδιαφερον site:up::up:

Μπραβο Χριστινα! :)
Πολυ ωραιο κι ενδιαφερον site:up::up:
Mα γι' αυτόν ακριβώς το λόγο το έβαλα!:)
Τους καλύπτει όλους!;)
Χαίρομαι που σας αρέσει!:happy:

Τέλειο κ πολύ ωραίες φωτογαφιες για την κάθε ράτσα.
Ευχαριστούμε πολύ banny :up:

Τέλειο κ πολύ ωραίες φωτογαφιες για την κάθε ράτσα.
Ευχαριστούμε πολύ banny :up:
Παρακαλώ!:happy:
Χριστίνα με λένε,και θα προτιμούσα να με φωνάζετε με το όνομά μου...:redface::)

Παρακαλώ!:happy:
Χριστίνα με λένε,και θα προτιμούσα να με φωνάζετε με το όνομά μου...:redface::)
A! δεν ήξερα το όνομά σου συγνώμη Χριστίνα μου. Εμένα με λένε Έλενα.
και τώρα που συστηθήκαμε μπορώ να σου το πω κ επίσημα Ευχαριστούμε πολύ Χριστίνα για το ωραίο σάιτ:up:

A! δεν ήξερα το όνομά σου συγνώμη Χριστίνα μου. Εμένα με λένε Έλενα.
και τώρα που συστηθήκαμε μπορώ να σου το πω κ επίσημα Ευχαριστούμε πολύ Χριστίνα για το ωραίο σάιτ:up:
Παρακαλώ κυρία Έλενα!:happy:

Υ.Γ.:Μη με πείτε παράξενη,απλώς δε με ξέρατε ακόμα...:redface:

Μπράβο Χριστίνα!!!ωραίο link!!!

Μπράβο Χριστίνα!!!ωραίο link!!!
Ναι!:happy:
Μόλις το βρήκα λέω:αυτό πάει για MyCat!:up:
Έχει πάρα πολλά μέσα!;)

μραβοοο..ειναι πολυ καλο!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back