Για όσους έχουν σκύλους και τους αρέσει η φύση

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
Μας ενημερωσαν για το πρωτο dog walking siteστην ελλαδα
(κριμα που δεν μπορουμε να βγαλουμε και τις γατες μας βολτα στη φυση ολοι μαζι)

https://www.dog-walking.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=14&Itemid=32

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μας ενημερωσαν για το πρωτο dog walking siteστην ελλαδα
(κριμα που δεν μπορουμε να βγαλουμε και τις γατες μας βολτα στη φυση ολοι μαζι)

https://www.dog-walking.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=14&Itemid=32
θα το πω στο Νικο,μηπως και γραφτει και μπορω και εγω χωρις μουρμουρα να καθομαι οση ωρα θελω στο :lol:mycat...αυτος να γραφτει σε αυτο:hmm:το προβλημα μου μονο ειναι μηπως μου κουβαλησει,οχι εναν που λεει,αλλα 2-3 σκυλους μετα:blink:Το φανταζεσαι το σκηνικο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για να μη σου κουβαλησει ας πηγαινει με δανεικο σκυλο. Εαν μπλεχτει με τα αδεσποτα τα δικα μας δεν το λεω γιατι θα στα φερει μετα σιγουρα;)

πολυ καλο θα με ενδιεφερε ιδιαιτερα να κανω κατι τετοιο και ειναι και στη θεσσαλονικη ε τελεια τελεια!!!!!!!:up::up::up:

ΣΚΥΛΑΚΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΛΕΙΜΜΕΝΟ

Στην οδό Αγ. Δημητρίου στο παρκάκι μπροστά απο την Εθνική Τράπεζα κάποιος άφησε ένα σκυλάκι μόνο του. Είναι 2 μέρες τώρα που το βλέπω να κάθεται και να περιμένει. Είναι καθαρό, φοράει μπλε λουράκι και είναι πολύ φιλικό και χαδιάρικο. Αν κάποιος έχει τη δυνατότητα ας το φιλοξενήσει. Σήμερα που γύριζα απο τη δουλεία το είδα να ψάχνει στους κάδους για φαγητό και μάλλον έχει χτυπήσει το ποδαράκι του γιατί νομίζω οτι το είδα να κουτσαίνει. Είναι πανέμορφο! Δυστυχώς δεν μπορώ να το πάρω σπίτι, όποιος όμως μπορεί ας βοηθήσει.

Σε παρακαλω παρακολουθησε το και εαν δεν μπορεις να το παρεις εχετο υπο την επιβλεψη σου η πηγαινε το στον κτηνιατρο μας να δει το ποδι του στην Καρακαση 6 Νικος Δασκαλοπουλος. Το εχω προωθησει αλλα τα σκυλια μετακινουνται και χρειαζεται να το επιβλεψεις και να εμπλακεις λιγο στην σωτηρια του κι ας μη το φιλοξενησεις , εαν μπορεις παρτο στην πυλωτη σου κα δωσε τα στοιχεια σου με ΠΜ ετσι ανωνυμα και ναπαει καποιος δεν θα το βρει,θα το κανεις?? Εξισου μπορεις να ειδοποιησεις το καταφυγιο ζωων του δημου ειναι καλη περιπτωση περνεις το 195 και ζητας επιμονα την κα Χατζημανωλη. Μονο μη το αφησεις να φυγει η να το παρει καποιος ασχετος

Έστειλα e-mail στην κα Χατζημανώλη. Δυστυχώς η πολυκατοικία δεν έχει πυλωτή. Το σκυλάκι το βλέπω καθημερινά την ίδια ώρα και στο ίδιο μέρος. Θα τηλεφωνήσω και στο Άργος αλλα δεν ξέρω κατα πόσο τα προσέχουν τα ζωάκια αυτά. Τα απογευματα όμως που κατεβαίνω να το ταίσω δεν το βλέπω στη γειτονιά, ενώ τα μεσημέρια πάντα είναι στο ίδιο μέρος και περιμένει. Πάντως οτι περνάει απο το χέρι μου θα το κάνω. Ευχαριστώ για τη βοήθεια γιατί πραγματικά δεν ήξερα τι να κάνω.

Μυνημα απο την προεδρο μας

Το τηλέφωνο του Δήμου για τα αδέσποτα είναι το 195, της Χατζημανώλη το
6972277657. Από το Δήμο δεν υπάρχει περίπτωση να το φιλοξενήσουν, ίσως όμως
να ειδοποιήσουν τη Χατζημανώλη γιατί δεν σηκώνει πολυ το κινητό της.

Αν η κοπέλα είναι διατεθειμένη να καλύψει τα έξοδα, μπορούμε να το
φιλοξενήσουμε σε ξενοδοχείο σκύλων, η τιμή που μας κάνει για τα αδέσποτα
είναι 5 ευρώ τη μέρα.

Effie Dodoura
President
Argos Animal Welfare Society
Thessaloniki, Greece
www.argosgr.org

yasmin σου έστειλα ενα προσωπικό μήνυμα αλλά δεν έχεις χώρο ελέυθερο για να το διαβάσεις.

Dog-Walking

Καλημέρα σε όλους.....:):):)

Χαρηκα παρα πολύ που ανακάληψα αυτό το site και ενα μεγάλο Μπράβω γιατι είναι πολύ καλό και ενδιαφέρων και πραγματικά χρειαζώταν ένα τέτοιο Site στην Ελλάδα....:up::up::up:

Αμα έχεται χρόνο και έχεται και σκυλάκι ρίξτε και μια ματια στο Site μας για ιδιοκτήτες σκύλων το οποιο το δημιουργησαμε για την βοήθεια των ιδιοκτητών και τα σκυλιά μας....:hello::hello:

Σας ευχαριστώ πολύ
Έλενα...:greycat:

www.dog-walking.gr

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back