yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
(κριμα που δεν μπορουμε να βγαλουμε και τις γατες μας βολτα στη φυση ολοι μαζι)
https://www.dog-walking.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=14&Itemid=32
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
θα το πω στο Νικο,μηπως και γραφτει και μπορω και εγω χωρις μουρμουρα να καθομαι οση ωρα θελω στοΜας ενημερωσαν για το πρωτο dog walking siteστην ελλαδα
(κριμα που δεν μπορουμε να βγαλουμε και τις γατες μας βολτα στη φυση ολοι μαζι)
https://www.dog-walking.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=14&Itemid=32
mycat...αυτος να γραφτει σε αυτο
το προβλημα μου μονο ειναι μηπως μου κουβαλησει,οχι εναν που λεει,αλλα 2-3 σκυλους μετα
Το φανταζεσαι το σκηνικο?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

ΜΑΡΙΑ24
Νεοφερμένο μέλος
Στην οδό Αγ. Δημητρίου στο παρκάκι μπροστά απο την Εθνική Τράπεζα κάποιος άφησε ένα σκυλάκι μόνο του. Είναι 2 μέρες τώρα που το βλέπω να κάθεται και να περιμένει. Είναι καθαρό, φοράει μπλε λουράκι και είναι πολύ φιλικό και χαδιάρικο. Αν κάποιος έχει τη δυνατότητα ας το φιλοξενήσει. Σήμερα που γύριζα απο τη δουλεία το είδα να ψάχνει στους κάδους για φαγητό και μάλλον έχει χτυπήσει το ποδαράκι του γιατί νομίζω οτι το είδα να κουτσαίνει. Είναι πανέμορφο! Δυστυχώς δεν μπορώ να το πάρω σπίτι, όποιος όμως μπορεί ας βοηθήσει.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
ΜΑΡΙΑ24
Νεοφερμένο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Το τηλέφωνο του Δήμου για τα αδέσποτα είναι το 195, της Χατζημανώλη το
6972277657. Από το Δήμο δεν υπάρχει περίπτωση να το φιλοξενήσουν, ίσως όμως
να ειδοποιήσουν τη Χατζημανώλη γιατί δεν σηκώνει πολυ το κινητό της.
Αν η κοπέλα είναι διατεθειμένη να καλύψει τα έξοδα, μπορούμε να το
φιλοξενήσουμε σε ξενοδοχείο σκύλων, η τιμή που μας κάνει για τα αδέσποτα
είναι 5 ευρώ τη μέρα.
Effie Dodoura
President
Argos Animal Welfare Society
Thessaloniki, Greece
www.argosgr.org
ΜΑΡΙΑ24
Νεοφερμένο μέλος
elena.dogwalking
Νεοφερμένο μέλος
Καλημέρα σε όλους.....

Χαρηκα παρα πολύ που ανακάληψα αυτό το site και ενα μεγάλο Μπράβω γιατι είναι πολύ καλό και ενδιαφέρων και πραγματικά χρειαζώταν ένα τέτοιο Site στην Ελλάδα....

Αμα έχεται χρόνο και έχεται και σκυλάκι ρίξτε και μια ματια στο Site μας για ιδιοκτήτες σκύλων το οποιο το δημιουργησαμε για την βοήθεια των ιδιοκτητών και τα σκυλιά μας....

Σας ευχαριστώ πολύ
Έλενα...:greycat:
www.dog-walking.gr
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool