Lykaki
Νεοφερμένο μέλος
Η Lykaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 38 μηνύματα.
14-05-10
16:55
Άχου ψυχή μου τη όμορφη κυρία τρυφερή... Σπάνιο μουτράκι.
Θα το πω σε έσους μπορώ.
Δυστυχώς τώρα έχω ήδη 2 σκύλους και δυο γάτες, και μισο-ενήλικη γάτα αποκλείεται να χαρεί σε τέτοιο περιβάλλον αν δεν συνηθήσει από μικρή...
Θα το πω σε έσους μπορώ.
Δυστυχώς τώρα έχω ήδη 2 σκύλους και δυο γάτες, και μισο-ενήλικη γάτα αποκλείεται να χαρεί σε τέτοιο περιβάλλον αν δεν συνηθήσει από μικρή...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα.
14-05-10
23:30
Άχου ψυχή μου τη όμορφη κυρία τρυφερή... Σπάνιο μουτράκι.
Θα το πω σε έσους μπορώ.
Αχ να 'σαι καλά, πέστο όπου μπορείς. Δεν μπορείς να φανταστείς τι πλάσμα είναι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα.
16-05-10
17:59
Nα το αλμπουμ της στο φεισμπουκ. https://www.facebook.com/profile.php...ile#!/photo.php?pid=353016&id=100000152117117 Προωθηστε παντου.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum