Γκριζογατούλης, περίπου 3 μηνών, αναζητεί αληθινό γατόφιλο!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
νινί μου νινάκι μου μωρουλάκι μου!!!
πανέμορφο είναι!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σ' ευχαριστώ και εσένα Κάλλια!!
Η αλήθεια είναι βέβαια πως το χω χαζέψει το γατί το καημένο:lol:
Μόλις με βλέπει κάνει καμπουρίτσα τη ράχη του και πέφτει ανάσκελα να του χαιδέψω την κοιλίτσα του χαχα :lol: :lol: !!!

Κι οι δικές σου όμως δεν πανε πίσω! Πανέμορφες είναι!! :inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Ελευθερία τι κάνει ο μικρούλης?
Το ματάκι του?Η υγεία του?είναι καλύτερα?:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το ματάκι του δεν πάει πολύ καλά... Προσπαθώ να μαζέψω τίποτα για να τον πάω... Ελπίζω να πάνε όλα καλά...

images

Νομίζω είναι κάπως έτσι... Τα σημαδάκια κάτω.. Τα πιο σκούρα.. Ξέρεις τι μπορεί να είναι?? :worry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γιατί δεν τον πας σε ένα γιατρό που παίρνει ελάχιστα χρήματα για αδεσποτάκια?

Στον κατάλογο του mycat έχει αρκετούς!!:)

Miou-tsiou, σου έστειλα πμ, δες το :)

Και στην τελική πόσο έχει η όλη φάση για να φτιάξει το ματάκι του και βάζουμε μερικοί εθελοντες κανα ευρώ να γίνει καλά το νινι;);)

Προσπάθησε αν είναι να τον πας αυτό το Σαββατοκύριακο :)
Είμαι σίγουρη πως δεν είναι τίποτα σοβαρό :D

Σίγουρα μπορείς να μιλήσεις με κτηνίατρο στο τηλέφωνο, οι περισσότεροι θα σου μιλήσουν και μάλιστα και όση ώρα χρειαστεί, και να σε βοηθήσει πολύ αν είναι κάτι απλό (π.χ. μπορεί να γιατρεύεται μ'ενα κολλύριο τύπου Tobrex και να μην χρειαστεί καν να πάει να το δει) :)
Το σίγουρο είναι ότι αυτά τα απίθανα μάτια δεν μπορεί να μείνουν έτσι και δεν πρέπει να κινδυνέψουν με τίποτα. Άρα αν θέλεις βοήθεια, σφύρα

Πολύ όμορφος!!! πραγματικά!!! Συμφωνώ με την Gianduia7, αν χρειαστεί να μαζέψουμε εθελοντικά κάποια χρήματα για να γίνει καλά ο μικρούλης! Είναι κρίμα...

Να υπενθυμισω οτι δεν επιτρεπονται στο site δημοσια,οικονομικες συναλλαγες,ακομα και αν προκειται για ερανο.:)

καλά ναι, εννοείται όχι δημόσια οικονομικές συναλλαγές..απλά αν χρειαστεί κάποια βοήθεια να επικοινωνήσει με αυτούς που μπορούν να βοηθήσουν με κάποιο τρόπο.:)

Έχει δίκιο η Πουπουλίνα...αν και αυτό δεν είναι έρανος, είναι...επένδυση! ;)

Τι έγινε τελικά; Είναι καλύτερα τα ματάκια του γατουλιού; :)

Βάλε και καμιά νεότερη φωτογραφία να τον δούμε

Εκτός τόπου και χρόνου το ξέρω απλά το γκρί και φυσικά το μαύρο χρώμα στις γάτες είναι για μένα ακαταμάχητο. Πανέμορφος πραγματικά:thumbup::thumbup::thumbup: Ελπίζω να είχε καλή τύχη και να βρίσκεται σε μιά μεγάλη... :bigarmhug

τελικά τι έγινε με αυτόν τον γατούλη?

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back