Γκριζοτιγρέ -maniacs

ria23

Διάσημο μέλος

Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα.
δεν το κατάλαβα αυτό:down: ....μόνο δηλαδή με τις ράτσες πάμε...να πούμε και για τους τρελούς χρωματισμούς...και επειδή εγώ έχω ΤΗΝ τρέλα...με τα γκριζάκια και δη τιγράκια...γκρι γατούλες....ας ενωθούμε...άντε ..ακόμη?????????:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και εγώ μόλις χτες απεχτισα 2 χιχιχί
:lol::P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ε,Ε,Ε,Ε, τι κάνετε βρε κορίτσια; ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ;Δεν ξέρετε για τους κεραμιδιού μάνιακς; Τα τιγρόγατα είναι το σήμα κατατεθέν των κεραμιδιών. Τι θα γίνουμε χωρίς τους λοκατζήδες (λόγω στολής παραλλαγής που φοράνε); Άμα χωριστούμε σε υποομάδες (τιγρέ, κόκκινα, μαύρα, γκρι, τρίχρωμα κλπ),θα χαθεί όλο το γούστο των κεραμιδιών, που είναι η ποικιλία, σε αντίθεση με τις ράτσες, που όσο να πεις, είναι γαλαζοαίματα, αλλά,μια ομοιομορφία την έχουν.

Και εγω θα συμφωνησω με την Ελενη Π.Ολες οι κεραμιδογατες ειναι ισες!:blink:;):lol: Δεν μας νοιαζουν οι οποιες μορφολογικες διαφορες,δεν μπαινουμε σε καλουπια και η ομορφια μας ειναι οτι καθε μια ειναι διαφορετικη!:up:Αυτα περι ομοιοτητας και καθορισμενων χαρακτηριστικων ειναι για την "αριστοκρατια"!:P;):lol:
Ria 23 γυρνα πισω!;):lol::lol:

παιδια μη μου αγχωνεστε:lol::lol::lol::lol:συγχωνευστε τα..να γινει πανικος...απλα κεραμυδιου μου εκαναν τα πορτοκαλογατα δεν ξερω γιατι..μαλλον επειδη εχουν ιδιο χρωμα με τα κεραμμυδια..γι'αυτο..:lol::lol::lol::lol::lol:

Τιγράκια-maniacs

γεια σας παιδια!!! Ενα σας λεω...Τα τιγρακια ειναι κεραμιδογατες απο παντα...Και ενα αστειο περιστατικο!
Εγω την Ψιψινα μου την εχω στην πυλωτη λογο των ανενδοτων γονιων μου και των αυταρχικων γειτονων...Βεβαια τη βαζουμε καμια φορα το χειμωνα για να μην κρυωνει.Μια μερα λοιπον το Σεπτεμβρη γυρισα απο αγγλικα και δεν ειχα βρει τη γατα κατω και λεω θα ειναι σε κανα χωραφι. Ανεβαινω λοιπον στο δευτερο και παω να ανοιξω οταν βλεπω με την ακρη του ματιου μου τη γατα να με κοιταζει απο τη σκαλα που παει προς τον 3ο.Πηρα τετοια τρομαρα που πηγα να πεσω.Καποιος απο τον πρωτο θα ειχε ανοιξει την πορτα ανοικτη και το σκασμενο μπηκε μεσα...:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κοιτα αυτα ομως ειναι πιο πολυ γκρι...εγω ηθελα γνησια τιγρακια αλλα αν ειναι εναντια στους κανονες...δεν ξερω...
και να φανταστεις οτι εγραψα στην αναζητηση τιγρακια-maniacs και δε μου εβγαλε τιποτα!! Κι ετσι πηρα το θαρρος να γραψω...Τωρα θα το ενωσουμε;:hmm::(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η δικια κου ειναι γνησια κεραμιδογατα!! περιμεντε να βαλω το φλασακι στον υπολογιστη και να περασω τις φωτογραφιες και θα δειτε!!:lol:

Τι εννοεις γνησια τιγρακια;Τιγρε ειναι κι εκεινα,τιγρε ειναι κι αυτα.Στειλε αν θες σε εναν mod ΡΜ να τα συγχωνευσει.

οταν λεω γνησια εννοω αυτα με τα χρωματα παραλλαγης...κατι σαν τα χρωματα της γατουλας σου της Breena !! Σε ποιον απο ολους να στειλω;:hmm:

Μα κι αυτα που συμμετεχουν στο νημα που παρεθεσα τιγρε ειναι,τι ειναι;
Στειλε σε οποιον νομιζεις,το ιδιο ειναι.

Οκ εκανα καποιες αλλαγες και στελνω ΠΜ τωρα...Αλλά θα σβησουν τα υπολοιπα μηνυματα που γραψαμε ετσι;

Τι να σου πω,οι Mods θα κρινουν.

ΟΚ...Ευχαριστω.Εστειλα και το μηνυμα...Περιμενω απαντηση.

Να μεινει το τιγρογατα ξεχωριστα απο τα αλλα,εδω λατρευουμε συγκεκριμενα τα τιγρακια ,οχι ολα τα κεραμιδογατα!!!
Αλλωστε μπορουνε και καποια ρατσατα να ειναι τιγρε!:happy:

Να μεινει το τιγρογατα ξεχωριστα απο τα αλλα,εδω λατρευουμε συγκεκριμενα τα τιγρακια ,οχι ολα τα κεραμιδογατα!!!
Αλλωστε μπορουνε και καποια ρατσατα να ειναι τιγρε!:happy:

Ναι, ναι!!!:up::up::up: Έχει δίκιο η Νόνικα!!!!:):):):)

Οταν θα βαλω φωτο του Τουλακου θα τις βαλω κι εδω!!!:up:

Εν αναμονή των φώτο του Τουλάκου, ας πάρουμε μάτι ολίγον από Ραϊσούλα!!!:):)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back