natalouko
Επιφανές μέλος
Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα.
26-04-10
17:47
Ευχαριστούμε πολύ Ραισουλα σου στέλνουμε κ εμείς πολλά μικρά μουσουδάκια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sotiria-k
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Σωτηρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γέρακας (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα.
07-05-10
22:15
Τα μωρακια ειναι τρέλα!!! Να τα χαιρεστε
!!!
!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ofilia
Πολύ δραστήριο μέλος
Η ofilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.397 μηνύματα.
22-11-11
15:13
Γειά σας!!!!Πρώτη φορά γράφω.....
Σας παρουσιάζω τον πασά μου!!!!!Ελπίζω να κατάφερα να περάσω τη φατσούλα του
..........

Αυτός είναι ο "αδεσποτούλης" μου ο Αρίστος.......

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τελευταία επεξεργασία:
marina289
Περιβόητο μέλος
Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα.
22-11-11
17:10
Είναι πανέμορφος!!! (όπως και όλα τα τιγράκια) Να τον χαίρεσαι!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki