Γλαύκωμα σε γάτα;

danai11531

Νεοφερμένο μέλος

Η danai11531 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Γεια σε ολους τους catlovers
Οι βασικες μου γατες ειναι 3, εδω και 9 περιπου χρονια...η μαλλον ηταν. Πριν απο 1 μηνα σχεδον μαζεψα ενα θηλυκο γατακι απο το δρομο και πριν απο 2 εβδομαδες ο αδερφος μου εφερε ενα αλλο αδεσποτο, αρσενικο. Εχουν ενα προβλημα στα ματακια τους. Στο ενα τους ματι, το καθενα, βγαζουν συνεχεια δακρυα και οταν ξυπνανε το ματι εκεινο δεν ανοιγει εξαιτιας τσιμπλων.:blink: Κοιταξα στο internet και μπορει να ειναι γλαυκωμα. Φαινεται οτι το ενα κολλησε το αλλο ομως.. Καποια στιγμη θα τα παω στον κτηνιατρο για ολικη περιποιηση... Αν ομως ειναι κατι επειγον και ξερετε τι ειναι να επισπευσω την επισκεψη. Thanx!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

H καλυτερη λυση και η πιο σωστη ειναι να το δη κτηνιατρος Μονο ετσι θα βρης τι εχει και τι πρεπει να κανης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το άλλο που μπορείς να κάνεις είναι να καθαρίζεις τα ματάκια τους με χαμομήλι. Βράσε χαμομήλι, να το αφήσεις να κρυώσει λίγο να γίνει χλιαρό, πάρε βαμβάκι και καθάρισε τα ματάκια τους ένα-ένα. Μην βάλεις το βαμβάκι από το ένα μάτι στο άλλο, υπάρχει κίνδυνος να κολλήσεις το υγειές. Ελπίζω όλα να πάνε καλά!

Οχι χαμομηλι παιδια! Θα στο πει και ο γιατρος! Καλυτερα να τα πας στον κτηνιατρο το συντομοτερο. Μαλλον ειναι καποια αρωστια που πολλες φορες εχουν τα αδεσποτα. Αλλα μην ανησυχεις γινονται γρηγορα καλα με τη σωστη θεραπεια!
https://www.mypetz.gr/threads/Μάτια-που-δακρύζουν.219575/

Εμένα πάντως μου έχει πει ο κτηνίατρος, όταν υπάρχουν πολλές τσίμπλες (στα μικρούλικα που έχουν συνήθως), ότι μπορώ να βοηθάω την μαμά τους με το να καθαρίζω τα ματάκια τους με χαμομήλι. Γιατί όχι;:hmm:

Το χαμομήλι για καθάρισμα και όχι για θεραπεία το πρότεινα.:/:

Ουτε για καθαρισμα κανει. Τεχνιτα Δακρυα ή φυσιολογικο ορο χρειαζεται για καθαρισμο. Θεραπεια θα γραψει ο γιατρος.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back