Γλείφει την πληγούλα!

kounelaki

Περιβόητο μέλος

Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα.
ΜΟΛΙΣ στειρωσα το γατο μου!:up: Αλλα γλειφει ΣΥΝΕΧΕΙΑ την πληγουλα και τραβαει τα ραμματα με τα δοντια του!:down: μολις τωρα τον ειδα να το κανει! Βοηθηστε με!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα πρέπει να του βάλεις ένα κολλάρο για να μην μπορεί να το φτάσει.
Αν πας σε κάποιο μεγάλο πετ σοπ ή και στον κτηνίατρο σου ακόμα θα το βρεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι, το κολάρο είναι καλή λύση. Επίσης καμιά φορά βάζουν στην περιοχή κι ένα μπλε αντισηπτικό που νομίζω τα αποτρέπει από το να την γλείφουν (αλλά δεν είμαι σίγουρη γι' αυτό).:hmm: Δεν κάνεις ένα τηλέφωνο στον κτηνίατρό σου;

δεν μου εδωσε κ τα πετ σοπ ειναιν κλειστα δεν ξερω τι να κανω το κανει σθνεχεια

εχει εξαφανιστει δεν τον βρισκω!!!!

πειτε μ κατι γρηγορα φοβαμαι μην κανει ζημια με τα ραμματα

του εχει βαλει μπλε αντισυπτικο αλλα αυτοσ γλυφεται αλλα το θεμα μ ειναι π τραβαει τα ραμματα!

ΟΚ, μην πανικοβάλλεσαι, για την ώρα προσπάθησε να του αποσπάς την προσοχή και προσπάθησε να βρεις τον κτηνίατρό σου. Ίσως δεν απαντάει επειδή είναι ακατάλληλη ώρα, αλλά κάποια στιγμή λογικά θα τον βρεις.:)

του αποσπαω την προσοχη αλλα τι να πω...ο κτηνιατρος δν μ ειπε τπτ οτι θα γλυφεται η για κολλαρο κ τελικα δν μ φαινεται σοι...:hmm:τι να κανω?φαινεται να ποναει αλλα μ ειπε οτι δν γινετε να παρει καποιο παυσιπονο κ μ ειπε σημερα να μην ασχοληθω καθολου μαζι του...:mad: μπορω να τον αφησω ομωσ να τραβαει τα ραμματα?

εδω π μενω ειναι μικρη πολη μονο 3κτηνιατρους εχει κ μαλλον δν εχουν τετοιο κολλαρο για να μη μ ειπε τιποτα...θα παρω τη φιλοζωικη πρεπει να εχουν τετοια κολλαρα(οι μονοι π κανουν δουλεια στο ρεθυμνο!)
ειναι πρωτη φορα που στειρωνω ζωακι κ ειμαι τρομοκρατημενη...

Παιδια δεν βρισκω κανεναν στο τηλεφωνο ευτυχως ο γατουλης κοιμαται αλλα οταν ξυπνησει παλι τα ιδια!Παει κ στα πιο απιθανα σημεια κ δν μπορω να τον κηνυγαω!Καμια λυση?

Κανεναν απολυτως;Εκτος του να τον αποσπας δεν νομιζζω οτι μπορεις να κανεις κατι αλλο...

κανεναν...η κυρια απο τη φιλοζωικη π γνωριζω το εχει κλειστο κ ο κτηνιατρος δν δουλευει τωρα κ αυτος κλειστο...:mad: Ποτε περιπου σταματουν να το κανουν αυτο κ ποτε κλεινει η πληγη???

Κανονικα δεν θα επρεπε να εχει πληγη...Εξωτερικα ή εσωτερικα ραμματα του εκανε;Οσο ο γατος αισθανεται οτι κατι τον ενοχλει εκει θα το γλυφει.Εμενα κανενας απο τους δυο δεν ασχοληθηκε,ο πρωτος μου αρσενικος δεν ειχε καν ραμματα,ο Σειριος ειχε δυο εσωτερικα τα οποια δεν εγλυψε καθολου.

ωχ...το μονο που βλεπω ειναι μια κοκκινη περιοχη σαν πληγη που παει να θρεψει(αιμα δεν βγαζει) και καπου πεταει ενα ραμματακι(σαν διαφανες πετονια) που ο Σηφης τραβαει...ειναι σαν να τα εχει δεσει κ ξεχασε να κοψει το τελειωμα...:(

στην αρχη δεν φαινοταν τιποτα γτ ηταν ολο μπλε αλλα τα εγλειψε:down:

εγω πηγα σε αυτον γτ μ τον συστησε η φιλοζωικη εκει πανε κ τα αδεσποτουλια...λενε οτι ειναι ο καλυτερος για στειρωσεις!Τι να πω... πως κ δεν ειχε ραμματα ο γατος σου?Γινεται αυτο?

Ναι,απλα τοποθετησε τα δυο "φυλλα" δερματος το ενα πανω στο αλλο για να στο εξηγησω απλα,και δεν χρειαστηκε καν ραμματα.Επειδη ο Σειριος ειναι λιγο ζωηρος,του εκανε δυο πολυ μικρα εσωτερικα ραμματα,αλλα και παλι δεν πειραξε τιποτα.

ααα! Εγω δυστυχως εχω αγριογατο! Μολις στειρωθηκε ηταν επιπεδη η περιοχη? Γιατι τωρα που το προσεξα στο σηφη φαινεται οπωσ πριν,σαν "να τα εχει" ακομα... Εκτος κι αν ειναι ετσι απο πρηξιμο... Βοηθηστε με λιγακι δεν εχω ιδεα!

Οχι για λιγες μερες ισως εχει ενα ελαχιστο φουσκωματακι.Δες αν μπορεις σημερα πρωι πρωι να βρεις το γιατρο του.Περιμενουμε νεα σας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φαινεται να εχει ανοιξει η τομη? Αν εχει ανοιξει θα πρεπει να την ξαναραψει και να βρειτε σιγουρα κολαρο. Αν δεν τα καταφερε μεχρι τωρα πιστευω δεν θα την ανοιξει. Κυριως να την καθαρισουν θελουν. Απο την στιγμη που την καθαρισε και μετα δεν θα ξανασχοληθει με αυτη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ωχ...το μονο που βλεπω ειναι μια κοκκινη περιοχη σαν πληγη που παει να θρεψει(αιμα δεν βγαζει) και καπου πεταει ενα ραμματακι(σαν διαφανες πετονια) που ο Σηφης τραβαει...ειναι σαν να τα εχει δεσει κ ξεχασε να κοψει το τελειωμα...:(

Μάλλον από το πολύ γλείψιμο έγδαρε λίγο την περιοχή. Συνέβη και σε μας!:D Πάντως, αν είναι μόνο αυτό, δεν είναι τίποτα. Το θέμα είναι να μην τραβήξει τα ράμματα - αν και ελπίζω να καταφέρεις να βρεις το γιατρό σου σήμερα!

Το ότι φαίνεται σαν να τα έχει ακόμα, όπως λες, είναι φυσιολογικό: αυτό που βλέπεις είναι το όσχεο που παραμένει στη θέση του, αν και νομίζω ότι μικραίνει με τον καιρό. Αν ήταν τόσο άσχημο πρήξιμο, μάλλον θα είχε κάνει κι άλλα συμπτώματα.:hmm:

Ευχαριστω παρα πολυ ολους σας!Το βραδυ δεν εκλεισα ματι γιατι φοβομουν μην ξυπνησει ο γατουλης κ αρχισει να το πειραζει!Οχι δεν φαινεται να εχει ανοιξει η τομη ηταν μαλλον ετσι απο την αρχη απλα με το αντισηπτικο δεν φαινοταν...Δεν τρεχει αιμα ειναι ομως ενα σημειο κοκκινο κ μοιαζει να θρεφει... Ευτυχως τωρα ο Σηφης δεν ασχολειται τοσο!:) Αν τον δω να το ξανακανει θα παρω τον κτηνιατρο...Α!και ζωηρεψε κιολας μου πηρε την καλτσα στο στομα του και εφυγε ο κλεφτης!!!:lol: Τα ραμματα με ανησυχουν ειναι φυσιολογικο να φαινονται?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back