Γλείψιμο και αταξίες

Julian

Δραστήριο μέλος

Η Julian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 474 μηνύματα.
Καλησπέρα σε όλους,
το γατάκι μου είναι 3 μηνών και του έχω κάνει 2 εμβόλια και αποπαρασιτώσεις, σε λίγες μέρες κάνω τον 3ο γύρο. Έχω παρατηρήσει πως όταν γλύφει τη γούνα του σε κάποια σημεία χρησιμοποιεί τα δόντια του, σα να προσπαθεί να αφαιρέσει κάτι που το ξύνει - έτσι μοιάζει. Επιμένει σε κάποια σημεία. Αυτό είναι ένδειξη ψύλλων ή άλλων μικροοργανισμών; Δεν έχω πάντως εντοπίσει κάτι είτε πάνω μου, είτε εκεί που κοιμάται.
Η άλλη ερώτηση αφορά το νερό: πολλές φορές, κι ενώ δεν του παραγεμίζω νερό μέχρι πάνω το πιατάκι, βλέπω να το έχει χύσει και μέσα στο νερό βρίσκω τρίχες και σκονίτσες. Έχω την εντύπωση πως το βγάζει έξω με το ποδαράκι του - δεν το έχω πιάσει ποτέ όμως επ'αυτοφώρω. Του αλλάζω κάθε μέρα νερό - δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει αυτό. Έχει κανείς σας κάποια ιδέα;;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!:greycat:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αυτό που κάνει και γλύφει και δαγκώνει το έχω δεί να το κάνουν πολλά γατάκια ανεξάρτητα να είναι αποπαρασιτωμένα...Και ο δικός το κάνει συνέχεια, μάλλον καθαρίζονται...
Όσο για το νερό, ο Φρού μου βάζει το πόδι του μέσα πάντα πριν πιεί, σαν να το δοκιμάζει αν είναι κρύο:P:PΆγνωστο γιατί:blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτό που λες το έκανε και το καταλαβαίνω, ίσως θέλει να εντοπίσει τη στάθμη του νερού (τι να πω?!)
Γενικώς είναι δύσκολο να καταλάβεις το μυαλό μιας γάτας (είναι μεγαλύτερη άβυσσος και από αυτό της γυναίκας ένα πράγμα!)

Νομιζω οταν ψιλοδαγκωνουν τη γουνα πλενομενα (και τα δικα μου το κανουν) τακτοποιουν τις τριχες και καθαριζονται καλυτερα...
Οσο για το νερο εγω ησυχασα βαζοντας ενα πανι απο κατω γιατι δεν εκανα αλλη δουλεια :mad::mad: Ολο νερα μαζευα....
Οντως αβυσσος :):)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back