yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος

Βρέξε μια πατσαβούρα και άπλωσε την στο πάτωμα ( σε πλακάκι) εμένα κάθεται εκεί όλη την μέρα και κοιμάται, τώρα το πρωί που είναι μόνος!!!

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
ξθλια νομιζω ειναι πιο σοβαρο αυτο , θα το κανω βεβαια αλλα προς το παρον παρολες τις τεντες τις πολυ ζεστες μερες θα τα εχω μεσαιδιως τα ασπρα
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Το προβλημα ηταν η συνηπαρξη με τη καλυψουμλα τοσο καιρο ως γνωστον τα ρημαζε οτα τα αφηνα μεσα και περνουσαν πολύ χρονο υποχρεωτικα μεσα τωρα τελευταια ηρεμησε καπως και το μονο που δεν αφηνω ελευθερο ειναι το μικρο λουσιταν.. παλι επιτιθεται ασχημα αλλα επειδη με αγαπαει ακουει τα μη και σταματαει στο τσακ...
Να φανταστειτε σημερα ειναι η πρωτη μερα μετα απο κανενα εφταμηνο που τα εχω ολα μεσα με αιρκοντισιον σε ολο το σπιτι χωρις να ειναι αλου κλεισμενο το καθενα... απλοα φοβαμα λιγο για τον βουλιτσο μετα τα χτεσινα.. δεν βγηκε καθολου να τον δω κι ο γιατρος κανει ενχειρηση και δεν απανταει...θα ξαναπροσπαθησω... παντως πηγα κατω απο το κρεββατι του κι ακουσα τα κουδουνακια του που μετακινουνταν οποτε μπορει απλα να ξεκουράζεται...
aretha
Περιβόητο μέλος
Καταλαβαίνω βέβαια ότι με τη φιλοξενία τόσων ζώων η κατάσταση στο σπίτι είναι δύσκολη. Είναι πολύ καλό και πολύ χρήσιμο να φιλοξενούνται ζωάκια, αλλά κατά τη γνώμη μου αυτό δεν θα πρέπει να γίνεται όταν αποβαίνει σε βάρος των συνθηκών διαβίωσης, τόσο των φιλοξενούμενων όσο και των "μόνιμων κατοίκων" του σπιτιού.

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Εξισου δεν ειναι πολλα τα ζωα ( υπηρξαν και περισσοτερα) δεν φιλοξενω εκτος εκτακτου πλεον.
Ξαναλεω οτι σε κανονικη κατασταση με ζωα εκπαιδευμενα οπως τα δικα μου δεν υπαρχει προβλημα, το θεμα ηταν και ειναι η καλυψουλα που επιτιθονταν στα αλλα ισως καποιος αλλος να ειχε επιλεξει αν την αφησει να πεθανει εγω αποφασισα να τη βοηθησω και τωρα ειναι πολύ ευχαιστο που αρχιζει αν τα δεχεται γιατι ελπιζω οτι θα τα πανε ανεκτα καλα καποια στιγμη σε κανενα χρονο.
Παρεπιπτόντως τον ειδα και ειναι ροζ αντι κοκκινος πια
aretha
Περιβόητο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστω για το ενδιαφερον παντως. εχεις δικιο για την ποιοτητα ζωης των δικων μου τον τελευταιο καιρο με την καλυψουλα δεν ηταν οπως θα την ηθελα γι αυτο κα τους εκανα δωρο τις τεντες και τα νεα παιχνιδια στο μπαλκονι κι ενα νεο ονυχοδρομιο με ποντικακι που κανει τσιου τσιου γιατι περασαν δυσκολες μερες με αυτην μεσα να πηδαει στα παραθυρα.. τωρα που ηρεμησε ελπιζω να βελτιωθει η ποιότητα ολων
aretha
Περιβόητο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος

Όχι, δεν είναι καθόλου χαζό, αλλά δυστυχώς αυτό είναι κάτι που το παθαίνουν πολλές γάτες, γιατί τις παίρνει ο ύπνος στον ήλιο και ξεχνιούνται.
Είναι αρκετά συνηθισμένο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
) αντι για μπεστ σελλερ
εγω οταν εχω ορεξη διαβαζω λιγο και μαθαινεις παρα πολλα που δεν ηξερες κι οταν εχει κατι το ζωο μπορεις να φανταστεις περιπου τι ειναι και να πεις πραγματα που προσεξες σχετικα στο γιατρο εξισου βοηθαει οταν εισαι μακρυα απο γιατρο.Περι Βουλιτσου να τος, να και οι περιβοητες βουλες του.
Δυστυχως φετος εμεναν ολα πολλες ωρες αν και οχι συνεχως στο μπαλκονι με εξαιρεση πολύ κρυες η πολύ ζεστες μερες... συνηθως οτα λειπω τους αφηνω εναν μεσα χωρο συνδεομενο με εναν εξω με κλειστα στορια οποτε διαλεγουν αυτα που θα πανε, φετος θα χω και μισοκατεβασμενη τεντα.
prince
Διάσημο μέλος
https://rs225.rapidshare.com/files/101856766/Cat_Owner_s_Home_Veterinary_Handbook.rar
εγώ παιδί της τεχνολογίας... ψάχνω τα πάντα σε .pdf
:Ρ ντροπή μου
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
prince
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool