Γλυκιά αγωνία!

KOURTIOU29

Νεοφερμένο μέλος

Ο KOURTIOU29 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα.
Και το όνομα αυτής Μελίνα.

Γεννηθήκαμε 22 Φλεβάρη και μέχρι τις 8 Απριλίου θα είμαστε με τη μαμά μας. Απο εκεί και μετά θα προστεθεί στην οικογένεια. Νομίζω ότι θα είναι πολύ ασφαλής Με το Έκτορα(σκύλος) και το Ζαχαρία(Γάτος).
Είμαι πολύχαρούμενος λοιπόν μια και σε λίγο καιρό θα αποκτήσω μια γάτα Σιαμ.

Ευχαριστώ θερμά τη Γιούλη για την πολύτιμη βοήθεια της.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Με το καλό να τη δεχθείς τη γατούλα!!! Και, μην ξεχάσεις, να βάλεις φωτογραφίες:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να'σαι καλά!! Εύχομαι το καλύτερο...
Όποιος πραγματικά θέλει κάτι, το βρίσκει (σχεδόν) πάντα! Αρκεί να το θέλει πολύ!!

Να σου ζήσει,και καλή αναμονή,είμαι στην ίδια θέση και δεν κρατιέμαι!Ωραίο όνομα,ελπίζω να είναι όνομα και πράγμα!:)

ωωω..πολύ ευχάριστα νέα..με το καλό να δεχθείτε το νέο μέλος!!:D

Καλώς να το δεχθείτε

να σου ζήσει και περιμένουμε φωτό το συντομότερο και απο τον Εκτορα και από τον Ζαχαρία και απο τη μικρούλα σου:)

Είδα τη μικρή.

Καλησπέρα Κορίτσια,

Σήμερα πήγα και είδα την μικρή μου.Ακόμα είναι με τη μαμά της και θυλάζει. Θα την έχω αρχές του Απρίλη. Μια γλύκα. Δεν ξέρω αλλά έχω δεί πολλά μωρά.Αλλά σαν αυτό ποτέ ξανά.( Έχω σαλτάρει μάλλον ο χαζομπαμπάς). Με το που την πήρα αγκαλία κατευθείαν νιάου. Το πιο γλυκό ήταν οτι κατευθείαν και η μαμά της με αγάπησε δεν ήταν καθόλου επιθετική με δέχτηκε πολύ τρυχερά και χαδιάρίκα. Άντε να περάσει ο καιρός να έρθει ανυπομονώ.
:D:P:up:.

Καλώς να τη δεχτείς!:up:
Πρέπει να σου φαίνονται ατέλειωτες οι μέρες.:P

καλα νεα βλεπω!!!!

καλοδεχουμενα λοιπον !!!!!:up::up::up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back