KOURTIOU29
Νεοφερμένο μέλος
Γεννηθήκαμε 22 Φλεβάρη και μέχρι τις 8 Απριλίου θα είμαστε με τη μαμά μας. Απο εκεί και μετά θα προστεθεί στην οικογένεια. Νομίζω ότι θα είναι πολύ ασφαλής Με το Έκτορα(σκύλος) και το Ζαχαρία(Γάτος).
Είμαι πολύχαρούμενος λοιπόν μια και σε λίγο καιρό θα αποκτήσω μια γάτα Σιαμ.
Ευχαριστώ θερμά τη Γιούλη για την πολύτιμη βοήθεια της.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Όποιος πραγματικά θέλει κάτι, το βρίσκει (σχεδόν) πάντα! Αρκεί να το θέλει πολύ!!
moukelis
Επιφανές μέλος

niaourini2_2
Εκκολαπτόμενο μέλος

zeta
Εκκολαπτόμενο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος

KOURTIOU29
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα Κορίτσια,
Σήμερα πήγα και είδα την μικρή μου.Ακόμα είναι με τη μαμά της και θυλάζει. Θα την έχω αρχές του Απρίλη. Μια γλύκα. Δεν ξέρω αλλά έχω δεί πολλά μωρά.Αλλά σαν αυτό ποτέ ξανά.( Έχω σαλτάρει μάλλον ο χαζομπαμπάς). Με το που την πήρα αγκαλία κατευθείαν νιάου. Το πιο γλυκό ήταν οτι κατευθείαν και η μαμά της με αγάπησε δεν ήταν καθόλου επιθετική με δέχτηκε πολύ τρυχερά και χαδιάρίκα. Άντε να περάσει ο καιρός να έρθει ανυπομονώ.

.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος

Πρέπει να σου φαίνονται ατέλειωτες οι μέρες.

fru_fru
Δραστήριο μέλος
καλοδεχουμενα λοιπον !!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool