konstans
Περιβόητο μέλος
Το ότι κουτσαίνει να το πεις στον γιατρό σου, μπορεί να είναι χτύπημα. Μακάρι να συνέλθει τελείως σύντομα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Αντε τωρα που αναρρωνει περιμενουμε και φωτο.Να τη χαιρεσαι!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μπαλλού
Νεοφερμένο μέλος
Η γατούλα (Λίνα) είναι καλύτερα γενικότερα αλλά εξακολουθεί να κουτσαίνει πολύ.
Την είχα πάει στις αρχές που την βρήκα στη γιατρό αλλά δεν μου είπε τίποτα ιδιαίτερο για το πόδι της πέρα από το ότι πονάει στο πόδι της.
Εξακολουθώ να δίνω αντιβίωση αλλά ανησυχώ για το ποδαράκι της. Τι να έχει άραγε....
Ισως να πρέπει να κάνει καμιά ακτινογραφία...
Αυτά γενικά τα νέα της Λίνας..
Α ξέχασα να σας πω, οτι η Σταχτούλα (η θηλυκιά που ήδη είχα όταν ήρθε η Λίνα σπίτι, μου κρατάει μούτρα και θέλει συνέχεια να βγαίνει έξω!! Πρέπει να ζηλεύει την Λίνα που τυχαίνει ιδιαιτέρας προσοχής αυτόν τον καιρό καθώς είναι άρρωστη!)
Την καλημέρα μου και πάλι σε όλους!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Μηπως ειναι καμια φλεγμονη;Κανετε και μια ακτινογραφια,δεν εχετε κατι να χασετε.
elvenstar
Επιφανές μέλος

Μπαλλού
Νεοφερμένο μέλος
Τελικά η Λίνα (η αδέσποτη άρρωστη γατούλα) δεν είναι καλά. Χθες και προχθες είχε πρηστεί παρα πολύ η κοιλιά της και δεν μπορώ να καταλάβω τη έπαθε.
Οταν την είχα βρει στο δρόμο ήταν εντάξει. Ουτε κούτσαινε ούτε τίποτα.
Τώρα πονάει το πόδι της, κουτσαίνει, πρήστηκε η κοιλιά της (με δυσκολία περπατάει) τι να πω.
Εχω δύο ερωτήσεις ειδικά προς τον γιατρό της παρέας.
1)Υπάρχει περίπτωση από το Profender να εκανε καμμία αντίδραση (την είδα να το γλύφει οταν της το έβαλα)
2) Υπάρχει περιπτωση ολα αυτά (τα τελευταία συμπτώματα) να προέρχονται από την αντιβίωση (Vibramicin)?
3)Φοβάμαι πως μάλλον έφαγε καμμιά κλωτσιά στο δρόμο και γιαυτο εμφανίζονται όλα αυτά!.
Τι πρέπει να κάνω τώρα εγώ και τι να προσέξω? Το ξαναπήγα στην κτηνίατρο αλλά μάλλον πρέπει να αλλάξω κτηνίατρο. Δυστυχώς.
Είναι τοσο σπάνιο να βρει κανείς σήμερα καλό /ή κτηνίατρο!
Καλή σας ημέρα.
Φιλικά ,
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Ωραία, καλά έκανες και το ξαναπήγες. Και τι σου είπε η κτηνίατρος;Το ξαναπήγα στην κτηνίατρο
Μπαλλού
Νεοφερμένο μέλος
Απογοητευτικό έεε??
Πήρα και γω τη γατούλα, ρώτησα τι χρωστώ και έφυγα.
Πρέπει να είναι άσχετη μάλλον!
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Πήγαινέ την στον πρώτο κτηνίατρο και κάντε της εξετάσεις. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να μάθει κανείς τι συμβαίνει.
Μπαλλού
Νεοφερμένο μέλος
Εξήγησα οτι τι γατούλα τι βρήκα στο δρόμο, οτι ήταν αδέσποτο ζωάκι και οτι τη πήρα σπίτι γιατί τη λυπήθηκα.Της ανέφερα όλα τα συμπτώματα που παρατήρησα αυτές τις ημέρες να έχει η γάτα- από τη στιγμή που ήρθε σπίτι.
Οσο για το αν υπάρχουν άσχετοι κτηνίατροι, επειδή έχουν δεί ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ, επιτρέψτε μου να έχω μία εντελώς διαφορετική άποψη.
Εύχομαι εσείς να συναντάτε μόνο σχετικούς!
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Δεν καταλαβαίνω γιατί τα λες όλα αυτά...Δυστυχώς δεν έδωσα καμία λάθος πληροφορία.
Εξήγησα οτι τι γατούλα τι βρήκα στο δρόμο, οτι ήταν αδέσποτο ζωάκι και οτι τη πήρα σπίτι γιατί τη λυπήθηκα.Της ανέφερα όλα τα συμπτώματα που παρατήρησα αυτές τις ημέρες να έχει η γάτα- από τη στιγμή που ήρθε σπίτι.
Οσο για το αν υπάρχουν άσχετοι κτηνίατροι, επειδή έχουν δεί ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ, επιτρέψτε μου να έχω μία εντελώς διαφορετική άποψη.
Εύχομαι εσείς να συναντάτε μόνο σχετικούς!
Το βασικό είναι να κάνει η γάτα εξετάσεις για να δει ο γιατρός συγκεκριμένα τι της συμβαίνει.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Μπαλλού
Νεοφερμένο μέλος
Μην λες τόσο εύκολα ότι κάποιος κτηνίατρος είναι άσχετος. Πολλές φορές κάνουν λάθη επειδή οι ιδιοκτήτες τούς δίνουν ανακριβείς πληροφορίες.
Πήγαινέ την στον πρώτο κτηνίατρο και κάντε της εξετάσεις. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να μάθει κανείς τι συμβαίνει.
Γιαυτό τα απάντησα όλα αυτά. Αλλά μάλλον δύσκολα να γίνει κανείς αντιληπτός σήμερα...
Τελος πάντων δεν πειράζει!
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Μπαλλού
Νεοφερμένο μέλος
Αν θελεις να σου συστησω καλους δοκιμασμενους κτηνιατρους με λογικές τιμές τηλεφωνησε 6979780445 ΓατοΟμάδα θεσσαλονίκης. Ο Ορος μπςινει οταν το γαακι δε τρωει και του δινει τα απαραιτητα συστατικά. Μπράβο που την πηρες κι ας βγήκε μεγαλούλα ακομη πιο μπραβο,για να μη σου βγει ομως ο κουκος αηδονι καλο ειναι να εχεις κτηνιατρο και ακτινολογο με λογικες τιμες μια και οι μεγαλουλες το χρειαζονται συχνα. Εξισου καλο κανει και η ζεστη, αλλα οσα λες μου φαινονται αρκετα επειγοντα, δε διαβασα ολο το ποστ ελπιζω να παει καλυτερα οτι θελεις απανταμε παντα 2-4μμ αλλα και αλλες ωρες για επειγοντα η σε sms
Ευχαριστώ πολύ θα επικοινωνήσω μαζί σας με pm.
Φιλικά
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Αν και άλλαξε τουλάχιστον δύο κτηνιάτρος η γατούλα, νομίζω ότι και οι δύο γιατροί που ασχολήθηκαν μαζί της καθώς και ο Τζων ο κτηνίατρος του φόρουμ μας, συμφωνούν στο ότι η γάτα πρέπει να κάνει επιγόντως εξετάσεις.

Και νομίζω ότι αυτό προέχει αυτήν την στιγμή για να γίνει καλά η γατούλα.

Για να μπορέσουν να κάνουν ακριβή διάγνωση όλοι ζήτησαν εξετάσεις.
'Οταν θα έχεις τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα έχει νόημα να πάρεις την γνώμη περισσότερων του ενός κτηνιάτρων.
Καλή τύχη στην γατούλα.

Nonika
Διακεκριμένο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool