Γνωρίστε μας!

Να τη χαιρεσαι για πολλα πολλα ακομη χρονια σου ευχομαι!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μακάρι αν και έχει προβλήματα υγείας η καημενούλα...:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οτι κι αν εχει εμφανισει,νομιζω ειναι στα πλαισια του φυσιολογικου σε τετοια ηλικια.Ελπιζω να ειναι κατι που θεραπευεται και να σε συντροφευει για αλλα τοσα χρονια.

Είναι δύσκολη η κατάσταση :worry: ..εμφανίζει συνεχώς όγκους και κάνει επεμβάσεις όμως είναι δυνατή, ζωηρή και δεν το βάζει κάτω..μακάρι τα γατούνια μας να ζούσαν για πάντα. Το καθένα είναι μοναδικό και αναντικατάστατο..

Aκριβως οπως τα λες ειναι,μακαρι...Οπως και να εχει εισαι και ειναι τυχερη που μοιραστηκατε αγαπη ολα αυτα τα χρονια.:)

Πωπωπω!!! Δωρα εχω μεινει αφωνη!:eek: Λες και φτιαχτηκαν γι' αυτο το περιβαλλον τα γατια σου. Ο Casanova δε, μοιαζει σαν να ειναι ο αρχοντας του δασους, σαν να βρισκεται στο φυσικο του χωρο!!!:worship::worship::worship:
Υ.Γ. Την μικρη δεν την πηρατε μαζι;

Aχ βρε Βασω με εκανες και γελασα!:PΤι σαν να φτιαχτηκαν για αυτο το περιβαλλον καλο μου,υπαρχει λογος που τα λενε Νορβηγικου Δασους,αυτο ειναι το φυσικο τους περιβαλλον!;):D
Οχι το διαολακι σε αλλη φουρνια θα φωτογραφηθει.

Aχ βρε Βασω με εκανες και γελασα!:PΤι σαν να φτιαχτηκαν για αυτο το περιβαλλον καλο μου,υπαρχει λογος που τα λενε Νορβηγικου Δασους,αυτο ειναι το φυσικο τους περιβαλλον!;):D
Οχι το διαολακι σε αλλη φουρνια θα φωτογραφηθει.
Μα ηταν βρε παιδι μου ενα πραγμα αυτες οι φωτο!!! Εμοιαζε σαν να φορουσαν τα γατια στολες παραλαγης. Δηλαδη μολις τα εβλεπες ελεγες, αυτο ελειπε απο αυτο το τοπιο!:)

Xι χι,η φυση ηξερε τι εκανε τοσα χρονια που τις λαξευε...;):)

Ρε παιδιά μιλάμε σοβαρά? Έχω πάθει τη πλάκα μου μ'αυτή τη ράτσα ! Είναι μαγευτικές γάτες ! Νομίζεις πως βγήκαν απο βιβλίο παραμυθιών.
Ας όψεται η μακρύτριχη γούνα τους που με προβληματίζει σε ότι αφορά τη περιποιησή της και θα άρχιζα να το σκέφτομαι.Τώρα μόνο ονειρεύομαι.

ΥΓ.Όχι μαύρε μου! ( μιλάω στον Daffy ) δε σ'αφήνω εσένα θησαυρέ μου..:P

Το τριχωμά τους είναι ημιμακρύτριχο,δεν εχει δηλαδη το μηκος των περσικων.Ειναι πολυ τραχυ,οχι "βαμβακενιο",και δεν κανει ευκολα κομπους.Εγω εχω να τοςυ βουρτσισω απο την εκθεση,στις αρχες Οκτωβρη,και ζητημα αν μου εχουν κανει εναν μικρο κομπο πισω στα "παντελονια".Οι κομποι που κανουν βγαινουν ευκολα,γιατι και στη φυση εβγαιναν οταν πιανοταν σε θαμνους,μην ξεχνατε οτι εκει δεν υπηρχαν βουρτσες και...γατογονεις.;)
Ευχαριστουμε πολυ για τα καλα σας λογια,χαιρομαι που μαγευονται κι αλλοι απο την ομορφια τους,ετσι την πατησα κι εγω μαζι τους και αποφασισα να ταξιδεψω για να τις φερω στην Ελλαδα.Αξιζαν ολα τα ταξιδια και την ταλαιπωρια,ειναι πραγματικα μοναδικες!

Η καινουρια μας σελίδα στο Facebook!
https://www.facebook.com/ElvenstarCattery/app_128953167177144
Μπορείτε να περιηγηθείτε κάνοντας κλικ στο μενού,υπάρχει σελίδα για εμάς,τα κορίτσια και τα αγόρια μας,ενώ σύντομα θα προστεθούν και τα γατάκια μας.Επίσης υπάρχουν καινουριες φωτογραφίες των προηγούμενων μικρών μας στα νέα τους σπιτάκια,μεγαλώνουν και φουντώνουν!Έχει το καθένα το δικό του άλμπουμ εδώ:
https://www.flickr.com/photos/37900816@N07/collections/72157631916539491/

Καλοριζικο Δωρα μου ! :clapup: Αριστη δουλεια !! :thumbup: Ξεδιπλωνει το μερακι και την αγαπη σας γι αυτα τα πλασματα ! :)

Ευχαριστουμε πολυ,εχουμε ξεκινησει παντου "ανακαινιση",θα κανουμε αλλαγες και στην ιστοσελιδα μας!

Το Αστέρι των Ξωτικών μας άνοιξε την πύλη σε νέους κόσμους! Πλέοντας με τα καράβια των Βίκινγκς, περιδιαβαίνουμε τη θάλασσα των ονείρων και σε μερικές μέρες θα σας υποδεχτούμε στο νέο μας σπίτι , σε ένα δάσος γεμάτο νεράιδες και σκανταλιάρικα ξωτικά, με καρδιά από χρυσάφι τυλιγμένη με πλούσια γούνα. Ονειρευτείτε μας… ;-)
75985_304965526281622_1862435424_n.jpg

Αχ, σας ονειρευομαστε εδω και καιρο.:) Η σελιδα στο fb ειναι εξαιρετικη, περασα κανενα διωρο χαζευοντας. ( Τα λεω ευγενικα, δεν λεω οτι μου ετρεχαν τα σαλια :redface:)

:kissing::kissing::kissing:
Και που να δειτε τη νεα μας σελίδα,θα αργήσει βέβαια λίγο γιατί έχουμε αρκετή δουλειά,αλλά το αποτέλεσμα σας υπόσχομαι ότι θα αξίζει την αναμονή!

:kissing::kissing::kissing:
Και που να δειτε τη νεα μας σελίδα,θα αργήσει βέβαια λίγο γιατί έχουμε αρκετή δουλειά,αλλά το αποτέλεσμα σας υπόσχομαι ότι θα αξίζει την αναμονή!
Περιμενουμε εναγωνιως!!!:)

Καλές γιορτές!:clapup:

Συνημμένα

• christmas.jpg
    christmas.jpg
    2,8 MB · Εμφανίσεις: 53
Καλες γιορτες Δωρα μου!Χρονια σας πολλα!!:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back