Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν και περιμενα να ηταν πιο γλικια στη φατσα οπως στα παιδικα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γωγω
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
Πάντως αν υποθέσουμε ότι οι φωτό είναι πραγματικές, ότι υπάρχουν γοργόνες και ότι είναι έτσι.... Τον επόμενο που για κοπλιμέντο θα με πει "γοργόνα μου" ε...θα τον βρίσω!!!!
xaxaxa συμφωνω κ εγω μαζι σου
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Πάντως αν υποθέσουμε ότι οι φωτό είναι πραγματικές, ότι υπάρχουν γοργόνες και ότι είναι έτσι.... Τον επόμενο που για κοπλιμέντο θα με πει "γοργόνα μου" ε...θα τον βρίσω!!!!

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος

Ismini
Διάσημο μέλος
siam
Νεοφερμένο μέλος
Καλέ πώς είναι έτσι; Πάει ο μύθος της Άριελ της μικρής γοργόνας!
και εγώ αυτό σκέφτηκα μόλις την είδα!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χάλια το γούστο των φίλων σου στα ψάρια!

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλέ γι’αυτό την πέφτανε οι ναυτικοί από τα καράβια με το που τις βλέπανε. Για να μην τις βλέπουν πια!!!!
purina
Πολύ δραστήριο μέλος

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Iσμινι μου ειμαι στην Πατρα, γραφω εξεταστικες
Και εκει δεν εχω γραμμη ΟΤΕ. Ηρθα στο χωριο για λιγες μερουλες και ειδα 1765 μηνυματα!
Αληθεια μπορει κανεις να μου πει τι χρειαζεται για γραμμη στο οτε? (εννοω ταυτοτητα, απο εφορια τπτ???)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος

Ταυτότητα χρειάζεται. Δε θυμάμαι να μου ζήτησαν φορολ.δήλωση, αλλά για το ΑΦΜ δεν είμαι σίγουρη (το έκανα πριν καιρόοοο
).Έχεις;
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Μαλλον κατα τα Χριστουγεννα θα το συζητησουμε... Υπαρχουν νομιζω και φοιτικες συνδεσεις...?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Οχι δεν εχω, γι αυτο ρωταγα. Δηλ θα χρειαστω την επεμβαση του σπονσορα-μπαμπα!Μαλλον κατα τα Χριστουγεννα θα το συζητησουμε... Υπαρχουν νομιζω και φοιτικες συνδεσεις...?
Ναι, υπάρχουν τα student packs.
Μπήκα στη σχετική σελίδα του ΟΤΕ, δε φαίνεται υποχρεωτική η ΑΤ αλλά το ΑΦΜ.
Δες https://www.ote-shop.gr/page_content.asp?wid=109&hop=h
χριστινα
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool