Γουργούρισμα και νιαούρισμα μαζί;

gatokouliw

Νεοφερμένο μέλος

Η gatokouliw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Γεια σας.

Χρειάζομαι λίγο τη βοήθειά σας και την απάντηση σας σε μία ερώτηση μου..Βρήκα προχτές στα σκουπίδια ένα πανέμορφο γατάκι αλλά και πολύ ταλαιπωρημένο,πολύ αδύνατο και το λυπήθηκα και το πήρα σπίτι.Την επόμενη μέρα τoν πήγα στον κτηνίατρο και τoν ψέκασε για τα παράσιτα,τou έδωσε και μία πάστα για τα εσωτερικά παράσιτα και της έδωσε και τέσσερα χαπάκια γιατί έχει ρινοτραχείτιδα.Μας είπε πως είναι 2 μηνών.Είναι όλη μέρα στην αυλή,κοιμάται,πίνει πολύ νερό και τρώει πολύ όλες τις κροκέτες του!Το καλύτερο όμως είναι ότι είναι πολύ φιλικός!Με το που τον έφερα σπίτι τριβόταν στα πόδια μου και γουργούριζε δυνατά για ώρες!Το βράδυ τον βάζουμε να κοιμηθεί στο kλιμακοστάσιο για ασφάλεια,και κάθεται ήσυχος και το πρωί ειναι όλη μέρα στην αυλή και τον προσέχει ο σκύλος μου,με τον οποίον έχουν πολύ καλές σχέσεις!Το θέμα είναι ότι νιαουρίζει ενώ γουργουρίζει ταυτόχρονα..Του λέω ''τι είναι;'' με κοιτάει και νιαουρίζει παραπονεμένα..αυτό είναι το μόνο που με απασχολεί ότι νιαουρίζει ... και γουργουρίζει μαζί...μήπως φταίει η ρινοτραχείτιδα;Μήπως του προκαλεί πόνο;Πάντως σήμερα του έδωσα το χαπάκι και τα μάτια του είναι πολύ καλύτερα!Καμία ιδέα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλησπέρα και να χαιρεσαι το νεο μέλος....κατ'αρχας το γουργουρητό είναι καλή ενδειξή και συνηθως σημαινει ευχαριστηση...εμένα δεν με προβληματίζει καθολου το οτι νιαουριζει κιόλας( και τα δικά μου γατιά το κάνουν)
ισχύει όντως ότι μπορεί να νιώθει κάποια μικρή δυσφορία από την ασθένεια, αλλά αφού το παρακολουθεί και κτηνίατρος δεν νομίζω να έχει κανένα αλλο πρόβλημα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συμφωνώ με την Vasia95 δεν είναι καθόλου ανησυχητικό το γουργουρητό και το νιαούρισμα μαζί. Αν τρώει και είναι ευδιάθετο, τότε είναι καλά! Αλλά αφού το παρακολουθεί και κτηνίατρος, όλα θα τα έχει υπό έλεγχο.

Να το χαίρεσαι λοιπόν και καλά να περάσετε.

Οι γάτες γουργουρίζουν ακόμα κι όταν θέλουν να ξεπεράσουν στρεσογώνες καταστάσεις. Παρόλα αυτά δεν νομίζω ότι συμβαίνει κα΄τι κακό με το γατάκι σου. Δώσε του λίγο χρόνο να συνηθήσει το καινούριο το περιβάλλον και να ενεργήσει η θεραπεία που του κάνεις και θα το δεις πολύ καλύτερα. :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back